Şimdi Ara

hp g62 fn tuşu ile ses işlevleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşalar hp g62 bilgisayarımı windows 7 ultimate 64 bit yükledim sürücüleri kurdum ama fn ile ses açıp kapama tuşları çalışmıyor geri kalan fn işlevleri normal sadece sesde sorun var ekranda tuşlara basınca ses simgesi çıkıyor ama işlevi olmuyor yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Archeronx

merhaba arkdaşalar hp g62 bilgisayarımı windows 7 ultimate 64 bit yükledim sürücüleri kurdum ama fn ile ses açıp kapama tuşları çalışmıyor geri kalan fn işlevleri normal sadece sesde sorun var ekranda tuşlara basınca ses simgesi çıkıyor ama işlevi olmuyor yardımlarınızı bekliyorum

hp quick launch button ve hp media smart start smart menu yükleyip tekrar deneyebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: Archeronx

merhaba arkdaşalar hp g62 bilgisayarımı windows 7 ultimate 64 bit yükledim sürücüleri kurdum ama fn ile ses açıp kapama tuşları çalışmıyor geri kalan fn işlevleri normal sadece sesde sorun var ekranda tuşlara basınca ses simgesi çıkıyor ama işlevi olmuyor yardımlarınızı bekliyorum

hp quick launch button ve hp media smart start smart menu yükleyip tekrar deneyebilirmisiniz ?

Ben onları yüklemedim ama hepsi çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.