Şimdi Ara

Hp hw6515 ispanyolca dil sorunu + satılık sıfır Hp İpaq ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana ispanyolca HP Ipaq Hw6515 geldi fakat cihaz ispanyolca bunu ingilizce veya türkçe yapma şansımız varmı konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi lüften teşekkür ederim.

Ayrıca Hw6510 modelinden elimde 3 tane var cihazlar sıfırdır ve garantilidir. ilgilenen arkadaslar bana mail atabilirler fiyatı piyasa fiyatının nerdeyse yarısı olacak. fakat ispanyolcadır dil ile ilgili sorunu bende çözmeye çalışıyorum

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scary -- 6 Şubat 2006 13:23:27 >

• rom update edersen, dili ingilizce olur,
    ama önce modeli öğrenmen lazım
    6515a mı 6515c mi 6515d mi ??? gibi
    (bunlar 6510da da çalışır)

şu adreste romlar var

http://mobilitytoday.com/forum/showthread.php?t=11243
  • Çok teşekkür ederim yüzbaşım peki ben bu romu nasıl yüklerim zormudur. bi döküman varmı elinde nası yapıcam ile ilgili.
  • önemli değil,
    rom işi basit bir işlem sayılır
    ->pc'ye activesync kurulu değilse kur
    ->ipaq'i beşiğine oturt, adaptörü de bağla
    ->indirdiğin programı çalıştır.
    ->ekranda zaten yapman gerekenler yazacak.ortalama 1 update 20 dakika sürüyor.
  • Hepsi kurulu o dediklerinin demek istediğim şu ben bu işlemi yaptıktan sonra anladım kadarı ile makinanın biosunu ingilizce yapıcak sonra işletim sistemide ingilizce olucakmı yoksa onu yeniden kurmak mı gerekecek hiçyapmadım bu işlemleri o yüzden soruyorum kusura bakma bu işlem yeterli olacakmı herseyın ingilice olması için
    ilgine teşekkür ederim, cevabını bekliyorum
  • bu işlem yeterli,
    hem bios hem işletim sistemi ingilizce oluyor zaten.

yani rom update'i yaptıktan sonra başka bi şeye ihtiyacın yok.
  • Çok teşekkür ederim bu akşam deniyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son birşey daha soracaktım sana bunun 6515a -c-d oldunu ben nerden anlıcam bende kutusu yok bunun da neresınde yazıyor cıhazın bılıyormusun
    teşekkürler
  • iki yol var,
    1-cihazın pilinin altında seri no'nun yazdığı yerde yazıyor.
    2- ya da settings'in altında HP Asset Viewer var onu açıp bakabilirsin
  • Anladım bunu şunun için sordum senın baska bır topıcını okudum pılın daha uzun ömürlü çalışması ile ilgili olanını onuda sorucaktım sana onu halledebıldınmı yoksa yazındakı gıbı olmadımı orda kutusunda yazıyo demıssın modelının bende kutu olmadından panık yaptım
  • Merhaba :( yüzbaşı günaydın dün denedim fakat olmadı yanlış lisans hatası verdı orda okudum kadarı ıle benım elımdekı makına Hw6515 yanı a-c-d- uzantısı yok o yuzden devam edemedım ve bulamadım ınternette de sadece 6515 olanını ban ayardımcı olabılırmısın nası buluruz bunu ya 6515 ve 6510 için ingilizce romu
    teşekkürler...
  • cihazlar ne kadar kardeş fiyat verebilirmisin
  • Arkadaşım HP hw6510 : 450 EURO şu anda 3 tane var elimde ama dedim gibi ispanyolca ama dil sorunu çözülüyormus onu ogrendım ama ıngılızcem olmadıgı ıcın yapamadım.

1 hafta içinde telefon özelliği olmayan İpaqler gelecek kameralı ve kamerasız onlarıda gelınce model ve fıyatlarını verıcem onlar ıngılızce bu arada

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary

Merhaba :( yüzbaşı günaydın dün denedim fakat olmadı yanlış lisans hatası verdı orda okudum kadarı ıle benım elımdekı makına Hw6515 yanı a-c-d- uzantısı yok o yuzden devam edemedım ve bulamadım ınternette de sadece 6515 olanını ban ayardımcı olabılırmısın nası buluruz bunu ya 6515 ve 6510 için ingilizce romu
    teşekkürler...

malesef eldeki update'ler 6515a,c,d ve e için. başka çıkarsa haber veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.