Şimdi Ara

Hp laptop ald1m.. Cd verilmedi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende de Hp Pavilion DV9000 var...

Hdd nin E bölümü Tamamen Recover olarak ayarlanmış...
    Yukarıda yöntecimizin dediği gibi durum...

Xp başlarken F10 iler yönergeleri izleyerek hamle yapılıoyr...

Ha bu arada I harfi yok klavyede heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

Cd snin verilmemesi normal...

Bende de Hp Pavilion DV9000 var...

Hdd nin E bölümü Tamamen Recover olarak ayarlanmış...
    Yukarıda yöntecimizin dediği gibi durum...

Xp başlarken F10 iler yönergeleri izleyerek hamle yapılıoyr...

Ha bu arada I harfi yok klavyede heralde...

peki bildiğim kadar laptop bilgisayarlarda fiyata orjinal sistem parası da eklenir sen o parayı ödüyorsun ama 120 dolar civarındaki lisanslı yazılımı almıyorsun sence ne kadar normal bu
  • merhaba ben de de hp pavilion dv6579et var, bu kurtarma olayı çok canımı sıktı valla, ben yapmaya çalıştım ama bilmiyorum oldu mu çünkü dvd yi pc ye taktığımda boş görünüyo ve 4-5 saniye gibi çok kısa bir sürede yazdı dvd yi.Dvd çift katman deil sanırım, o yüzden 2 dvd falan olması gerekiyodu ama benden başka dvd istemedi tek dvd ile oluşturuldu, bitirmek için son u tıklayın dedi. sadece bir defa böyle bişiy yapılabildiği için açıkçası korkuyorum yanlış bişiy yaptım die yardım edin lütfen
  • Komşum 1 hafta önce geldi NYC' den ve yanında HP laptop getirdi, orada da verilmiyormuş, bize has bir durum değil yani.
  • Bazı arkadaşlar dediği gibi yeni çıkan laptoplarda orjinal windows verilmiyor artık onun yerine sana kurulu gönderdikleri zaman windowstan recoveri oluturacaksın yoksa cd felan verilmiyor artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: earwen001

merhaba ben de de hp pavilion dv6579et var, bu kurtarma olayı çok canımı sıktı valla, ben yapmaya çalıştım ama bilmiyorum oldu mu çünkü dvd yi pc ye taktığımda boş görünüyo ve 4-5 saniye gibi çok kısa bir sürede yazdı dvd yi.Dvd çift katman deil sanırım, o yüzden 2 dvd falan olması gerekiyodu ama benden başka dvd istemedi tek dvd ile oluşturuldu, bitirmek için son u tıklayın dedi. sadece bir defa böyle bişiy yapılabildiği için açıkçası korkuyorum yanlış bişiy yaptım die yardım edin lütfen

bana yardım etcek biri yok mu?
  • MERHABA
    BEN DE HP DV6390 ALDIM CD YOOOK
    İKİNCİ BÖÜMDEN KENDİN OLUŞTUR DEDİLER

• iyi de kardeşim orijinal yazılım alıyosun
    laptop a verdiğin para içinde windows un ücreti de var cd vermeleri lazım bence hemde lisanslı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

iyi de kardeşim orijinal yazılım alıyosun
    laptop a verdiğin para içinde windows un ücreti de var cd vermeleri lazım bence hemde lisanslı

çok haklı hem parasını alıyorlar hemde cd yok ne kebap iş sonrada korsan kullanmayın diye uyarıyorlar

asıl bunları korsan ihbar hattına sikayet et cd verdediklerinden böyle böyle bu yüzden çok korsan alana sahit oldun de
    inşallah kaile alan cıkar

• kardeş git dağıt orayı. Cdsini iste. Akılları sıra format çekeceğin zaman oraya gidiceksinz 10 milyonuda sana kakalayacaklar. Git cdni iste vermezlerse bağır çağır sav söv bişeyler yap...
  • CD'den bile kar edecem diye ne taklalar atıyorar. Oruçlu ağzımla tövbe tövbe
  • bu hp nin yaptığı korsanı azaltmaz arttırır
  • cd vermek zorundalar bana da aynisini yaptilar s.sizler alamadim cdyi
  • arkadaşlar bendede dv6112 var hp kurtarma diski vermiyor ve başlı başına bi sorun.cdyi kendinizin oluşturması isteniyor benim oluşturma işlemi baya zor oldu teknik servise oluşturttum ben.başlat menüsünden donatılarda kurtarma diski oluştur ikonundan oluşturuluyor .umarım oluşturrsunuz
  • Cd vermeleri lazım....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.