Şimdi Ara

HP G62-B34ET mi Lenovo Z560 mi almaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP G62-B34ET mi Lenovo Z560 mi almaliyim?

Uzun zamandir elektronik satin almadan once uzun uzun inceledigim forumumuza bu sefer danisip sizlerin kiymetli goruslerinizi almak isterim. kardesim ve kendim icin 2 adet laptop alacagimdan butcem iki laptop icin 2000 tl civari ile sinirli. bu durumda arastirdigim kadariyla 1000 tl civarina HP G62-B34ET ve Lenovo Z560 modelleri f/p olarak iyi gorunuyorlar. amacimiz full oyun oynamak degil, ozellikle internet kullanimi, multimedya (film, muzik) olacak. Bu laptoplardan hangisini onerirsiniz ogrenebilir miyim?

cok cok tesekkurlerr

• Arkadaşlar süphanallah! ben de aynı ikilemdeyim. Çok merak ediyorum.
  • 1 aydır z560 3gb ram i5 i kullanıyorum ve çok memnunum. ısınma fan vs. sorunu yok. pes 2011, gta4, flight simulator ve nfs 11 yükledim rahat kaldırdı ama çok oyuncu biri değilim üst seviyele oyunlar hakkında bişi diyemem.beni pes 2015 kadar götürsün başkada bişi istemem. eğer orta seviye oyunlar sana yetiyorsa z560 çok iyi bir seçim. benzer fiyatta dell 5010 oyun için daha iyi olan ati 5650 kartını kullanıyor ama kasası benim hiç hoşuma gitmedi zaten sonradan yaptığım araştırmalar da beni haklı çıkardıhttp://www.youtube.com/watch?v=fjpwT...eature=related . yani diyeceğim oyun istersen y serisi veya başka birşey al ama benim gibiysen z560 yeter de artar gerçekten de çok sorunsuz.

• Biz üç arkadaş HP G62 serisi aldık malaesef benimki bir kaç ay içerisinde hiç bir sebeb yokken ( çarpma düşürme ) ön ekran çerçevesi köşelerinden kırıldı. buradki HP sevisine götürdüm keşke HP G62 serisi almasaydın ticari bir seri alsaydın dedi HP G62 serisine servislerinde bakmadıklarını söyledi. bu seriye istanbul dışında bakılmıyormuş orayada gidip gelmesi en az 15-20 gün alır. Oysa benim her gün işim geregi pc kullanmam gerek Haksızlık yapmayım diger iki arkadaşta hiç bir sorun yok
  • hp kişisel bilgisayar grubu izmir ankara ve istanbuldaki onarım merkezlerinde tamiri gerçekleşebiliyor. bu 3 il dışında iseniz hp tarafından vermiş olduğunuz adrese bir kargo gönderilecek ve cihazınız ankarada ki onarım merkezinde işlem görecektir. bunun dışında bu 3 ilimizden birinde oturan kişiler cihazlarını onarım merkezlerine elden teslim edebiliyorlar. demiş olduğunuz gibi bir ayrım olduğunu sanmıyorum. daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

hp kişisel bilgisayar grubu izmir ankara ve istanbuldaki onarım merkezlerinde tamiri gerçekleşebiliyor. bu 3 il dışında iseniz hp tarafından vermiş olduğunuz adrese bir kargo gönderilecek ve cihazınız ankarada ki onarım merkezinde işlem görecektir. bunun dışında bu 3 ilimizden birinde oturan kişiler cihazlarını onarım merkezlerine elden teslim edebiliyorlar. demiş olduğunuz gibi bir ayrım olduğunu sanmıyorum. daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

hp kişisel bilgisayar grubunun izmir onarım merkezinde tamiri gerçekleştirilmiyor.bilgisayarlar kargo ile evden alınıp ankara'ya gönderiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

hp kişisel bilgisayar grubu izmir ankara ve istanbuldaki onarım merkezlerinde tamiri gerçekleşebiliyor. bu 3 il dışında iseniz hp tarafından vermiş olduğunuz adrese bir kargo gönderilecek ve cihazınız ankarada ki onarım merkezinde işlem görecektir. bunun dışında bu 3 ilimizden birinde oturan kişiler cihazlarını onarım merkezlerine elden teslim edebiliyorlar. demiş olduğunuz gibi bir ayrım olduğunu sanmıyorum. daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

hp kişisel bilgisayar grubunun izmir onarım merkezinde tamiri gerçekleştirilmiyor.bilgisayarlar kargo ile evden alınıp ankara'ya gönderiliyor

demek istediğim şuydu.. bilgisayarınızı izmirdeki servise bırakabiliyorsunuz.. ayrım yapmıyorlar.. ticari yada kişisel olarak.. bu arada vermiş olduğunuz bilgi yanlıstır.. izmirde oturan kullanıcılar bilgisayarlarını onarım merkezine elden teslim ederek işlemlerini gerçekleştiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrounD_ZerO -- 12 Mayıs 2011; 14:48:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    11 yıl önce açıldı
    Dell G15 mi Hp Victus mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.