Bildirim
hp hakkında dijital photograf makinesi nasıl
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
valla ben kullanyorum memnunum fiyatalrıda iyi tavsiye derim -
quote:
Orjinalden alıntı: demirelali
beyler hp marka olarak nasıldır acaba bilen varmı dijital photograf makınesi için teşekkürler.
hp dijital fotoğraf makineleri pekte satılmıyor sebebi ise bu sektörde pastanın aslan paylarını alan firmalar belli(canon,nikon,olympus,pentax,kodak,sony,hasselblead) bu saymış olduğum firmlar arasından sıyrılıp kendine iyi bir yer edinebilmeside şu konum itibariyle pekte mümkün gözükmüyor firmanın kararsızlığı zaten yapmış olduğu dijital fotoğraf makineleri ilede kendi kararsızlığını adeta ispatlar nitelikte bir modelinde bir bakıyorsun hp lens kullanıyor birbaşka modeline bakıyorsun pentax zoom lens kullanıyor bu fotoğrafçılık sektöründe de zaten istediği noktayı hala daha yakalayamamış olan hp daha çok printer yazıcı vs alanlardaki uzmanlığı ve bu alanlara yaptığı 1.2 milyar$l ar-ge çalışmalarıyla tüm dünyada saygın bir marka haline gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_N_Y -- 8 Temmuz 2006; 18:04:29 >
-
hp için söyleyebileceğim şey sadece iş görür makinalar üretiyor, bu işin uzmanları farklı firmalar -
beyler ama hp r927 ler nasıl iyi değilmi bi yardım -
bende r 717 var çok iyi çekiyor.tavsiye ederim. -
Silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Valentine -- 15 Temmuz 2006; 22:38:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X