Arkadaslar ikinci el telefon alacagim soyle butcemi fazla zorlamayacak sekilde ama kararsiz kaldim ipaq 514 mu aliyim asus 525 mi fikirleriniz varsa cok sevinirim Hangisi sizce daha iyi hangi ozellikleriyle one cikiyor? mesela asus 525 in dokunmatik ekran olmasi bence bir arti gibi gorunuyor...
asus
asus iyi bencede
514 e çoğu smartphone yazılımı uyumsuz kalıyor (skype mesela) onun dışında zaman geçtikçe registrysinde saçmalama oluyor, ekran ışığının zırt pırt açılıp kapanması gibi. bence 514 düşünme hiç. asusu bilmiyorum...
asus u kullanmadım, kullanan bir kaç arkadaşım satıp başka modele yönlendiler. Ben 514 kullanıyorum ve memnunum. Eksik bilgiden kaynaklanan bazı sorunlar oluyor. Pil yaması, rom update gibi bunları düzenli yaptığınızda rastlanan sorunlar ortadan kalkıyor.
Ben P526 Kullanıyorum. Daha önce 525 ve 535 kullanan kişilerden tavisyeler almıştım ve ürünü öyle satın aldım...
Öncelikle üçümüzün de ortak sorunu pil ömrü çok kısa... :(
pil omru olarak 514 lerin 3-4 hatta normal kullanimda 5 gune kadar gittigini soyleyenler oldu. cihazi tam kullanmadigimdan bilgim yok. asuslar da dokunmatik ekran olmasi bir avantaj olacak benim icin ama 514 de cok sorunsuz geldi gozume. kullanicilarindan %80 i memnun
Bakış açışı tamamen kullanıcıya göre değişecektir. Mesela ben tamamen dokunmatik ekran ürün kullanamıyorum çünkü araç felan kullanırken acayip sıkıntı oluyor. Benim favorim numeritik klavye...
Eğer 514 dediğin gibi ise değerlendir derim ben....
300 ytl ye 2. el asus p525 aldım.(3 ay önce) pil ömrü bana gayet iyi geldi.arkada çalışan programları kapamak gerek ve windows mobile 6.1 yüklersen(wm 6.1 pil ömrünü gerçekten uzatıyor) bir sorurunun kalmaz.6 saat 320kbps de avi izletebiliyor.bence iyi bir süre bu.genel olarak asus iyi bir marka ztn şuana kadar bir sorunum çıktı.herhalde yüklediğim bir programla dokunmatik ekranın exe si çakıştı ve ekran dokunmatikliği gitmişti.ancak rom atınca hiç bir sorun kalmadı.mw 6.1 de kullanıcıya yaklaşık 30mb ram kalıyor.işlemcidede overclock lu rom yüklediğimden 528mhz de çalışıyor şuan.ancak çok batarya yer o durumu yanlış.işlemci ayarlarında power safe,normal,super ayarları ve otomatik ayarları var.otomatiğe getirince gerektiği zaman 500mhz lere çıkıyor ve bataryadan tasarruf oluyor.ekran hassasığı gayet iyi.mesaj yazarken kalem kullanmıyorum tırnaklarım uzun çünkü
bence 300 ytl ye alınabilecek en iyi cihazlardan biri.tavsiye ederim
Alabiliyosan p525 al. Arada ekran bakımından büyük farklılık var, asus'un ekranı çok net bi kere... Hp bayağı donuk kalıyor. 6 saat film izletebilen bi telefonun pili kötü gidiyo olamaz çünkü creative in ve sony nin yaptığı film oynatıcılar bile "5 saate kadar film keyfi" diyor. Yani 6 saatte en az 3 film seyredilir tek şarjla. Konuşma süreleri falan da iyi bu modelin buna paralel olarak, memnun kalırsın.
yalnız bi 300 ytl var bi de 200 ytl war.arasında dağlar var. Dokunmatik farkınıda unutmamak lazım. Bazı insanlar(benim gibi) dokunmatik özürlü olabiliyor. ama bence 514 biraz daha nazıik duruyor.Bir cep telefonu bence çokda abartılmamalı.Kişiden kişiye değişen özellikler bunlar.Ama PDA olarak tabiki asus.Neden? çünki 514 biraz pda-Cep tlf. karışımı olmuş.
tabiki asus, aslında bu karşılaştırma palio ile volvo s40 karşılaştırması gibi olmuş. syg.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme