Şimdi Ara

HP NX1625 PY418EA aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten pil 4 saat gittimi. benimki 2 saat bile gitmiyor. Hangi ayarları yaptın. Pili hangi konumda çalıştırıyorsun. Benimki en çok pil modunda çalışıyor. Hayır az daha kızıp laptopu çocuğa oyuncak diye verecektim. Yazarsan sevinirim.

quote]Orjinalden alıntı: newone

Merhaba Arkdaşlar,
    Bu dizüstünden ben de aldım.
    Açıkçası ekran çok iyi değil, ama çok da kötü değil. Onun dışında mükemmel bir işcilik kalitesi göze çarpıyor. Klavye çok sağlam duruyor. Diğer bir önemli özellik, televizyon çıktısı. Geçen bir divx film izledim. İnanın bir dvd player kadar net görüntü alıyorsunuz. Sırf bu özelliği bile onu öne çıkarıyor. ATI gerçekten bu konuda iyi iş çıkarmış. Pil'de öne çıkan özellikler içinde göze çarpıyor. Tam şarjdan sonra bitene kadar ortalama 4 saat autocad ve world çalıştım. Arada fan çalıştımı çalışmadı mı farketmedim bile. Isınma nerdeyse kabul edilebilir düzeyin çok altında. Ekran konusunda HP eğer biraz daha çalışsaymış, sanırım satış konusunda ortalığın tozunu attırırmış. Zaten sırf intel'le papaz olmamak için, aynı kasaya koyduğu centrino serisine kıyak geçip, DVD yazıcılarına "ligthscribe" özelliği ekleyip satmaya başladılar.
    Birde fazladan express-slot girişi var. Eğer yanılmıyorsam bu giriş doğrudan pci-express veriyoluna bağlandığından, bu slota uyan grafik kartı takmak bile mümkün olabilecekmiş (?). Ama bu konuda emin değilim, yanılıyor da olabilirim.

• bende almayı düşünüyom ama ekranı iyi deil diyolar
  • ekran pek iyi değil ama gerisi harika ben sempron olanı kullanıyorum gayette memnunum kasa 6120 ile aynı pil dede sorun yok 3 saaten aşşa giitmiyor fan çok az çalışıyor gürültü sıfır denecek kadar az
  • çok az almışsın

quote:

Orjinalden alıntı: vurdi

merhabalar,
    Bazı test sonuçları:
    3DMark 2001 SE : 3786
    3DMark 2003 :1038

• quote:

Orjinalden alıntı: bscol

çok az almışsın

quote:

Orjinalden alıntı: vurdi

merhabalar,
    Bazı test sonuçları:
    3DMark 2001 SE : 3786
    3DMark 2003 :1038

• bscol ya msnn adresin varmı biraz sorularım olcakta sana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.