Şimdi Ara

Hp nin durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, üstatlar yanılmıyosam hp bi süre önce bilgisayar işinden çekilme kararı aldı. Bu zamanda hp almak mantıklı mı? Teknik servis sıkıntısı olur mu? ''Dv-6020et almayı düşünüyorum.''

• Çekilme değilde satışı olabilir alacak firma da belli değil kötü firmada alabilir o yüzden almamak daha iyi diye düşünüyorum
  • Ben eşime Vatan dan HP DV -6 aldım asla memnun değilim. Makina gırıl gırıl ötüyor..Harddiskin çalışma sesi duyuluyor...ZZZZZZZZZ sesi her zaman var.Garip olan şuki .bataryası 6 ayda gitti..Şarz tutmaz oldu..Benim 7 yıllık emektar DELL inspiron bataryası 1,5 yıl dayanmıştı...Şu an bile 5 dak makinayı çok zor çalıştırıyor.Ve kesiliyor..7 yıllık batarya...HP konusunda bir cümle daha..İki yılı doldu dolmadı adaptörün makinaya giren fişinin hemen dibi koptu...Temas etmiyor..Koli bandı ile dışarıdan kuşak yaptık şimdi normal çalışıyor. ADAPTÖR VE MAKİNA ATEŞ GİBİ YANIYOR..Çok sıcak...Kullanılan malzeme kalitesi evlere şenlik..Yalan yazıyorsun diyen varsa hemen makinanın seri no ve faturasını tarihini yazarım..Makinada evde eşim kullanıyor..Saygılarımla.. PARANIZ ÇOKSA SONY - TOSHİBA paranız orta seviyede ise DELL den şaşmayın..Ucuz makina isterseniz diğerleri....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Ekim 2011; 14:24:25 >

• hp yi pc den çekmeye çalişan ceo yu işten attılar :D merak etmeyin daha bir şey olduğu yok :)
  • 4 yıl önce hp 530 model notebook almıştım.
    hala tıkır tıkır çalışıyor.
    garanti süresi içinde 1 defa adaptörü 1 defada işletim sistemi cdvdsi talep ettim.sorunsuz ve tek kuruş ödemeden geldi.
    HP müşteri desteği iyidir ama modeller arasında iyisi de var kötüsüde.
  • memnun olanda var olmayanda.. ama şunu rahat söyleyebilirim ki.. müşteri hizmetleri olarak bir çok firmadan çok çok önde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.