arkadaşlar hp yazıcı için 57 nolu mürekkebin litresi 3110 ytl ye geliyor. buna bir dur diyecek yokmu cidden ya. sonuçta isteyen malını istediği fiyattan satar ama nasıl bi mürekkep kullanıyor bu yazıcı üreticileri merak ettim. Benzinin litresil bile vergiler hariç 1.- ytl yahuu??? Acaba bu mürekkebin hammadesi MArstan gelip atom santralindemi işleniyor. Sizde kullandığınız kartuştaki mürekkebin litre fiyatını hesaplayın da nasıl kazık yiyoruz anlayalım.
Demek ki adamlar, ürettiği yazıcıdan ziyade ona sattığı mürekkepten kazanıyormuş.
Niye HP'nin orjinal mürekkebini alıyorsun ki..? Git piyasadan gren kalitesi iyi bir inkjet mürekkep al. Litresi yaklaşık 40-50 ytl falandır. Kaliteli mürekkep alırsan,uzun süre kullanırsın problemsiz..Şahsen öyle yapıyorum..Aldım mı bir litre bir-iki yıl gidiyor. Binlerce sayfa çıktı alıyorum.Arkadaşların kartuşlarını da 5 ytl'ye doldurup üstüne kâra geçiyorum.
zaten dolum yapıyorum ama foto kartuş 58 serisi dolmuyor. ayrıca dikkat çektiğim nokta litre bazında kartuş fiyatlarının acaip yüksek olması
bukadar pahalı olması nedeniyle,gereksiz işlerde kullanmadığım kartujları en son nezaman değiştirdim hatırlamıyorum.
YORUMSUZ.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme