Şimdi Ara

HP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
26
Favori
97.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ara hp den 480 tl geri odeme muhabbeti vardi o tam olarak ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • independent_21 kullanıcısına yanıt
    alınır hocam endişen olmasın cihaz gayet güzel.

• Ozmn ilk indirimde alıcam hocam kaçarı yok bu cumayi beklicez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet tüm modeller indirime girmiş, herhalde dolar kurundan dolayı, fiyat artmadan kdv indirimi gelse süper olacak.
  • Ekim ayında windows 10 icin büyük bir güncelleme gelecekmiş eminim çoğu pc nin yazilimsal sorunu çözülecektir.

• Bu gece indirim var vatanda arkadaşlar 22.00 da takip edin .

• Benim pc de bu gün sabah elime ulaştı. Windows update ten sonra pin girişine kadar geliyor pc pinden sonra siyah ekranda kalıyor. Masaüstü yüklenmiyor bir süre 3-4 dk sonra kendi kendine geliyor masaüstü. İlk gelen hoparlörü arızalı pc de böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Hocam sen bunu nasıl hallettin? windows update ti yaptığımdan beri böyle durumda?
  • didy54 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bir arkadaşta var şuan bi çözüm bulursanız bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: syflhg

Aynı sorun bir arkadaşta var şuan bi çözüm bulursanız bilgilendirirseniz sevinirim

Valla 2 saattir falan deniyorum bir şeyler ama yok güncellemeyi geri aldırtmıyor windows. Hem nvidia hem intelin sürücülerini güncelledim olmadı. Windows başlangıç onarma da sonuç vermiyor. bi dünya şey demişler internette yok ramlar oturmamıştır yok harddisk hatalıdır vs. ama 2-3dk bekledikten sonra geliyor masaüstü öyle olsa hiç çılmazdı bide güncellemeye kadar sorun yoktu. Bilmiyorum sanırım format atmak tek çare ve update yapmamak. Bunun için yani ilk aldığım gibi olması için pc nin recovery mi yapmalı yoksa güvenli mod sayfasında windowsu sıfırla seçeneği çıkıyor ordan mı yapmalı?
  • didy54 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş teknik servisi aramıştı bi fabrika ayarlarına döndürme işlemi uyguladılar düzeldi ancak chrome kurmuş tekrar aynı sorunla karşılaşmış kalıcı bir çözüm olmamış yani

• quote:

Orijinalden alıntı: syflhg

Arkadaş teknik servisi aramıştı bi fabrika ayarlarına döndürme işlemi uyguladılar düzeldi ancak chrome kurmuş tekrar aynı sorunla karşılaşmış kalıcı bir çözüm olmamış yani

pc aynı pc mi? birde update yapmış mı?
  • Şansıma ben de böyle bir sıkıntı olmadı. bu problemi yaşayan arkadaşlar temiz kurulum yaparsa sorun çözülür diye tahmin ediyorum.

hocam takipteydim ancak indirim olmadı maalesef
  • Evet hocam bizim pc yi sokmadilar cuma günü girer indirime inşallah.

• 15.6" çantaya sığmıyor, sığdığı zaman da çok sıkışık oluyor bir büyük boyunu kesinlikle tavsiye ederim.

• syflhg S kullanıcısına yanıt
    usb den yeni windows kuracak veya hp müşteri hizmelerinden usb talep edecek. Bu sorun kesinlikle pc den kaynaklanmıyor. Güncellemeden kaynaklanıyor.

• Hocam size gonderdiler mi usb yi

• usb, windows kurtarma medyası oluyor bildiğim kadarıyla, microsoft'un kendi sitesinden oluşturabilir, basit bir işlem, ancak windows'u tekrar kurarken lisans'ta sıkıntı olur mu? key bios'a gömülü mü acaba? gömülüyse sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Ben temiz kuırulum yaparken single language home sürümünü kurdum key otomatik olarak aktif oldu. 4 saat lik elder scrolls online high ve bazıları ultra oynadım ısı değerleri aşağıda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.