Bildirim
hp hdmı bağlantısı yapmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tv leptopunu görüyormu masa üstüne sağ tıkla erran çözünürlülüğünde taşınabilir bilgisayar ve tv markası olması lazım tv yi seç alttan çözünürlülüğü ayarla bir tanıttınmı yeter gerisi gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
tv leptopunu görüyormu masa üstüne sağ tıkla erran çözünürlülüğünde taşınabilir bilgisayar ve tv markası olması lazım tv yi seç alttan çözünürlülüğü ayarla bir tanıttınmı yeter gerisi gelir.
ekranı çoğalt deyince yapmıyor genişlet diyince altta tv nin modeli çıktı ama görüntü ya sağa sola kaçıyor yada hiç göstermiyor -
başka kabloyla deneme şansın varmı böyle olmaması lazım.ne dediğini anladım kabloyl alakalı olabilir normalde olmaması gerekir -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
başka kabloyla deneme şansın varmı böyle olmaması lazım.ne dediğini anladım kabloyl alakalı olabilir normalde olmaması gerekir
hallettim şimdi bağlanır bağlanmaz görüntü tv ye geçiyor vga daki gibi iki görüntü olmuyor artık büyük ekrandan kullanıyorum bilgisayarımı teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X