Şimdi Ara

HP Gaming Pavilion 15-DK0016NT Aldım yorumlarınız neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bu sabah şu ürünü satın aldım. hp iade işlemiyle 5.019TL'ye geliyor. Ürün hakkında bilginiz var mı ? Pişman olur muyum ?

GittiGidiyor
    HP Gaming Pavilion 15-DK0016NT 8UP15EA i5-9300H 16GB RAM 512GB SSD 4GB GTX1650 15.6 inc FHD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-pavilion-15-dk0016nt-8up15ea-i5-9300h-16gb-ram-512gb-ssd-4gb-gtx1650-15-6-inc-fhd_pdp_516741255

• Hocam hayırlı olsun özellikleri iyi gibi bana + olarak 200 TL indirim var araştırıyorum şuan bende alacağım bir cihaz bu özelliklerde cihazı gözlemledikten sonra bilgi verirmisin ısınma sorunu vs oyun performansı gibi
  • Bu DK serisinde Hp Cx serilerinde olan ısınma sorununu çözmüş. Fiyatı kesinlikle iyi fakat satıcıyı bilmiyorum şu linkteki videoda incelemeye bakabilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=m72MYwUqG9s bu videoda önceki serilerle de karşılaştırma yapılmış. Kısacası o fiyata o cihaz alınır.
  • sağolun hocam yarın elime ulaşacak gibi duruyor, birkaç inceleme videosu izledim arkadaşın attığı da dahil şu anlık fiyatına göre iyi gibi duruyor. yarın gözlemledikten sonra bilgi veririm hocam
  • dk0017 NT ve elimde undervolt-160 oda sıcaklığın 28 derece 68-70 derecelerinde
    pubg enyüksek ultra ayarlara 60-80 arası
    apex yine ultra ayarlarda 60 FPS alıyor
    witcher 3 40-55 arası
    Total War three kingdoms bir kaç ayar ultra değil 35-50 arası ac origin gibi 30 fpsde kasmıyor 60 FPS üstü akıcılığa sahip
    dükkanım evim kadar sıcak değil sıcaklık 60ı geçmedi saatlerce açıktı bazen bu oyunları45-50 derecede oynadım
    ekran parlaklığı renk paleti akıcılığı kasa kalitesi olsun benim çok hoşuma gitti thunderbolt desteğide var alıcaksanız dk serisi alın HP bilgisayarlarda
  • selimpusat53 kullanıcısına yanıt
    Elinize ulaşmadı mı hâlâ?
  • Ben de aynı laptopu aldım, muhteşem bir aletmiş gerçekten, hız desen estetik desen soğutma desen mükemmel..
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    Cihazın şu an fiyatı tam 7k. Sizce değer mi, gözlemleriniz neler? Ben biraz daha inmesini bekleyeceğim şahsen ama olmazsa da 7k verilecek gibi duruyor. Ne dusunuyorsunuz
  • hocam asla 7k verilmez bende dk 0017 nt aldım 5 ay önce arkadaşın dediği gibi sıcaklık değerleri olsun hız performans herşey çok iyi ama böyle indirim yoksa alınmaz en son 7400 tü 7000lira bile olsa verilmez vericek arkadaşa üzülürüm çünkü 3 ay öncesine kadar 1660 ti bu fiyatlardan gidiyordu i7 işlemcili en azından bu parayı vereceğinize gidin masaüstü aldın
    beni zorlayan tek oyun rdr 2 oldu bu ekran kartıyla oda max ayarlada 25-35 normal ayarlarda 35-50 arası ama bu fps değerlerine rağmen oyunun görselliği hiç bir oyunlar kıyaslanaymayacak kadar gerçekçi ve güzel bu yüzden doğal görüyorum çünkü rockstar games oyunlar herzaman pcler için ekran kartı alma yada bilgisayarı upgrade etme zamanını gösterir benim için eğer rdr2 de bu fpsi alıyorsam bu pc beni bir 5 sene götürür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.