Bildirim
hp laserjet p1102w sorunnn
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anlayan yok sanırım... -
Merhaba,
Diyelim ki bir word belgesi yazdırdınız. Siz kopya sayısı 1 yapıyorsunuz fakat yazıcı sürekli kağıt bitene kadar aynı sayfayı mı yazdırıyor? İşletim sistemi nedir? -
asus notebook p7450 windows 7 bugün cd sini taktım güncelle ve onar dedim yine aynı 1 sayfa yazdır dedim habire aynı sayfayı yazıdıryor... -
Merhaba,
Aygıtlar ve Yazıcılar kısmına girin. Yazıcınızın üzerine sağ tuşla tıklayıp "yazıcı özellikleri" başlığını açın. "Bağlantı Noktaları" kısmını açın. O sayfada "çift yönlü yazdırma desteğini etkinleştir" seçeneğini devre dışı bırakın.
Artık sorun yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Amsterdamm
Merhaba,
Aygıtlar ve Yazıcılar kısmına girin. Yazıcınızın üzerine sağ tuşla tıklayıp "yazıcı özellikleri" başlığını açın. "Bağlantı Noktaları" kısmını açın. O sayfada "çift yönlü yazdırma desteğini etkinleştir" seçeneğini devre dışı bırakın.
Artık sorun yok..
çok sağolun işe yaradı... -
bende böyle bi hata alıyorum sebebi nedir nasıl çözerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X