Şimdi Ara

HP GARANTİ DEĞİŞİM İSTEĞİMİ KABUL ETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Garantiye gönderdiğim laptopum 1 aydır garantiden dönmedi aradım sordum en az 2 hafta daha gelmez dediler bende değişim talebinde bulundum ve kabul ettiler. Benim garantiye gönderdiğim laptopum bu;

HP Müşteri hizmetleri ile devam eden görüşmelerde bu laptopun artık stoklarda olmadığını o yüzden değişimi;

Bu laptopla yapabileceklerini söylediler eğer ben istersem.
    Bilgisayardan pek anlayan bir insan değilim o yüzden sizden yardım istiyorum sizce benim garantiye gönderdiğim bilgisayar mı yoksa bu bilgisayar mı iyi ? HP eğer değişim talebimi kabul ediyorsa bana benim laptopumdan daha kötü bir laptop gönderebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarfurkan19 -- 18 Aralık 2018; 20:6:14 >

• Değişim cihazı bir tık daha iyi. İşlemci 8.nesil ve ekran kartı mx versiyonu. X in avantajı değişebilir olmasımıydı tam hatırlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzeysel baktım ve işlemcisi farklı bir tek gördüğüm kadarıyla. Daha yeni nesil, iyi işlemci.
    Yetmiyorsa eskisi, üzerine para ekleyip biraz daha üst model isteyebilirsiniz. Eskisi işinize görüyorsa bu da görür.
  • Yapıştır geç hocam. Daha yeni işlemci hem de ücretsiz değişim yapıyorlar daha ne olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.