Şimdi Ara

HP N9Q28EA 959 TL (Çek Puan vs. hariç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carnageous

arkadaşlar cihazı 3 gündür kullanmaktayım kısaca gözlemlerimi aktarayım;
    cihaza windows 8.1 kurdum internet hızı gayet iyi videolarda herhangi bir sıkıntıya rastlamadım fakat çok yüksek çözünürlüklü videolar da denemedim, cihaza ram ve ssd upgrade yapmak istiyorsanız işiniz zor, baya bir uğraşmanız gerekecek çünkü sadece alt kapağı sökmekle iş bitmiyor klavyeyi de sökmeniz gerekecek garanti kapsamı dışında kalacağı için hiç bulaşmadım, oyun performansına gelince fifa 16 yı minimum ayarlarda oynamayı denedim fakat cihaz çuvalladı kesinlikle oynatmıyor yukarıda bir arkadaşım pes oynadığını yazmış ama sanırım eski sürümlerden 1 tanesini oynadı, güncel oyunları oynayamassınız, kutu içeriğinden driver dvd si çıkmıyor ücretsiz driver programları ile eksik kalan kısmı yükledim, kablosuz ağ kartının driveri mutlaka güncel olmalı ilk formatı attığımda yüklenen driver güncel olmadığı için dibimde ki modemi tek diş olarak çekiyordu güncellemeden sonra çekim gücü sorunu ortadan kalktı cihaz bana indirimle birlikte 853 tl ye mal oldu bu fiyata da sanırım daha iyisi olmaz.

Evet PES oynuyorum, müsait olunca bir video çekeyim, ayarlarından oynanışa kadar kısa bir video çekip eklerim,
    eski sürüm derken bilmiyorum anlamam çok hocam, torentten indirip kurdum pes 2016 ... fifayı da denerim dicem ama duruma bağlı elimde yok.

• khan1907 kullanıcısına yanıt
    kardeşim yanlış anlama lütfen amacım senin gözlemine çamur atmak değildi doğrudur oynuyorsundur ben fifa16 ile test ettim cihaz minimum ayarlarda dahi okadar kastı ki kesinlikle oynayamadım pes 2016 nında benzer grafik ihtiyaçları olabileceğini düşünüp bu yorumu yapmıştım, ama sen oynuyorum diyorsan tamamdır belki bende eksik olan bir şeyler vardır, ne biliyim grafik kartı güncellemesi v.s.
  • http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R5-M330.142634.0.html

burada baya bi oyunu low da rahat oynatmış. tabiki laptoplar i3 - i5 li olanlar. i5 ile a6 6310 arasında dağlar kadar fark var.

film izlerken ve internette takılırken fanı rahatsız etmezse özellikle sessizse 950 liraya alınır.
  • https://youtu.be/_oBN2m3PtsI

buyrun pes açtım acele bi video oldu ama idare edin...
    çok iyimiş ya. hocam hemen benim için önemli olan iki soruyu sorayım. fan ve ekran

malum ekran led arkadan aydınlatma. siyah geçişlerde baya bi ışık sızması göze çarpıyo çektiğiniz videoda. çok rahatsız ediyomu. film izlerken nasıl.

fanı çok ses çıkartıyomu. masa üstü kullanmda fan sesi belli oluyomu, oyunlarda rahatsız ediyomu.

sorularda kendi aralarında ayrıldı 2 yi geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturangergedan

çok iyimiş ya. hocam hemen benim için önemli olan iki soruyu sorayım. fan ve ekran

malum ekran led arkadan aydınlatma. siyah geçişlerde baya bi ışık sızması göze çarpıyo çektiğiniz videoda. çok rahatsız ediyomu. film izlerken nasıl.

fanı çok ses çıkartıyomu. masa üstü kullanmda fan sesi belli oluyomu, oyunlarda rahatsız ediyomu.

sorularda kendi aralarında ayrıldı 2 yi geçti

Şöyle anlatıyım, siyah geçişlerde göze batıyor dediğiniz ışık sızması vs. bu videodaki gibi değil, neden? şöyle telefon odaklanıyor tam karşı siyaha göre, sonra beyazlanınca ışık farkından dolayı telefonun kamerasının çekimi değişiyor yani çekimden dolayı...

fan sesi diğer kullandığım laptop var acer extensa 5630 ondan daha fazla, ama nasıl fazla ısınınca bu tam boost yapıyor bazen yoğun o ses fazla acer dan, ama o da surekli değil ara ara yapıyor kesiyor ve yarıdan fazla açarsanız hoparlörü duyulmuyor.

sağolun hocam cevap için teşekkürler. 800 e celeron lu cihaz almaktansa 950 ye bunun almak daha mantıklı. ufak tefek kusurlar göz ardı edilebilir. ısınınca fan sesi ara ara çoğalabilir dediğiniz gibi önemli olan masa üstü ve internetteyken film izlerken rahatsız etmemesi. fiyatına göre iyi cihaz o zaman.
  • quote:

sağolun hocam cevap için teşekkürler. 800 e celeron lu cihaz almaktansa 950 ye bunun almak daha mantıklı. ufak tefek kusurlar göz ardı edilebilir. ısınınca fan sesi ara ara çoğalabilir dediğiniz gibi önemli olan masa üstü ve internetteyken film izlerken rahatsız etmemesi. fiyatına göre iyi cihaz o zaman.

Aynen... Çek mek 840 a falan maletmiştim ben. Daga iyisi dolar 3 lirayke şamda kayısı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

Aynen... Çek mek 840 a falan maletmiştim ben. Daga iyisi dolar 3 lirayke şamda kayısı :)

Hocam bu laptopu ben de aldım win 8.1 kuran arkadaşlar driverları nereden buldu? Hp sitesinde sadece win 10 var. İlk defa laptop aldım ve ilk defa freedos kullanacağım mazur görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafadari

quote:

quote:

Hocam bu laptopu ben de aldım win 8.1 kuran arkadaşlar driverları nereden buldu? Hp sitesinde sadece win 10 var. İlk defa laptop aldım ve ilk defa freedos kullanacağım mazur görün.

Valla ben direk win 10 kurdum bilemiyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafadari

quote:

quote:

Valla ben direk win 10 kurdum bilemiyorum...

peki hp sitesinden hangi driverları kurayım? hepsi gerekli değil herhalde bunların?

• quote:

https://youtu.be/_oBN2m3PtsI

arkadan bir ses geliyo fan sesi mi o. isinma ve fan sesi ne durumda gunluk kullanimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 14 Ocak 2016; 21:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

quote:

https://youtu.be/_oBN2m3PtsI

arkadan bir ses geliyo fan sesi mi o. isinma ve fan sesi ne durumda gunluk kullanimda

Yok hocam ne kadar titizsiniz yahu tv den falan geliodur ben henuz hiç fandan rahatsız olmadım dikkatimi çekmedi...

• alici olunca titizlik yapıyorum az cok sagolun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

alici olunca titizlik yapıyorum az cok sagolun:)

doğrudur ama herşeyi fiyatına ve segmentine gre değerlendirin... yani fiesta dan focus, focus tan mondeo, hele fiestadan mondeo rahatlığı ve performansı beklemeyin :)
    hocam rica etsem cihaz<in resimlerini ekler misiniz. alttan ustten hdd yada ram yukseltmek icin kapak var mi filan.bide cool sense yazilimi destekliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 15 Ocak 2016; 15:56:58 >
  • Ben bunu almak istiyorum lakin freedos geldigi için aklımı karıştırdı. Sitesinden baktım sadece windows 10 driver ları mevcut win7 yada win8 driver ları yok. Benimde windows10um yok ne yapıcaz.?
  • Eski hp ler gibi isiniyormu almayı düşünüyorum

• Cihaz sahibi arkadaşım fifa 16 ile deneyebilir mi. Yazın genelde fifa oynarım.

Dostum merhaba, aynı fiyata HB'de gördüm ürünü de, şuana kadarki süreçte memnuniyetin nasıl günlük işler için? Oyun vs. sormuyorum gerek yok. İşlemcisi 4. nesil i3lerle denk gibi o yüzden sormak istedim belki altneratif olur diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.