Şimdi Ara

HP G62 Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, HP G62-b11ET laptopumu 3 senedir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. 2 gün önce ilginç bir olay cereyan etti.

Baştan alayım, 2 haftadır eski birkaç oyunu bilgisayarıma yükledim, LOTR ROTK ve Half-Life gibi. ROTK oynarken iki kere görüntüde ilginç bir şekilde bozulmalardan sonra bilgisayarım dondu, ben de kapatıp tekrar açtım bilgisayarımı. Son akşam yatmadan önce gayet tıkırında çalışmaktaydı. Sabah açmaya çalıştığımda bilgisayarı Windows Başlatılıyor ekranından sonra hiçbir görüntü alamadım, fakat bilgisayarın açılma sesini alabiliyordum. gayet kullanıcı şifremi girebiliyordum, sonrasında masaüstüne geçiş sesini duyuyor, sonrasında klavye kısayollarıyla bilgisayarımı kapatabiliyordum. Güvenli Kip'te tamamen görüntü alabildiğimi görünce yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüp recovery yaptım. fakat aynı sorunum devam etmekle birlikte, windows kurulum ayarlarını güvenli kip'te yapamadığı için tamamen kitlenmiş durumda laptop.

Acaba problem neyden kaynaklanıyordur ve çözüm önerisi olan var mı?

Teknik Özellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norsaheru -- 24 Haziran 2013; 19:36:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.