Şimdi Ara

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
8
Favori
102.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu serilerde webcam msn vs. dışında nasıl açılıyor. Pavilion serilerinde Hp Mediasmart Webcam diye program var ona tıklayınca açılıyor. Fakat G62'de böyle bir programa veya kamerayı açmayı sağlayabilecek herhangi birşeye rastlamadım.

Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirlerse sevinirim...

İyi Forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrasofchicK

Merhaba;

Bu serilerde webcam msn vs. dışında nasıl açılıyor. Pavilion serilerinde Hp Mediasmart Webcam diye program var ona tıklayınca açılıyor. Fakat G62'de böyle bir programa veya kamerayı açmayı sağlayabilecek herhangi birşeye rastlamadım.

İyi Forumlar...

CyberLink YouCam diye bir program yüklü.bu programla fotoğraf , video , efekt , çerçeve , zoom vs. istediğini yapabilirsin
  • selam arkadaşlar youtube da HP G62 laptop'un HDD değiştirme videosu buldum.buyrun izleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: mechanical1903

quote:

Orijinalden alıntı: KrasofchicK

Merhaba;

İyi Forumlar...

CyberLink YouCam diye bir program yüklü.bu programla fotoğraf , video , efekt , çerçeve , zoom vs. istediğini yapabilirsin

İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celim

benim sorunum recovery idi aklıma bi çözüm yolu geldi ama ne derecede doğrudur sizlere sorayım aynı model laptop kullanan birini bulup ondaki recovery dosyasıyla denemek ki diskinde duruyorsa...
    burdan g62-b09et model kullananlara sesleniyorum arkadaşlar elinizde recovery varsa upload edip link verebilirmisiniz... :))

arkadaşım öyle recovery başkasınınkilerle olmaz. geçmiş artık sen biçimlendirmişin. bende windows 7 all diye bi dvd var. Bütün 32 bit ve 64 bit bütün sürümleri var. İstersen sana atıyım dicemde 4 kusur gb upload etmesi bayabi vakit alır. home basic keyini professional a girersen tabi kabul etmez. Ancak nette dolaşan birçok windows 7 crackleri var. Onlarla etkinleştirirsin. Ayrıca formattan anlamıyorsan anlayan bi arkadaşın veya yetkili servisine götür onlar formatlasın..

• akadaslar sizlere bi sorum olacak bende bu laptoptan almayı planlıyorum evde kullanıcam ama cogu zaman oyun oynamak için kullanıcam i3 işlemcili olan modelden düsünüyorum fiyat acısından ikinci el olarak alıcam.tavsiye edermisiniz rahat oyun oynarmıyım okudugum yorumlarda oyunlarda prblem yasamadıgı yazılıyor yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

akadaslar sizlere bi sorum olacak bende bu laptoptan almayı planlıyorum evde kullanıcam ama cogu zaman oyun oynamak için kullanıcam i3 işlemcili olan modelden düsünüyorum fiyat acısından ikinci el olarak alıcam.tavsiye edermisiniz rahat oyun oynarmıyım okudugum yorumlarda oyunlarda prblem yasamadıgı yazılıyor yardımcı olurmusunuz

üst düzey oyunlar için uygun değil...
  • bende acer var ama ekran kartlarımız aynı ara sıra ekran kararıyor ati görüntü sürücü görüntü vermeyi kesti fln diyor atinin sitesinden son sürümünü yükledim ama bazen hata verebiliyor çözüm yolunu bulan varmı acaba
  • Aynı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

akadaslar sizlere bi sorum olacak bende bu laptoptan almayı planlıyorum evde kullanıcam ama cogu zaman oyun oynamak için kullanıcam i3 işlemcili olan modelden düsünüyorum fiyat acısından ikinci el olarak alıcam.tavsiye edermisiniz rahat oyun oynarmıyım okudugum yorumlarda oyunlarda prblem yasamadıgı yazılıyor yardımcı olurmusunuz

Dostum yeterli olucaktır. Ben şuan birçok oyunu shift 2 gibi black ops gibi oyunları 1366x768 ve medium da oynuyorum. Tabi full de oynamak mümkün degil. Ama bu fiyattaki notebook la bu oyunları oynamak bana göre gayet iyi..
  • soldaki hesap makinesi outlook gibi tışlaru nasıl iptal edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

soldaki hesap makinesi outlook gibi tışlaru nasıl iptal edebiliriz?

çalıştır >> msconfig >> başlatma >> "HP Quick Launch Buttons" devre dışı bırak
  • selamlar

bende de TTNET den aldığım HP G62-b16ST var win xp 32 bit kurdum ama ati mobility raeon 5470 sürücüsünü kuramıyorum

XP ekran kartı sürücüsünü kurmayı başaran var mı ?

teşekkürler
  • arkadaşlar leptopu aldırımdan günden beri ara ara ekran kartı cvp vermiyor hata veriyor bunu neden yapar :S
    delircem 1 ay olamdı daha hp g62 intel işlemcili

resmide bu

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü
  • O cevap vermeme sorunu bizde de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

O cevap vermeme sorunu bizde de var.

neden yapar birileri açıklık getirsin
    lütfen
  • Bende g62 b16st kullanıyorum. ekran kartım 5470. yaklaşık 2 ay dır kullanıyorum ve hiç böyle bi hata almadım. ayrıca hp g62 leri xp desteklemiyor. Yani hp tarafından önerilmedigi gibi driver larıda verilmiyor. Bence windows xp yerine windows 7 kullanmanızı öneririm. Hem windows 7 işlemci performansını artırıyor. 3 gb ramde windows 7 yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 7 Nisan 2011; 15:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderhosting

quote:

lütfen

çoğu yerde catalyst control centerdan kaynaklandığı söyleniyor bendeki acerda da var bu problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Orijinalden alıntı: enderhosting

quote:

lütfen

çoğu yerde catalyst control centerdan kaynaklandığı söyleniyor bendeki acerda da var bu problem

ama ben son versiyonu indirdim?
  • açıkcası hpnin yada acerın kendi yayınladığı sürücüler daha sorunsuz çalışıyor gibi geldi bana zaten atinin sitesindeki sürücüleri yüklediğimde ekran kartı driverını tanımıyordu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.