Şimdi Ara

HP Laserjet 1010 toner dolumu tecrübesi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP Laserjet 1010 printer kullanıyorum, çok iyi iş görüyor. Toneri Q2612A modeli. Hep yeni toner kullandım. Boş tonerler duruyor. Yenisi 120 lira civarı, Kadıköy de 40 liraya dolduruyorlar, ama ben hiç doldurup kullanmadım. Kullanan var mı? randımanlı oluyormu? sorun çıkarıyormu?
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isko -- 4 Mayıs 2008; 15:00:15 >

• Aynısından bizdede var, 5 veya 6 defa dolum yaptırdık aynı tonera. Performas olarak hiç fark yok. Yalnız 2.veya 3.dolumdan sonra (kullanıma bağlı sanırım) içindeki yeşil renkli drum denilen bir ince uzun bir silindir de değiştiriliyor. Onunda maliyeti 15 lira civarı. Dolum yaptırıp kullanman daha masrafsız.

Cihazın sıfırını zaten 150-160 ytl ye satıyorlar, gidipte sadece toner'e 140 lira bayılmak pek akıl karı değil.

İyi forumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magna

Aynısından bizdede var, 5 veya 6 defa dolum yaptırdık aynı tonera. Performas olarak hiç fark yok. Yalnız 2.veya 3.dolumdan sonra (kullanıma bağlı sanırım) içindeki yeşil renkli drum denilen bir ince uzun bir silindir de değiştiriliyor. Onunda maliyeti 15 lira civarı. Dolum yaptırıp kullanman daha masrafsız.

Cihazın sıfırını zaten 150-160 ytl ye satıyorlar, gidipte sadece toner'e 140 lira bayılmak pek akıl karı değil.

İyi forumlar.

siz nekadara dolum yaptırıyorsunuz acaba yeri nerede, tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borges -- 9 Mayıs 2008; 19:07:23 >
  • borges ben dolum yapıorum 20 ytl istanbul içindeysen yardım edebilirim
  • arkadaşım ben senin toner dolumu yerine gidipte yeni toner almana bir mana veremedim zaten yazıcının kendini kaç paraki gidip 120 ytl yi bi tonere bayılıyosun ayrıca Magna 3. dolumdan sonra drum'un değişmesi gerektiğinden bahsetmiş ben toneri kendim dolduruyorum ve 3. dolumdan sonra drumu felan değiştirmedim. uzun lafın kısası biraz mantıklı ol ve yenisini almak yerine git tonerini doldur ha sen diyosanki eğer benim param bol ben gider yenisini alırım diye orasına karışmam
  • Bir drum yaklaşık 5. dolumdan itibaren değiştirilmeli yoksa dediğiniz gibi oluyor. netsipariş.com'da orijinal sıfır toner 88.5 ytl.
    Cihazın bugünkü sürümlerini de 100 ytl civarına da bulabilirsiniz (Electroworld de 1000 serisi bir makina 95 ytl idi) ancak bunlar içinden çıkan toner demo toner olup 2000 sayfa baskı alamıyorsunuz ama doldurmaya yarar.
    Ayrıca öteki arkadaşın dediği gibi 20'ye hatta en fazla 30 ytl ye bunu dolduran birsürü yer var

quote:

Orjinalden alıntı: Magna
    Aynısından bizdede var, 5 veya 6 defa dolum yaptırdık aynı tonera. Performas olarak hiç fark yok. Yalnız 2.veya 3.dolumdan sonra (kullanıma bağlı sanırım) içindeki yeşil renkli drum denilen bir ince uzun bir silindir de değiştiriliyor. Onunda maliyeti 15 lira civarı. Dolum yaptırıp kullanman daha masrafsız.
    İyi forumlar.

• piyasada en kolay dolum olan tonerler hp 12a tonerleri onların toner drum bütünleiişk oldugundan dolumlarda asagı yukarı 4 dolumdan sonra yeni toner almanız gerekmekte dolumda cihaz da kolay kolay sorun yasamazssınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende hp1010 yazıcı kullanıyorum ve memnunum ama tonerleri çok pahalı 105-140 ytl arası

Benim elimdeki toneri sadece 1 kez doldurttum 1500 civarı çıktı almıştımki arızalandı tonerin drum dedikleri
    parçayı tutan tırnak kırıldı.

Yeni bir toner almam lazım piyasada birsürü muadil toner var fiyatlarıda çok uygun 39-59 ytl arası
    acaba muadil toner kullanan varmı? varsa nasıl işe yararmı bunlarada dolum yapılıyormu? bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Hp tonerlerinde en rahat dolabilen 12a tonerlerdir diyebilirim, sıkıntıya düşmene gerek yok yalnız bir kaç dolumdan sonra orjinal almanız daha iyi olur. Çünkü drumlar bi yerden sonra problem yaratır....

quote:

Orjinalden alıntı: isko

Merhaba,
    HP Laserjet 1010 printer kullanıyorum, çok iyi iş görüyor. Toneri Q2612A modeli. Hep yeni toner kullandım. Boş tonerler duruyor. Yenisi 120 lira civarı, Kadıköy de 40 liraya dolduruyorlar, ama ben hiç doldurup kullanmadım. Kullanan var mı? randımanlı oluyormu? sorun çıkarıyormu?
    Saygılar

• selamlar

bir toner dolumcu olarak q2612a tonerde 5 dolum giden drum görmedim :) bunun standart olarak iki dolumda bir değimesi gerekir değiştirmezseniz üçüncü dolumda silik yazmaya başlar

tonerle ilgili elimden gelen yardımı yaparım

imzamdan bana ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakanki -- 12 Kasım 2008; 22:35:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ESERKESER

bende hp1010 yazıcı kullanıyorum ve memnunum ama tonerleri çok pahalı 105-140 ytl arası

Benim elimdeki toneri sadece 1 kez doldurttum 1500 civarı çıktı almıştımki arızalandı tonerin drum dedikleri
    parçayı tutan tırnak kırıldı.

Yeni bir toner almam lazım piyasada birsürü muadil toner var fiyatlarıda çok uygun 39-59 ytl arası
    acaba muadil toner kullanan varmı? varsa nasıl işe yararmı bunlarada dolum yapılıyormu? bilgilendirirseniz sevinirim.

Muadil Toner veya çıkma tonerlerde randımanlıdır aldığın yerin garantisinde olan ürünler zaten Yeşilbağ Bilişim Mecidiyeköy den alabilirsin yaklaşık 40 lira civarı fiyatı var,tavsiye ederim.
  • Selamlar

Hp 12A tonerim var.Şimdiye kadar dolum yaptırıyordum.İnternetten araştırdım kendim dolduramaya karar verdim.toner tozu sipariş ettik.Her iki yanda bulunan vidaları açtım,drumu(renkli tüp) çıkardım.Biraz yanalardan zorlayınca iki kısma ayrıldı.Bu arada yaylı kapağın yaylarını çıkardım ve toner tozlarının arasında kayboldu.Ve birde Drumun dişli olan tarafındaki ,yarım halka şeklinde olan kısım, kırıldı malesef.(bu konuda tecrübesiz ve aceleci olunca böyle oldu :) )

Tıpayı çıkardım ve ıslak mendille sildim tüm parçaları sildim(drum hariç).Tozu boşalttım.Tekrar parçaları yerine koydum,artık ne kadar doğru yaptıım, vidaları sıktım.

Ve toneri taktım.Fakat çıktıların hepsi bembeyazdı,yazmıyordu. Acaba nerde yanlış yaptım.Ayrıca toneri kurtarabilir miyim?

Acilen yardım edersen memnun olurum.

Teşekkürler....

quote:

Orjinalden alıntı: babakanki

selamlar

bir toner dolumcu olarak q2612a tonerde 5 dolum giden drum görmedim :) bunun standart olarak iki dolumda bir değimesi gerekir değiştirmezseniz üçüncü dolumda silik yazmaya başlar

tonerle ilgili elimden gelen yardımı yaparım

imzamdan bana ulaşabilirsiniz

• Toner Tozu için, Yazıcının Fırınında pişmeden önce havada uçan kanserojen ihtiva eden bir toz olduğunu söylüyorlar eğer bu işle meslek edinmek için uğraşmıyorsan orjinali 165 TL civalarında olan bu toneri 20 lirayawww.yesilbagbilisim.com da garantili orjinal dolum yapıyorlar ve test çıktısı veriyorlar ücretsiz istanbul içi servisleri de var uğraşmana ve risk almana değmez ama meslek olarak öğrenicem diyosan o ayrı o zaman hem kendi yazıcına hemde daha sonra başka insanların yazıcılarına zarar vermemek vede sağlığını riske etmemen için daha profosyonel öğrenme yollarına başvurmanı tavsiye ederim
  • ben kendim dolduruyorum.youtube ta görüntüleri var.Yalnız sabırlı olmak gerek.Her tonerin tozuda farklı.Ayrıca atık toz haznesinide temizlemek lazım,yoksa kağıtta leke bırakıyor,Tozu fazla koyarsan gene sorun olabiliyor.İlkinde çok iyi doldurmama rağmen dolumcular gibi süreklidoldurmadığından unutuyorsun vidaların yerini felan...
  • nech arkadaşım,kapaklarını açtın,yayı çıktı diyorsun o yay çok önemli olduğunun farkında değilsin belkide,o yayın görevi kartuşun üzerindeki manyetik silindire elektriğin iletilmesini sağlıyor yay olmadan kartuşun içindeki silindire elektrik gitmez ve beyaz sayfa çıkar.
    Ben kartuş dolumu yapıyorum isteğe göre karrtuş dolumuda yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xpl0d

borges ben dolum yapıorum 20 ytl istanbul içindeysen yardım edebilirim

sadece tonere değinilmiş, kartuş dolumu meselesi nooluyor bu modelde ?
  • Arkadaşlar bu kadar uğraşmayın Tonerlerle Muadilini 50 TL ye veriyorum

Almak isteyenler özelden mesaj atabilir.
    iStanbul için elden teslim vardır. Yerim sancaktepe de .en kaliteli muadil toner garantisi veriyorum.
    Muadil tonerin kapasitesi : 2000 sayfa ve bu dolumda 1700 e yada daha aşağı düşer
  • @adatoner

kartuş ?
  • Kartus modeli ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adatoner

Kartus modeli ne

basliktaki konu edilen HP Laserjet 1010 'un kartuslari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.