Şimdi Ara

HP Pavilion 15-bc001nt i7 (W10) Gaming W7R26EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar üstte belirttiğim gaming laptopu 3 gün önce aldım, şarjdayken ısınma sorunu var aldığım yere götürdüm bana denediklerini önemli bir ısınma olmadığını söyled
    ler ancak ısnma hala var sizce ne yapmalıyım? soğutucu falan bir şey mi almalıyım yoksa hp servis ile mi görüşmeliyim öneriniz nedir acaba teşekkür ederim....

özellikleri şöyle:

http://www.bimeks.com.tr/urun/151539/hp-pavilion-15-bc001nt-i7-w10-gaming-w7r26ea.aspx

• Merhaba. Bende bu cihazı gördüm yeni laptop almayı düşünüyorum özellikleri gerçekten cezbedici ısınma sorunu nasıl ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen.
  • Bende aynı şekilde almayı düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ölü galiba, yorum yapan yokmu nasıldır Laptop ısınma Vs, ve fiyatına göre nasıl Sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptopu yeni yıl indirimindeyken aldım. 3 haftadır kullanıyorum. Görüşlerimi paylaşayım.

Öncelikle laptop performans olarak çok iyi. Fifa 17, gta V, CS:Go, max payne 3 ve rocket league oynuyorum düzenli olarak. FPS sınırlaması yapmazsam hiç birinde 120'nin altına düşmüyorum. SSD olması avantaj, pc 10 sn'de açılıyor tamamen. Herhangi bir kasma, takılma, kapanma sorunu yaşamadım.

Klavyesinde ufak bir sızma sorunu var. Ekran kalitesi gayet iyi.

Gelelim ısınma mevzusuna. Öncelikle laptopta 2 adet fan var. Bir oyun bilgisayarında yüksek ayarlarda oyun oynarken ister istemez ısınıyor bilgisayar. Bu noktada çift fan devreye giriyor ve ısıyı stabil ediyor ancak biraz gürültü çıkarıyor. Sessiz çalışan pc arıyorsanız kendinize uzak durun derim. Çünkü çift fan devreye girmediğinde işlemci ısısı 90 dereceleri görebiliyor. Ancak sistem soğutması gayet hızlı, zaten oyunu kapadığınızda direkt 50 55 derece civarlarına düşüyor. Yani tavsiyem alacaksanız bu laptopu, yanında soğutucu da alın. Bilgisayar ömrünü uzatın, yüksek kalitede oyunlarınızı oynayın.

Puanım: 8.5/10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.