Şimdi Ara

hp G5050ET notebook driveer sorunu guncellendi ( resme dikkat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Prototip kardes bende de ayni sorun yasandi ama ekran karti ve ses kartinin drivlerini yükleyemedim.. senin yükleyemediklerinide yükleyemedim.. sadece ağ kartını hallettim wireless ile birlikte ki nete giriyorum büyük şans benim için. Diğer driverlar konusunda yardimci olursan çok sevinirim.
  • yukarıda yazdıklarıma dikkat etmiyorsunuz galibaa sorunun çözümü yukarıda anlatıldı zaten linkler de var orda onları bi deneyin bakalım ne olacak
  • rapid e BU G5050E nin XP driverlarını yukleyecem sanırım artık herkes bier şekilde indirip yukleyebilir özellikle ses için ses klasörünün içerisindeki 3 dosya dan 30 küsür mb lık olanı yukleyin hem ses hemde modem kurulacaktır.
    ekran kartının driver ını intel in sitesinden indireceksiniz ?? unutmayınızz

diğerlerinin de rapid e yukluyorum artık halledin siz de
    işim bitince linkini yazarım
  • kadeş ben de aynı sorunları yaşadın seni anlı yorum ama en sonun da haeddim istersen sasa yardımcı olayım mms sım xxkubilaxx@windowslive.com
  • çözüm için rapid e HP G5050 xp driverlarını yukledim alın size link indirip kurun hepsini
    http://rapidshare.com/files/118385781/hp_g5050E_driver.zip.html
    rapid den bu dosyayı indirin için de ekran kartı hariç bütün driverları var ekran kartını ntel in sitesinden ,intel mobile driver ı indirerek kuruyorsunuz 945 chipset için ekran kartı da bu şekilde kuruluyor
    ses için indirdiğiniz 98 mb lık dosya/ klasörün içer,isnde ses klasörü var burda 3 adet klasör var bnları kurun özellikle 30 küsür mb lık olanı kurun ses driver ı kurulmuş oluyor aynı şekilde modem de kuruluyor
    sonra öbürlerini deneyin işlem tamamdır
    xp yi kurmak için tabii önce sata hdd olayı için nlite programı ile xp cd si içerisite sata driver ını gömmeniz ve xp kurulumunu bu şekilde yapmanız lazım bu şekilde sata yı xp gorur ve sata lı xp kurulur sonra açılan xp de diğer driver lar halledilir
    Sanırım yardımcı olmuşumdur bundan sonrasını halledebilmeniz lazım
    duymayanlar için xp driver lar şu linkte
    http://rapidshare.com/files/118385781/hp_g5050E_driver.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 29 Mayıs 2008; 18:24:14 >

• Ekran kartı driver'ın güncellemesi siteden yapılabilir.Driverin kendisi de uygulama ve sürücü kurtarmada var.Eğer bilgisayar kullanılamıyorsa o zaman hp'nin sitesine girip notebookun modelini yazıp bulabilirsn.Saygılar.
  • arkadaşlar bende vistayı xp ye cevırdımm tum drıverları yuklenıyor fakattt intel GM945 ekran kartı hata verıyor aygıt yönetıcısınde soru ısaretlı ve oyunlarda ekran kartını istiyor.
  • alın size ekran kartı ve sm bus denetleyicisi (xp için) sorun olursa mail atın mersin_125@hotmail.com

link:http://rapidshare.com/files/172629453/hpg50005050etekrankart__305_vesmbusdenetleyicisi.rar.html
  • ya ben yeni formatladım ama kablosus internet tuşum çalışmıyor gerçi ses tuşlarıda çalışmıyor yardımcı olacak varmı?????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.