Şimdi Ara

hp h1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun sure çeşitli kulaklıklar kullandım (senheisser mx170 mx270 creative ep-630 apple earphone vb.) ama sonunda hepsi meftaya uğurlandı. Dün asus zenfone 6 yla verilen kulaklığımda meftaya ayrilinca bugün kulaklık almaya teknoloji mağazalarını gezdim. Kulaklık raflarını gezerken çocuğun biri hp nin kulaklığını direk aldı bakmadan bende dedim bi bildiği vardır kesin gittim çocuğa bu kulaklığı neden seçtin dedim daha once bunu 1 sene kullanmış ama kaybolduğu için yenisini almaya gelmiş dedim aldiktan sonra yanima gel denemek istiyorum çocuk olur abi dedi gitti kasaya geldi yanima dedi al abi kesin memnun kalıcaksin aldim taktım kulaklığı telefona böyle birşey olamaz dedim adamlar 20 tl ye apple ye kafa tutarlar sağlamlık konusunda pek tatmin etmesede ses kalitesi bass tiz ne birbirine karışır ne boğar böyle kulaklığı tabiri caizse almayani dovsunler gerçekten beklentinin çok üstünde yanlız kulaklığı ilk aldiginizda ses biraz az gelebilir 1 saat müzik dinleyin kendine geliyo.

Hp h1000 20-25 tl aralığında çok iyi kulaklık gidip tonla para verip bide tatmin olmamak var bunu alan pişman olmaz kesin konuşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    [SATILDI] HP gaming laptop
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.