pilden sorun olmazda hızdan beklentiniz ne ki. office dosyaları düzenlemekten ibaret olacaksa yeterde artar bile bu cihazlar
bu fiyata acer w700 var n11 de. hem i5 işlemcili.
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
hatta 1600 liraya i3 versiyonu var mediamarkt da geçen gün gördüm. 7 saat felan batarya ömrü diyorlar ama 5 e kadar indiren olmuş testlerde... iyi bi araştırmak lazım w700 bi girdi sonra yalan oldu şimdi yine görünüyor sağda solda eskisinden farklı bir aksesuarla.
quote:
Orijinalden alıntı: eofdred
quote:
hatta 1600 liraya i3 versiyonu var mediamarkt da geçen gün gördüm. 7 saat felan batarya ömrü diyorlar ama 5 e kadar indiren olmuş testlerde... iyi bi araştırmak lazım w700 bi girdi sonra yalan oldu şimdi yine görünüyor sağda solda eskisinden farklı bir aksesuarla.
hangi media martk. belki alabilirim. aslında yıl sonuna doğru daha fazla seçenek çıkar düşüncesiyle biraz ağırdan alıyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eofdred
quote:
hangi media martk. belki alabilirim. aslında yıl sonuna doğru daha fazla seçenek çıkar düşüncesiyle biraz ağırdan alıyorum.
ben konyadakinde gördüm ama internette de gördüm reklamı yanlış hatırlamıyorsam. bunlar zaten türkiye genelinde vatanbilgisayar gibi aynı fiyatlardan satış yapıyorlar diye biliyorum. online satış da yapsalar iyiydi sitelerinden ürünlere erişemiyoruz malesef
Atom işlemci alıp kanser etmeyin çalışanları . Sonra o açılmıyor bu açılmıyor deliriyor insan . iki rapor açıyon 3. ye bellek takılıyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme