Şimdi Ara

HP G62 serisi Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
46.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maksimum 4 gb ram desteği diyor ama internette araştırdım 4+4= 8 gb takmışlar 4 gb den fazla ram takan varmıdır ?
  • HP G62-B38ST kullanıyorum.. format attım ama ekran kartı sürücüsü ati 5470 kurulmuyor.. ekran kartı vga olarak çalışıyor.. sorunnu yaşamış olan, yardımcı olabilecek olan varmı.
  • Aynı sorunu yaşadım ve baya baya uğraştırmıstı bulana kadar.
    Öncelikle hp sitesinden indirdiğin driver kur
    Sonra güvenli kip te pc çalıştır ve driver kaldır.
    Yeniden başlat
    Güvenli kipte ati sitesinden driver indir kur.
    Çalışıyor.
    Kolay gelsin.
  • iyide hp'nin sitesinden indirdiğimde kurulmuyor ki, nasıl kaldırayım geri.
  • bu problemle karşı karşıya kalan kimse yokmu, recovery yapmadan direk format atanlarda da böyle bir problem oluşmadımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbay

bu problemle karşı karşıya kalan kimse yokmu, recovery yapmadan direk format atanlarda da böyle bir problem oluşmadımı.

aynı sorun bende de var.sürücü kurulmuyor siyah ekranda kalıyor.onca konu açtım ilgilenen olmadı bende uğraşmıyorum artık.denemediğim yöntem kalmadı.recovery yapmadan format atınca oluşuyor hata.bir daha hp asla almam.
  • Kurulması lazım lazım birde şunu dene
    Hp driver sitesinden indirdiğin driver sağ tık özellikler sürüm sp3 olarak kurmayı dene.
  • hp g62 b16st modeli. recovery cd'm olmadığı için hp telefon desteğinden cd istedim. siz sildiğiniz için ucretli yollayabiliriz dediler. anlayamıyorum. bu konuda yardımcı olursanoz cok sevinirim arkadarslar. simdiden tesekkurler... bekliyorum lutfen...

muhammedaliarslan@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@rslan -- 7 Haziran 2013; 21:33:22 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_76281755/tm.htm aynı sorun ile karşılaşan?
  • Kulübe beni de ekleyin arkadaşlar Hp G62 ile zorlu kış şartlarına ben de dayanabiliyorum
  • İyi akşamlar arkadaşlar;

Hp g62 i5 laptop un fanı çalışmıyordu. Bilgisayarı dağıttım, fanı çıkardım, termal macunu yeniledim yeniden montaj ettim. Şu anda fan yine çalışmıyor ama arada sırada dönmek istiyor gibi kıpırdıyor kerata. Bu konuda yapabileceğim başka bir şey var mı?
  • Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşım 2011 yılında(büyük ihtimal yılın sonlarına doğru) vatan bilgisayardan g62 serisi notebook almış. İşletim sistemi windows 7 home basic oa mea. Bilgisayar çöktüğü için bir boot diski oluşturmam lazım ama 32 bit mi 64 bit mi indircem bilemiyorum? Sizce kaç bittir bu işletim sistemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 14 Ekim 2013; 12:49:04 >
  • Beyler Benim laptop ta bluetooth simgesi var başlat menüsünden bluetooth yazıyorum geliyo tıklıyorum dosya al diyorum telden dosya göndericem ama benim pc görmüyo ne yapayım nasıl düzelir ?
  • 4 GB Ram ile Windows 8.1 Pro Türkçe Ekim 17 orjinal iso ile kurulum yaptım.
    Performans kendini hissettirdi. Yapılan güncellemeler sistemi daha kullanışlı hale getirmiş.
    Tavsiye ederim.
  • selam arkadaslar bende de g62 b09et var bi ara arkadasın ramleri taktım 8 gb canavar gibi oldu.şimdi ben gittim ram aldım bilgisayar açılmıyor :D arkadasda denedik ramlerde bi sorun yok bununla ilgili bisey bilen var mı ? windows yüklenme sırasıda reset atıyor kendine biosla alakası varmı diye hp siteden bios update de yaptım ama bisey oldugu yok g62 bilgisayarı olupda 8 gb ram ile kullanan varsa yardımcı olabilirmi
  • Arkadaşlar recoverysi bozulmamış ve fabrika çıkışı ile hp g62-b01et kullanan birisi varsa allah rızası için driver genius yada benzeri bir programla sistemin driver imajını alıp yayınlayabilirmi..
  • devrimist kullanıcısına yanıt
    hangi driver lazım size?
  • s.a. beyler. bende g62 b01et laptop var. rami 3 gb. internetten araştırdım max bellek 4 gb diyor. bunu 8 yapamaz mıyız şimdi biz ? verim mi alamayız yoksa başka bi sorun mu ortaya çıkar bunu bilmek istiyorum. 4 gblik ram alcam denecem ama boşuna da masraf yapmış olmak istemiyorum. bilgisi olan varsa yazabilir mi ? şimdiden teşekkürler...
  • qenetix Q kullanıcısına yanıt
    8 GB Ram yapanlar var diye okumustum yabancı forum sayfasında ing anlatmışmlar ama trans ile çok fazla anlaşılmıyor. Araştırmalısın.
    Denerseniz haber verim bende takmak istiyorum.
  • arkadaşlar windows 8.1 yüklücem ama ekran kartı 1 yıldır güncellenmiyor, hp bios güncellerse anca yüklenir. ne yapmalıyım? eski windows 7 driverı 8.1 de çalışır mı?

allah bildiği gibi etsin bu hp yi ya. çift ekran kartı saçmalıktan öte bişey ya.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.