bu 2 PC'ye eşdeğer fiyat aralığında alternatif baktığımda, Toshiba L50 /Asus k555ub /Acer f5 572g vs Ram'i DDR3 ve çözünürlüğü 1366x768 olarak bulunuyor. Ekran kartlarında ve işlemcilerde önemli bir fark yok,
sorum şudur :) DDR3/DDR4 farkı ve çözünürlükte hd/fullhd farkı yüzünden diğerlerini eleyip bu ikisi arasında kalmak mantıklı mıdır? eğer cevap evetse bu ikisinden hangisini seçerdiniz?
magic32M
kullanıcısına yanıt
DDR4,full hd gibi seçenekler varken diğer eski teknoloji cihazları tavsiye etmem. Yaptığın eleme mantıklı olmuş. Yalnız lenovonun bu cihazı baktığın sitede çok yüksek.
Ben dün lenovo ideapad 510 cihazını aldım (bu modelden tek farkı 12 gb ram olması), daha elime geçmedi o yüzden net yorum yapamam ama kullananlar tarafından olumlu dönüşler aldım. Sen de düşünebilirsin. 8gb ssd için o kadar fark vermeye değmez.
mockingbird335
kullanıcısına yanıt
teşekkürler cevap için, bu sizinki de 8gb yalnız, 12 gb'a kadar yükseltilebilir diyor , 2400/2000 fiyat farkı Windows farkı herhalde, sizin aldığınız sitede freedos diyor...
aldığınızda yine yorum yaparsanız çok makbule geçer,
magic32M
kullanıcısına yanıt
Ben bimeksten aldım haftasonu kampanya vardı 12 gb modelini orada gördüm zaten sadece Alıp biraz kullandıktan sonra yorum yaparım.
quote:
Orijinalden alıntı: mockingbird335
Ben bimeksten aldım haftasonu kampanya vardı 12 gb modelini orada gördüm zaten sadece Alıp biraz kullandıktan sonra yorum yaparım.
ne kadara aldınız bimeks'den, freedos mu windowslu mu sizin aldığınız?