Şimdi Ara

HP G6 Alınır mı?HP'yi nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell 5520 alıcaktım , ben bir oyuncuyum çok bütçem yok f/p laptopu arıyorum.

1300 tl ye hp g6 buldum.
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/HP-B8G84EA-G6-2103ST-Core-i5-3210-250-Ghz-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu165424.html

Özellikleri görüldüğü üzere i5 3210m , 8gb ram ve 7670m 2gb , açıkçası dellden başka yoktur diyordum bu delldende 50 tl ucuz ve daha iyi 8gb + ekran kartı 2 gb

Şimdi sorum şu , HP pek tavsiye etmiyorlar.HP nasıldır?Özellikle g6 serisi nasıldır?Hp kasa kalitesi kötü ve çok ısınıyor diyorlar , ben oyuncuyum sistem neredeyse hep açık kalıcak diyebilirim , g6 bir problem yaratırmı uzun kullanımda ısı vs yönünden?Birde dell 3 kg dı sebebi metal-aliminyumdu kasası falan , bu hp g6 nın kasası nedir sert plastikmi yoksa metal-aliminyummu buda?

Birde bunların dışında bu site güvenilir mi alışveriş için?

Ve son olarak bu laptop beni 3-4 sene götürür mü?

• bu serisi problem çıkarabilir,birkaç modelini kullndım bu serisin,hepsinde ısınma vardı özellikle ısınma konusunda,önerdiğim model değil.
  • Hocam arkadaşımada dv7000 serisi aldık 2000 tl ye

Ya ilk aldığımızda güzeldide sonradan ısı sorunu falan çok oluyor yanıyor dedi laptop.Aslında ısı sorunu olduğunu biliyorumda dell gibi kasası kaliteliyse(dell 3kg dı metal-aliminyum) bunu almak isterim.Artık gülü seven dikenine katlanır misali ısıya katlanıcaz tabi laptopa zarar vermeyecek düzeydeyse?

Dell mesela boşta işlemcisi 27*28 derecelerdeymiş
  • dell in 5110 serisi ısınma sorunu yaşadı.eğer boşta 28 falansa süper sıcaklıklar.ben olsam dell alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende DV-6 3114et var yanıyor ve hoparlörler kötü. Senin için bi arkadaşa sordum, G6 kullanan oda aynı şekilde çok ısınıyo dedi hoparlör kalitesiz dedi. Yani kronik sorunlar ama servisi iyidir. Bende cihazı 1 hafta içerisinde geri verip para iadesi alıcam, bu beğendiğini tavsiye etmiyorum. Bende çok oyun oynuyorum rahat edemezsin. 5 kere servise gönderdim 7 parçası değişti sendede olma ihtimali yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAHaWk16

Bende DV-6 3114et var yanıyor ve hoparlörler kötü. Senin için bi arkadaşa sordum, G6 kullanan oda aynı şekilde çok ısınıyo dedi hoparlör kalitesiz dedi. Yani kronik sorunlar ama servisi iyidir. Bende cihazı 1 hafta içerisinde geri verip para iadesi alıcam, bu beğendiğini tavsiye etmiyorum. Bende çok oyun oynuyorum rahat edemezsin. 5 kere servise gönderdim 7 parçası değişti sendede olma ihtimali yüksek.

G6 kullanan arkadaşınızın işlemcisi nedir , rica etsem söyler misiniz?
  • Asus K55VM-SX034R ve Lenovo (IBM) Z580 modelleri de alternatif olabilir. (Fiyatları 1300-1450 tl arası değişiyor.)

Yalnız; öncelikli olarak Asus K55 serisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Compaq Mini 110 Alsam Mı ?
    15 yıl önce açıldı
    HP mi MONSTER mi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G6 serisinde genelde ısınmadan yakınılıyor ama bende şahsen hiç sorun yok oyunda falan ısınıyor sadece doğal olarak.Sanırım şans işi biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

G6 serisinde genelde ısınmadan yakınılıyor ama bende şahsen hiç sorun yok oyunda falan ısınıyor sadece doğal olarak.Sanırım şans işi biraz

Isinma konusunda en iyisi Asustur, ice cool. En kotulerinde biri HP ama bence ve Lenovo
  • Arkadaşlar ısı olucağını zannetmiyorum o kadarda,

İ5 zaten az ısınıyor bu 1
    2.cisi ise ivy bridge 22nm daha az güç çekip daha az ısınıyor yani pek ısı olucağını zannetmiyorum.Olsada gülü seven dikenine katlanır misali kullanıcaz daha iyi alternatif yok.

7670m gtx640m civarı bir kart 630m'den iyi.Birde overclock potansiyelide iyi
  • Sırf ekran kartı iyi diye de, tutulmayan modeller almak pek mantıklı değil gibi.

• .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.