Şimdi Ara

Hp Notebook HDMI Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hp Pavilion 15-n052sr
    HDMI kablosu ile tv den görüntü alamıyorum artık eskiden sorunsuz bir şekilde çalışıyordu şu anda çalışmıyor 1 hafta önce çalıştırmıştım fakat restart attıktan sonra birdaha çalışmadı
    Denediğim tüm çözümler;
    İşletim sistemini win 7 den win 10 a kadar tek tek denedim 2-3 kere olmadı şuan kendi orjinal sistemi var win 8 64
    iç temizliğini macun değişimini toz vs bir yerde patlak varmı sorun varmı diyede baktım hdmı soket tarafınada baktım problem yok
    Gpu driverlarınıda denedim eski yeni benzeri
    kablo değiştirdik aynı sorun devam ediyor
    (NOT : Eski bir televizyonumuz var oraya takıp şu anda kullandığımız yeni televizyona takınca
    1-2 kere çalışmıştı kendi fikrim acaba HDMI Giriş ver. sorunumu uyumsuzlukmu var ? )
    sanki laptop kafası esince çalışıyor
    bataryasını çıkarıp power düğmesine basılı tutup tekrar denedim aynı
    uçlarını değiştirdim yine aynı
    çözünürlük , hz , güvenli mod vs hepsini denedim
    ve önce hem tv hemde laptop kapalı hdmı kablosunu takıyorum sonra önce tv yi sonra laptobu çalıştırıyorum aynı bi ara çalışmıyordu bu şekilde yaptım çalışmaya başladı sonra eski duruma düştü
    bios pilini cikarip taktim
    bios ayalarina baktim
    fonksiyon tuslari ile zaten calismiyor
    tv ti gormuyor hic bir sekilde
    amd gpu yu devre dişi birakip denedim ve intel gpu da ayni sekilde ama olmadi
    tv kesinlikle calisiyor
    aklıma gelenler bunlar lütfen yardım edin gecemi gündüzümü buna verdim lütfen yardım edin bana uyumsuzluk problemı gibi geldi sizin fikir ve çözüm yöntemlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    TV regal 24r4015h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhearts0 -- 9 Temmuz 2019; 12:35:56 >

• UPPPP+++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upppp ++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.