Selam arkadaşlar hp deskjet f370 yazıcım var a4 kağıdına resim yazdığım zaman mükemmel yazıyor sizce fotoğraf kağıdına baskı yaparmı aşağıdaki linkteki kartuşumu almak gerekiyor yolsa başka kartuşumu var onumu almak gerekiyor_?ne dersiniz?
renkli kartuşun varsa fotoğraf kağıdı değil saman kağıdına dahi görüntü basarsın.Ama basacağın şeyin büyüklüğüyle orantılı olmaz,bunu ayarlamak için microsoft word den dosya>yazdır... ya tıklatıp kağıt düzenine bir bakmanı öneririm.
hemde çok güzel basıyor ben bizzat bastım ayrı bir kartuşa ihtiyaç yok üzerindeki işini görür ben vesikalık foto lazım olduğunda işimi kendim hallediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: övrenci
hemde çok güzel basıyor ben bizzat bastım ayrı bir kartuşa ihtiyaç yok üzerindeki işini görür ben vesikalık foto lazım olduğunda işimi kendim hallediyorum
Yaa süpermiş kardeşim hangi fotoğraf kağıdını alayım şöyle uygun birşeyy olacak öğrenciyiz az çok anlarsın durumumuzdan :)
hp advanced photo paper kullanıyorum 1 sene önce aldım fiyatıda o zamanlar çok uygundu şimdidde öyledir sanırım teknolojix ten almıştım öğrenciye uygun yani