Şimdi Ara

HP G6 Intel Core i5-3210M-2.5 GHz İşlemci 4 GB RAM 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı 500 GB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ÜZERİNDE TOZ ÇİZİK VS YOKTUR. SIFIR AYARINDA BU CİHAZI BAŞKA YERDE BULAMAZSINIZ.
    2012 ARALIK AYINDA. 2400 TL YE ALINMIŞTIR. FATURASI MEVCUTTUR.
    1 SENEDEN FAZLA GARANTİSİ MEVCUTTUR.
    ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR.
    ORJİNAL WİNDOWS 8 İŞLETİM SİSTEMİ VARDIR.
    TEL: 0542 354 3304
    ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIYA YAZIYORUM.

dh fiyatı : 1200 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-g6-intel-core-i5-3210m-2.5-ghz-4-gb-ram-2-gb-ekran-karti-139739574/detay/

HP G6 Intel Core i5-3210M-2.5 GHz İşlemci 4 GB RAM 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı 500 GB HDD Siyah Taşınabilir Bilgisayar

HP G6 Intel Core i5-3210M-2.5 GHz İşlemci 4 GB RAM 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı 500 GB HDD Siyah Taşınabilir Bilgisayar
    İşletim Sistemi
    Windows 8
    İşlemci
    Intel® Core™ i5-3210M (2,5 GHz, 3 MB L3 önbellek)
    Yonga kümesi
    Intel HM76 Express
    Bellek
    Memory (Bellek)
    4 GB DDR3
    Bellek, maksimum
    8 GB'ye yükseltilebilir DDR3
    Bellek yuvaları
    2 DIMM
    Depolama
    Dahili sürücüler
    500 GB SATA (5400 rpm)
    Optik sürücü
    Çift katman destekli SuperMulti DVD±R/RW
    Ekran ve grafikler
    Ekran
    39,6 cm (15,6") HD BrightView LED Arkadan Aydınlatmalı (1366 x 768)
    Grafik
    AMD Radeon HD 7670M (2 GB DDR3 ayrılmış)
    Genişletme Özellikleri
    Bağlantı Noktaları
    1 VGA
    1 HDMI
    1 kulaklık çıkışı
    1 mikrofon girişi
    1 USB 2.0
    2 USB 3.0
    1 RJ45
    Çoklu Ortam ve Girdi Aygıtları
    Web kamerası
    Tümleşik dijital mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası
    Ses özellikleri
    Dolby Advanced Audio özellikli Altec Lansing hoparlörler
    Girdi aygıtları
    İşaret aygıtı
    Çok noktalı dokunma hareketlerini ve açma/kapama düğmesini destekleyen Dokunmatik Yüzey
    Klavye
    Sayısal tuş takımı içeren tam boyutlu dokulu ciklet klavye
    İletişim
    Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN
    Kablosuz
    802.11b/g/n
    Bluetooth
    Güç ve çalışma gereksinimleri
    Güç kaynağı türü
    90W AC güç adaptörü
    Pil türü
    6 hücreli Lityum-İyon
    Enerji verimliliği
    ENERGY STAR® belgeli
    EPEAT® Silver
    Boyutlar ve ağırlık
    Boyutlar (G x D x Y)
    37,6 x 24,4 x 3,63 cm
    (Boyutlar konfigürasyona göre değişiklik gösterir )
    Ağırlık
    2,48 kg'dan başlayan ağırlık
    (Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir )
    ***Mükemmel bir birleşim.
    Güçlü işlemciler, isteğe bağlı ayrı grafik kartı ve yeterli depolama ortamı gün boyunca gerekenleri karşılar.
    Verimliliğinizi koruyun ve verileri hızlı bir şekilde aktarın. USB 3.0. VGA, HMDI ve çok biçimli dijital ortam kartı okuyucusu bilgilerin alınmasını ve aktarılmasını kolaylaştırır.
    Daha mükemmel bir İnternet
    HP bilgisayarlar daha iyi bir tarama deneyimi için Windows Internet Explorer'a sahiptir.
    » HP, dünyanın lider tarayıcısı olan Internet Explorer'ı önerir.
    Asla sıkılmazsınız
    Bazen yüz yüze görüşmeler yapılması gerekir. HP TrueVision HD Web Kamerası[1] ile görünümünüz her zaman mükemmel olur. Az ışıklı ortamlarda bile
    HP Pavilion g6, gün içinde bulunmanız gereken her yerde sizi eğlendirmeye hazır bir şekilde yanınızdadır. İster müzik dinleyin, ister film izleyin. Dolby Advanced Audio™ ile daha net ses elde edin.
    HP Pavilion g6 istediğiniz renklerde sunulur. Parlak siyah ile hacmi yükseltin. Ya da modern ağ desenli yakut kırmızısı, buz mavisi, çarşaf beyazı renklerle klasik dizüstü bilgisayarı farklı bir düzeye taşıyın.
    Benzersiz HP Yenilikleri
    HP CoolSense teknolojisi bilgisayarınızın sıcaklığını kullanıma ve şartlara bağlı olarak ayarlar. Bilgisayarınız ısınmaz. Rahatınız bozulmaz.
    HP ProtectSmart sayesinde, dizüstü bilgisayarınızdaki veriler kaza sonucu oluşabilecek çarpma ve darbelere karşı korunur. Hareketi ve planları önceden algılayarak sabit sürücünüzü durdurur ve tüm dijital yaşamınızı korur.
    Müşteriler Universal Music Paketi'ne sahip olsun.
    Yerleşik yazılım, Tüketicilere ‘Paranın Satın Alamayacağı’ Deneyimler ve VIP Konser biletleri kazanma şansı ile Universal Music Kataloğu yayınlarına ücretsiz olarak sınırsız erişim olanağı sağlar[2].
    HP ürünleri ile büyük destek elde edin.
    HP Support Assistant, bilgisayarınızın performansının her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan etkileşimli bir çözüm sunar. Ayrıca bilgisayarınızda en iyi başlatmayı sağlamak amacıyla 90 günlük önceden yüklü yazılım yardımı sağlanır.
    [1] Internet bağlantısı gerekir ve ürünle birlikte sunulmaz.
    [2] Yayın seçeneği ilk kaydı takip eden 90 gün boyunca ücretsizdir. Tüm ülkelerde mevcut değildir.
    Stok Kodu : C0Y46EA
    HP G6 Ci5-3210M-2.5G/4GB/500/2GB/15.6/W8/SYH
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     HP G6 Intel Core i5-3210M-2.5 GHz İşlemci 4 GB RAM 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı 500 GB HDD

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam 2012 Aralık ayında 2400 TL ye i7 li canavar gibi makineler alınabilirdi, hatta yakın zamanda 1900 liraya bu cihazın aynısını evkurdan alan birine 1200 liraya sıfırının olduğunu söyleyip epey eleştirmiştim, velhasılı 2400 tl ye alıp %100 e yakın bir kazık yenmiş, ve şu anda da i5 3210m -4gb- 7670m ekran kartlı 2. el bir laptopun 1200 TL etmesi haliyle mümkün değil. GT645M li 3 aylık lenovo z500 ü 1100 e zor sattım mayıs gibi ya da haziran yalan olmasın. Piyasayı biraz araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Hocam 2012 Aralık ayında 2400 TL ye i7 li canavar gibi makineler alınabilirdi, hatta yakın zamanda 1900 liraya bu cihazın aynısını evkurdan alan birine 1200 liraya sıfırının olduğunu söyleyip epey eleştirmiştim, velhasılı 2400 tl ye alıp %100 e yakın bir kazık yenmiş, ve şu anda da i5 3210m -4gb- 7670m ekran kartlı 2. el bir laptopun 1200 TL etmesi haliyle mümkün değil. GT645M li 3 aylık lenovo z500 ü 1100 e zor sattım mayıs gibi ya da haziran yalan olmasın. Piyasayı biraz araştırın.

ne yazayım fiyat? 700 mü ?

• bugrascb kullanıcısına yanıt
    1000 :)
  • quote:

1000 :)

hocam söylediğin fiyata alacaksan kapına kadar getiririm.

ankara içi alacak arkadaşlar içinde geçerlidir.

SIFIRI O FİYAT ZATEN BEN ANLAYAMIYORUM BAZEN BU 2 EL SATANLARI
    Benim i5 2.nesil işlemci 6gb ram gt540m li asusum var, eski ilanlarımda da görürsün 800 e satamadım ekranın çerçevede sağ altta minik parça düşmüş kırılmış diye, onun dışında süper sessiz, serin, bataryası çok çok iyi giden bir alet, görseli de iyidir siyah bant yapıştırsan oraya :) velahasılı 1000 e kendi adıma başka alternatifler bakarım, dolar yükselmeden önce zaten 1000 e yakındı sıfırı aletin. Kolay gelsin. Trabzondayım bu arada şimdi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygın_32

ANLAMANA GEREK YOK. BAKARSIN İŞİNE GELMEZSE ÇIKAR GİDERSİN İLANDAN.

AMMA MERAKLI MELAHAT VARMIŞ FORUMDA. NERDEYMİŞ BU SIFIRINI 1000 E SATAN YER Bİ GÖSTERİN.

İLAN AÇMADAN GİRDİM BAKTIM SIFIR FİYATLARINA ONA GÖRE FİYAT YAZDIM.

NEYSE UZATMAYA GEREK YOK. ALACAK DELİKANLI ÇIKAR ŞU OLURMU DER ANLAŞILIRSA SATILIR. ONA GÖRE BİŞEYLER DÜŞÜNÜLÜR.

SATIŞIN ACELESİ YOK. ÖLÜCÜLER BAŞKA KONULARA BAKABİLİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrascb

quote:

Orijinalden alıntı: saygın_32

ANLAMANA GEREK YOK. BAKARSIN İŞİNE GELMEZSE ÇIKAR GİDERSİN İLANDAN.

AMMA MERAKLI MELAHAT VARMIŞ FORUMDA. NERDEYMİŞ BU SIFIRINI 1000 E SATAN YER Bİ GÖSTERİN.

İLAN AÇMADAN GİRDİM BAKTIM SIFIR FİYATLARINA ONA GÖRE FİYAT YAZDIM.

NEYSE UZATMAYA GEREK YOK. ALACAK DELİKANLI ÇIKAR ŞU OLURMU DER ANLAŞILIRSA SATILIR. ONA GÖRE BİŞEYLER DÜŞÜNÜLÜR.

SATIŞIN ACELESİ YOK. ÖLÜCÜLER BAŞKA KONULARA BAKABİLİR.

atarlı kankam

• quote:

Benim i5 2.nesil işlemci 6gb ram gt540m li asusum var, eski ilanlarımda da görürsün 800 e satamadım ekranın çerçevede sağ altta minik parça düşmüş kırılmış diye, onun dışında süper sessiz, serin, bataryası çok çok iyi giden bir alet, görseli de iyidir siyah bant yapıştırsan oraya :) velahasılı 1000 e kendi adıma başka alternatifler bakarım, dolar yükselmeden önce zaten 1000 e yakındı sıfırı aletin. Kolay gelsin. Trabzondayım bu arada şimdi :)

milletin ilana köstek olmasan olmuyor :D veriyosun gazı biride sıfır 1000 tl yazmış. nerde 1000 tl arkadaş bunun sıfırı ya :D alla alla bende bu laptoptan kullanıyorum satsak para etmeyecek demekki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.