Şimdi Ara

HP HDX 9250ET LAPTOP OVERCLOCK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp hdx 9250 et 8800 ekran kartı overclock olmuyor bircok driver denedim rivatuner 2.09 la yapmaya calısıyorum olmuyor riva tuner le actıgımda saat hızları normalden daha dusuk gösteriyor systoll da denedim olmuyor. YARDIM LÜTFEN. en son kullandıgım driverler 177.40 177.66 177.70 177.79

• abı senın aletın drıverırlarının guncellerını nası buldun ben bı turlu bulamadım o drıverlerı ya..bana bı yardımcı olursan sevınırım
  • ekran kartının mı soruyorsun
  • eet abi..ben bi turlu guncel bı drıver bulamadım..hpnın sıtesındekı bıle sacma sapan
  • Şimdi pek araştırmadım ama anladığım kadarla sen laptop un ekran kartına pc için yapılmış bir driver kurmaya çalışıyon birde yetmiyor overclock yapmaya çalışıyon.Kardeş sen o aleti eline alırsın ne olur olmaz elleme bence git servise sana yükler hatta iste cd yede çeksinler.Sakın pc için çıkartılmış driverıda gidip laptopa kurma bence.Hele hele overclock hiç deneme.

Edit : Hp sürücü linki için buraya tıkla

Biraz google dan araştıca hangi işletim sistemi ise ona göre sürücü yükle.Bu arada bildiğim kadarla laptopların sürücüleri pcler gibi pek güncel değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 19 Ağustos 2008; 3:45:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.