Şimdi Ara

HP Laserjet 1020 Kağıt Sıkıştırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir tane hep laserjet 1020 yazıcı var. kağıdı yarıya kadar alıyo. fuser ünitesinin yarısında sıkışıp kalıyo. sanki aradan geçmesini bişey engelliyomuş gibi.kağıtta kesinlikle yırtılma buruşma yok. öylece yarıda kalıyo. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• aynı sorun benim hp m1120 de oluyor bilgisi olan arkadaşlardan yardımını bekliyorum
  • slm

toneri değiştir o şekilde dene arkadaşım drum sıkışması gibi gözüküyor yapabiliyorsan drum sök yeniden tak
  • hocam toneri değiştir öyle dene birde eger bakabilirsen anlıyorsan pedal lastıklerıne bak hıc bır sorun yoksa oralarda aynı hatayı verıyorsa fırın unitesinde bir sorun olabilir yada karta
  • hocam fuser film değişmesi gerek değişim ucreti 35 tl
  • fırının yarısnda kalıyor ise gerı kagıtı fırından elınden cekeerek cıkarıyor isen onun cıkış sensörü ya kirlidir ki büyük ihtımal le ogledır. yada sendör bozulmuşdur alkol sprey yardımı ıle temızleyerek kurutup tekrar denemeni öneririm
  • Fırının içine bebek pudrası dökmeniz yeterli. Bu fırının içindeki hit rolerın kayganlaşmasından olur bu sayede kağıdı yukaraya veremez. Pudra ise sıcakla birlikte sertleşme yapar kağıdın geçmesini sağlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pudra ise sıcakla birlikte sertleşme yapar kağıdın geçmesini sağlar..
  • arkadaşım önce kagıt zamanlama swiçlerini kontrol et eger onlarda bi sorun yoksa fuser yagsız kalmış veya yırtılmış olabilir.....
  • FUJER ARIZASI YADA MERDANE GİBİ GOZUKUYOR SATARSAN CİHAZI 80 TL ALIRIM SANA MASRAFI 80 TL :)
  • Hp 1320 yazıcımda benzer bir sorun var. Tek sayfa gönderdiğimde problemsiz yazıyor. 2 sayfa da nadiren sorun çıkıyor. Ama 3 ya da daha fazla sayıda sayfa gönderdiğimde sorun yaşıyorum. Misal 5 sayfalık bir yazı yazdırmaya çalıştığımda 3 sayfa düzgün çıkıyor, 4. Sayfa boş geliyor, 5. Sayfa ucu Yazıcı'nın dışında yarım olarak sıkışıyor. Kağıtta herhangi bir vurulma vs olmuyor. Bazen altta besleme tepsisinde bir sayfa yarısı yazdırma Ünitesi'nde yarısı tepside sıkışıyor. Yazıcı'nın başka bir problemi yok. Atmak da istemiyorum. Sorunu anlatabilirsem belki bir tamir edeni bulabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.