Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HP INKJET 415 / TANKLI / Wİ-Fİ / Tarayıcı + Fotokopi + Mürekkep Püskürtmeli Tanklı Yazıcı Satın Al 19 Ağustos 2019 13:37 1 1 HP INKJET 415 / TANKLI / Wİ-Fİ / Tarayıcı + Fotokopi + Mürekkep Püskürtmeli Tanklı Yazıcı Ürün 4.7.2018 tarihinde hepsiburada'nın kendi stoklarından alınmıştır ve faturasını hepsiburada kesmiştir. İki yıllık garantisi devam etmektedir. Henüz üstündeki jelatinlerini bile sökmedim.Ürünün mürekkepleri ilk alındığında gelen orjinal HP mürekkepleridir. Üründe kablosuz wi-fi yazdırma özelliği bulunduğundan kablo karmaşası da yaşamazsınız.Yazıcıyı aldığımdan bu yana her ay bir kaç baskı dışında fazla kullanmadım, resimde de görüldüğü gibi mürekkep tankları DOLU. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.Ürün faturası ve bir şişe 70 TL değerinde paketi açılmamış orjinal yedek siyah mürekkebi ile teslim edilecektir.Ürünün sıfır hali orjinal mürekkepleriyle beraber piyasada an itibariyle 700 lira civarıdır. Benim istediğim fiyat 350 TL FIYAT: 350 TLÜrün istanbul içi elden teslim edilecektir. Ufak bir pazarlık payı vardır...İletişim için özelden mesaj atınız...Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Haziran 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP INKJET 415 / TANKLI / Wİ-Fİ / Tarayıcı + Fotokopi + Mürekkep Püskürtmeli Tanklı Yazıcı [Hiç Kullanılmadı] 8.Nesil İ5 Core / LENOVO / Radeon 2GB Ekran Kartı / Windows 10 Home