Şimdi Ara

HP P1102w wifi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
30.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende garip bir sorun var ofiste 3 tane macbook pro var p1102w aldım. Fakat wi-fi bonjour üzerinden baglamama ragmen cıktı almıyor yazıcı cevab vermiyor diyor. İP den bagladıgım zamansa bazen cıktı alıyor bazen almıyor. Bunu en stabil nasıl baglayabilirim wi-fi dan.
  • 1102w yazılım ya da reset gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkol

Arkadaşlar saatlerce uğraştım ve cözümü okadar kolaymışki sırf bunun için üye oldum :)

hp p1102w yazıcımı ağa yüklüyordum ancak birtürlü çıktı alamıyordum bunun nedeni superonline fiber optik kullandığım tılgın marka modelden kaynaklanmaktaymış adres cubuğuna 198 ile başlayan ıp yi yazdıktan sonra kullanıcı adı ve şifreyi girip modem ayarlarınıza ulaşıyorsunuz kablosuz>> ssıd adını secip>>> yapılandır>> bölümüne gelip kullancıı yalıtımının kapatıyorsunuz bukadar mış

quote:

Orijinalden alıntı: fgum1905

1102w yazılım ya da reset gerekir mi?

Ya kardeş ALLAH SENDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN.Sabahtan beri uğraşıyorum ,ve bu konuya denk geldim kaç kere googledan ,üstteki yorumları okudum deniyorum olmuyor,derken senin o süper yorumun ,BENDE SÜPEROFFLİNE FİBER kullanıyorum,modemde tılgın :D kaç kere kurcaladım onu ama ,senin yorumu okuyunca dünyam değişti,kırılmaktan son anda yırttı yazıcı.Tekrar saolasın,dediğin gibi yaptım ve yazıcı IP aldı ve çıktı verdi.Bakalım iş yerindeki airties modem de nasıl yapacağım bunu merak ediyorum.

fgum1905 kardeş yazılıma yada resete gerek yokmuş,toner ölene kadar dolduruluyormuş.

• merhaba

iş yerinde bu yazıcıdan var ve internet şifresi değiştirilmiş bundan dolayı bir türlü yazıcıya bağlanılamıyor. windows 8 yazıcı kurulumu indirdim ama kablosuz ağ üzerinden etkileştirme yapamadım bir türlü. usb kablosuyla denedim onunla oldu ama diğer bilgisayarlarında görebilmesi için wireless üzerinden etkinleştirip yeni internet şifresini girmem gerekiyor ama yapamıyorum. kurulumu yaparken ağ seçin kısmında kalıyorum, ağ görünmüyor. buarada yazıcı 5 dk içerisinde uyku moduna geçiyor. wireless ta zırt pırt kopuyor.
  • Daha dün aldım bende önce kabloyla bağladım kablosuz olarak kur seçeneğini seçerek kurdum kabloyu sök uyarısı verdi ondan beridir aynı işyerinde 3 bil kullanıyor cayır cayır hatta yazıcı o kadar rafine o kadar guzelki indirimli fiyatı bitmemiş olsa 1 tane daha alacaktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu yazıcıyı aldım ve kablosuz ağa tanıttım, şimdi cep telefonumla (samsung galaxy note 2 kullanıyorum) bu yazıcıdan çıktı almam mümkün mü acaba?
  • Aynı sorunlar bende de var yazıcıyı ilk kurduğumda airprintten ve bilgisayardan çıktı alabildim ama artık alamıyorum yazıcı 3 günlük fakat burdaki internetime bağlanmıyor herşeyi denedim aynı uyarıyı veriyor ; "Yazıcı, sağlanan kablosuz kimlik bilgilerini kullanarak kablosuz yönlendiriciye başarıyla bağlandı. Bununla birlikte, bu bilgisayar yazıcıyla iletişim kuramıyor.

Lütfen yazıcının, bu bilgisayarla aynı ağda bulunduğunu doğrulayın ve WEP kullanıyorsanız kimlik bilgilerinin doğru girildiğinden emin olup işlemi yeniden deneyin."

lütfen biri yardımcı olsun zor durumdayım...

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sslaziooo

Bende bu yazıcıyı aldım ve kablosuz ağa tanıttım, şimdi cep telefonumla (samsung galaxy note 2 kullanıyorum) bu yazıcıdan çıktı almam mümkün mü acaba?

Aynı kablosuz ağa bağlıysanız alabilirsiniz iphone ile alabiliyordum ben
  • Ağ şifreniz değişmiş olabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletneos

Aynı sorunlar bende de var yazıcıyı ilk kurduğumda airprintten ve bilgisayardan çıktı alabildim ama artık alamıyorum yazıcı 3 günlük fakat burdaki internetime bağlanmıyor herşeyi denedim aynı uyarıyı veriyor ; "Yazıcı, sağlanan kablosuz kimlik bilgilerini kullanarak kablosuz yönlendiriciye başarıyla bağlandı. Bununla birlikte, bu bilgisayar yazıcıyla iletişim kuramıyor.

Lütfen yazıcının, bu bilgisayarla aynı ağda bulunduğunu doğrulayın ve WEP kullanıyorsanız kimlik bilgilerinin doğru girildiğinden emin olup işlemi yeniden deneyin."

lütfen biri yardımcı olsun zor durumdayım...

Teşekkürler...

arkadaşım çözüm buldun mu? aynı hatayı bende vermeye başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: backir28

Arkadaşlar bende bu yazıcıyı 11/2012 tarihinde aldım. İlk kurdugumda sıkıntısız pikatel airmax 101 modemime bağlayıp ağ yazıcısı olarak kullanabiliyordum. Ancak geçtiğimiz günlerde internet hattının değişmesinden dolayı modeme reset attım. Ve resimde de görüldüğü gibi bağlamaya çalışırken böyle bir hata veriyor. Hp tüketici hattını aradığımda sorun modemden dediler. Pikatelin tüketici hattına ise ulaşamıyorum. Hp'deki arkadaşlar şifreleme türünden olabilir demişlerdi. Bende şifreyi Wep-64bit olarak değiştirdim. Ama kar etmedi. Sizce nedir bu '' Yazıcı, sağlanan SSID bilgilerini kullanarak herhangi bir kablosuz yönlendirici veya erişim noktasıyla iletişim kuramadı '' hatası. Son olarak başka bir modemle denedğimde (airties_air5343) bağlandı ve kablosuz çıktı alabildim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

HP P1102w wifi sorunu

Aynı problem mevcut. Yardım edebilen var mı?

• burada yapmanızgereken yazıcıyı sıfırlamak X ve bir tuşa daha basarak uzunca bir süre basın daha sonra bilgisayarınıza kurduğunuz driver silin yeniden deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: hacet0101

quote:

Orijinalden alıntı: backir28

Arkadaşlar bende bu yazıcıyı 11/2012 tarihinde aldım. İlk kurdugumda sıkıntısız pikatel airmax 101 modemime bağlayıp ağ yazıcısı olarak kullanabiliyordum. Ancak geçtiğimiz günlerde internet hattının değişmesinden dolayı modeme reset attım. Ve resimde de görüldüğü gibi bağlamaya çalışırken böyle bir hata veriyor. Hp tüketici hattını aradığımda sorun modemden dediler. Pikatelin tüketici hattına ise ulaşamıyorum. Hp'deki arkadaşlar şifreleme türünden olabilir demişlerdi. Bende şifreyi Wep-64bit olarak değiştirdim. Ama kar etmedi. Sizce nedir bu '' Yazıcı, sağlanan SSID bilgilerini kullanarak herhangi bir kablosuz yönlendirici veya erişim noktasıyla iletişim kuramadı '' hatası. Son olarak başka bir modemle denedğimde (airties_air5343) bağlandı ve kablosuz çıktı alabildim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

HP P1102w wifi sorunu

Aynı problem mevcut. Yardım edebilen var mı?

merhaba sorunuzla ilgili olarak modemi değiştirmiştim ben o şekilde bir çözüme ulaştım pikatel sıkıntılıydımerhaba sorunuzla ilgili olarak modemi değiştirmiştim ben o şekilde bir çözüme ulaştım pikatel sıkıntılıydı

• Merhaba Arkadaşlar;

Benim size hp laserjet p1102 ile ilgili bir sorum olacak. İş yerinde kullandığımız Windows 2000 işletim sistemli pc de yukarıda yazmış olduğum marka printer takılı çalışır durumdaydı ve memnundum ve uzun zamandır kullanmama rağmen devamlı print alabiliyordum fakat arızalandığı için servise göndermek zorunda kaldım. Aynı marka ve aynı model yerine çalışan bir printer bağlamama rağmen print alamamaktayım. Hp nin kendi sitesinde Win 2000 destekli bir driver ı yok! Arızalı printer ı taktığımda otomatik tanıyor fakat aynı marka aynı model printer bağladığımda manuel olarak tanıtmama rağmen driver nı da bulamadığım için print alamamaktayım. Bu konu ile alakalı yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

İlginiz için şimdiden teşekkürler saygılar...
  • İLK KULLANIMDAN ÖNCE TONER'İN HAZIRLANMASI

Kurulumdan önce tonerin üzerinde bulunan plastik muhafazaların (2 adet) nasıl çıkartılacağını ve tonerin içindeki maddenin eşit olarak dağılması için toneri nasıl çalkalayacağınız printer ile verilen kurulum cd'sindeki videolarda detaylı şekilde gösteriliyor. ileri tuşu ile tüm videoları seyretmenizi tavsiye ederim, zaten her biri bir dakika kadar sürüyor.

WIRELESS KURULUMUNU NASIL GERÇEKLEŞTİRDİM.

Windows 10 kurulu laptop ile saatlerce uğraştım ve olmadı. İnternetteki bir yorumdan wireless kurulumunun usb 3.0 üzerinden sorunlu olduğunu okuduktan sonra usb 2.0 girişinden denedim yine olmadı. Bu kez wireless kurulumunu eski bilgisayarda deneyeyim diyerek windows 7 yüklü ve usb girişlerde i usb 2.0 olan eski laptopumla denediğimde kolayca gerçekleşti.

Ertesi gün Windows 10 kurulu olan laptopu başka bir nedenden dolayı formatlayarak windows 8'e döndüm. Printer sürücüsünü yüklerken bu kez wireless aşamasını kolayca geçebildi (usb 2.0 girişinden.)

Wireless çıktıyı her işletim sistemiyle alabiliyorsunuz fakat İlk kurulum anında yani printer'in wireless ağınıza ilk defa bağlanabilmesi için Windows 10'u değil de Windows 7 veya 8'i (usb 2.0 portundan) tercih ederseniz printer'ın wireless ağına bağlanmasında sorun olacağını sanmıyorum, ben öyle yaptım. Printer'in ağa bağlanması aşaması bir kez geçildikten sonra artık Windows 10'lu bir bilgisayarda da wireless çıktı alabilirsiniz yani windows 10'da normal usb kurulumu yapmış dahi olsanız printer listesinde wireless printer görünüyor.

WIRELESS PRINTERİ DEFAULT PRINTER YAPMAK

Windows denetim masasından Hp printer'lardan wireless olanı default olarak seçerseniz word ile her print yapacağınızda wireless'i bir daha seçmenize gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 23 Eylül 2015; 9:09:57 >

• Amsterdamm
    Bugün p1102w aldım
    Diz üstü pc de kurdum wi fi ile yazıcı çalışıyor kablosuz
    Ama
    Tablet ve telefonum görmüyor
    Kurarken kablo hep takılı idi olabilirmi yardımcı olurmusun teşekürler

• Windows 8 ve 10 kurulu bilgisayarlara HP LaserJet P1102w yazıcısının wifi (wireless) kurulumu sorununa benim uyguladığım çözüm yöntemi:

Kurulumu daha önce yapamamamın sebebi kurulumun ilerleyen safhalarında "Yazıcı bilgisayara bağlı değil" diye bir pencere çıkıyordu ve kurulum ilerleyemiyordu. İlerleyememesinin sebebi ise Windows 8 ve 10'un yazıcı driver'ını kuramaması değil, kurulum esnasında yazıcıya wireless şifresini girememesi idi. Kurulumu Windows 8 ya da 10 kurulu bir bilgisayarda takılmadan bitirebilmek için daha önceden başka bir bilgisayarla (windows 7 kurulu bir bilgisayar ya da Macbook ile) kurulumu yapıp-ki kurulum aşamasında wireless şifreniz yazıcıya tanıtılmış oluyor-daha sonra Windows 8 ya da 10 kurulu bilgisayarla driver kurma işini sorunsuzca bitirmek. Yani yazıcıya wireless ağınızın tanıtılması aşaması Windows 8 ya da 10 ile yapılamıyor (ya da ben yapamadım). Yazıcı wireless ağına Windows 7 kurulu bir bilgisayar ya da Macbook ile tanıtıldıktan sonra (yani yazıcıya kullanacağımız wireless ağın kullanıcı adı ve wireless şifresi girildikten sonra) Windows 8 ya da 10 kurulu bir bilgisayara HP LaserJet P1102w kurulumunu takılmadan şu şekilde yapıyorum:https://forum.donanimhaber.com/m_112167926//tm.htm#112167926

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 19 Ağustos 2016; 15:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musicapuerte

Windows 8 ve 10 kurulu bilgisayarlara HP LaserJet P1102w yazıcısının wifi (wireless) kurulumu sorununa benim uyguladığım çözüm yöntemi:

Kurulumu daha önce yapamamamın sebebi kurulumun ilerleyen safhalarında "Yazıcı bilgisayara bağlı değil" diye bir pencere çıkıyordu ve kurulum ilerleyemiyordu. İlerleyememesinin sebebi ise Windows 8 ve 10'un yazıcı driver'ını kuramaması değil, kurulum esnasında yazıcıya wireless şifresini girememesi idi. Kurulumu Windows 8 ya da 10 kurulu bir bilgisayarda takılmadan bitirebilmek için daha önceden başka bir bilgisayarla (windows 7 kurulu bir bilgisayar ya da Macbook ile) kurulumu yapıp-ki kurulum aşamasında wireless şifreniz yazıcıya tanıtılmış oluyor-daha sonra Windows 8 ya da 10 kurulu bilgisayarla driver kurma işini sorunsuzca bitirmek. Yani yazıcıya wireless ağınızın tanıtılması aşaması Windows 8 ya da 10 ile yapılamıyor (ya da ben yapamadım). Yazıcı wireless ağına Windows 7 kurulu bir bilgisayar ya da Macbook ile tanıtıldıktan sonra (yani yazıcıya kullanacağımız wireless ağın kullanıcı adı ve wireless şifresi girildikten sonra) Windows 8 ya da 10 kurulu bir bilgisayara HP LaserJet P1102w kurulumunu takılmadan şu şekilde yapıyorum:https://forum.donanimhaber.com/m_112167926//tm.htm#112167926

Bu çözüm bende işe yaradı. Yazıcı windows 8li bilgisayarım üzerinden kablosuz ağları görmüyordu. Kablosuz ağ listesi tamamen boş görünüyordu.

Arkadaşın tavsiyesini okuduktan sonra yazıcıyı önce windows 7 kurulu bilgisayarla ağa bağladım. Sonra windows 8 kurulu bilgisayarımla yazıcıya bağlandım.

Çözüm için Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: drill

quote:

Orijinalden alıntı: musicapuerte

Windows 8 ve 10 kurulu bilgisayarlara HP LaserJet P1102w yazıcısının wifi (wireless) kurulumu sorununa benim uyguladığım çözüm yöntemi:

Bu çözüm bende işe yaradı. Yazıcı windows 8li bilgisayarım üzerinden kablosuz ağları görmüyordu. Kablosuz ağ listesi tamamen boş görünüyordu.

Arkadaşın tavsiyesini okuduktan sonra yazıcıyı önce windows 7 kurulu bilgisayarla ağa bağladım. Sonra windows 8 kurulu bilgisayarımla yazıcıya bağlandım.

Çözüm için Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Rica ederim, sevindim. İyi çalışmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 8 Ekim 2016; 10:30:16 >

• Amsterdamm A kullanıcısına yanıt

Bu foruma yazılanlar 10 yıl sonra işe yarıyor.

5 saattir çözemediğim ve inada bindirdiğim işi çözmek 10 yıl önce atılan bu mesaja bakıyormuş.

Teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.