Şimdi Ara

hp omen performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 2.5 sene önce aldığım hp omen 15-dc1008nt laptopumda artık normal düzey oyunlarda bile aşırı ısınma ve fps düşüklülüğü meydana geldi. fan temizliği ve termal macunu yenilettirdim 1 ay önce ama yani örnek vermek gerekirse cs go gibi çok fazla gereksinim gerektirmeyen oyunda başlarda 180-200 fps alırken oyun ortalarında bu durum 80-70 lere kadar iniyor. Muhtemelen ısıdan dolayı ama güç seçeneklerinden yüksek performansa almayıp dengeliye filan alırsamda bu sefer işlemci hızımı kullanamıyorum bu sefer doğal olarak yine fpsm az oluyor. Genel itibariyle bütün driverlarımı güncelledim bilgisayarın genel performans ayarlarını hep maksimum performans olarak ayarlardım (nvidia denetim masası, gelişmiş sistem gereksinimleri filan). yapabilceğim ekstra bi ayar vesaire gibi bir şey var mı? (format, bios güncelleme gibi şeyleride denedim). Yani böyle bir sistemin bilmiyorum yani ortalama bir oyun sistemi bence ama bu kadar az fps alması normal mi değil mi?

hp omen performans

oyunlarıda yüksek grafiklerde oynamıyorum hep düşük grafiklerde çalıştırıyorum

ekran kartım gtx 1650

buda laptopun genel özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaetth -- 22 Mart 2022; 3:43:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.