Şimdi Ara

Hp Envy Dv7 Notebook, recovery sonrası' Hesabınız devre dışı bırakılmış' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunu kısaca ve açık bi' şekilde özetlemeye çalışıcam acil yardımlarınızı bekliyorum.

Hp Envy Dv7 notebook 'ma recovery ile format attım. Sistem açıldığında (windows 8) "administrator" oturumu geldi tıkladım ve "Hesabınız devre dışı bırakılmış. Lütfen sistem yöneticinize başvurun." gibi bi' hata geldi. Nette aradım ama windows 8 ile alakalı bi' çözüm bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler

• Merhaba Bios'a girin ve tarihi 2/1/2012 bu şekilde ayarlayın.

Açmaya çalışın açılmaz ise baştan recovery yapın.

Eğer cihaz açılırsa veya recovery yaptıktan sonra açılırsa wireless kartınız aşağıdaki modelse yükleme yapın.

Intel Wireless Display Software

ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp60001-60500/sp60350.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 22 Ekim 2013; 23:24:17 >
  • İlginize teşekkür ederim. Şuan tekrar recovery yapıyorum. O yüzden önerinizi daha sonra denicem. Bi önceki recovery'de " tamamlanamadı " gibi bir hata ile bitmişti. Büyük ihtimal onla alakalı olabiliceğini düşünüyorum. Bu hata ile alakalı bi öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironkubat

İlginize teşekkür ederim. Şuan tekrar recovery yapıyorum. O yüzden önerinizi daha sonra denicem. Bi önceki recovery'de " tamamlanamadı " gibi bir hata ile bitmişti. Büyük ihtimal onla alakalı olabiliceğini düşünüyorum. Bu hata ile alakalı bi öneriniz var mı ?

restoration incomplete the restoration did not complete please select one of the following

Bu tarz bir hata alıyor iseniz oda tarih ile ilgili.
  • Yine ayni hata ile recovery tamamlandi. Ama bi sekilde guvenli kip olmadan acildi sistem. ( sistem temizleme araci 3.14 diye birsey acildi ) Tahminimce bi sonraki kapatip acmada ayni sekilde "hesap devre disi " gibi bir hata alicam. Su an kullandigim administrator oturumunu bi sekilde yonetici oturumu olarak ayaralamaya calisiyorum ama ixin vermiyor. Bunun bi formulu varmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.