Şimdi Ara

hp hdmı bağlantısı yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp dv6 pavillion 1374 et laptopum hdmı kablosu ile tv ye görüntü aktaramıyorum ne yapmalıyım

• tv leptopunu görüyormu masa üstüne sağ tıkla erran çözünürlülüğünde taşınabilir bilgisayar ve tv markası olması lazım tv yi seç alttan çözünürlülüğü ayarla bir tanıttınmı yeter gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

tv leptopunu görüyormu masa üstüne sağ tıkla erran çözünürlülüğünde taşınabilir bilgisayar ve tv markası olması lazım tv yi seç alttan çözünürlülüğü ayarla bir tanıttınmı yeter gerisi gelir.

ekranı çoğalt deyince yapmıyor genişlet diyince altta tv nin modeli çıktı ama görüntü ya sağa sola kaçıyor yada hiç göstermiyor
  • başka kabloyla deneme şansın varmı böyle olmaması lazım.ne dediğini anladım kabloyl alakalı olabilir normalde olmaması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

başka kabloyla deneme şansın varmı böyle olmaması lazım.ne dediğini anladım kabloyl alakalı olabilir normalde olmaması gerekir

hallettim şimdi bağlanır bağlanmaz görüntü tv ye geçiyor vga daki gibi iki görüntü olmuyor artık büyük ekrandan kullanıyorum bilgisayarımı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.