Ne demek hocam. İstediğinizi sorun lütfen. Kritik bir noktayı belki siz sorunca hatırlarım. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. :) |
Hp pavilion 15-bc016nt Bios güncelleme sonrası Siyah Ekran (2. sayfa)
-
-
Hocam HP sitesinden bios indirince içinde 5 tane bios çıkıyor hangisini atacağım konusunda bilgim yok maalesef. Buna dair bir şey hatırlıyor musunuz? sanırım normalde o 5 biostan sisteme uygun olanı seçiyor otomatik ama ben hangisi olduğunu bilmediğimden işlem yapamıyorum tabii.
-
Hocam hatırlıyorum o mevzuyu. Ben iki üç önceki mesajda da belirttiğim gibi 0820D.bin olanı yazmışım. Sizin model bc016nt ise sizde 0820D deneyebilirsiniz. Ayrıca yazmadan önce mevcut bozuk halini yedeklemeyi unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğiniz gibi yedek almaya çalıştım. kaydettim.
benim model 15 bs017nt olduğu için numaralar farklı. Artık şansıma diyip ilk olandan başlayacağım 5 denemede de olsa sorun olmadan kurtarırsak yine iyi deriz.
-
Elinizde programlayıcı var. Doğrusunu bulana kadar deneyebilirsiniz muhtemelen.
Bende şöyle oldu. <>| simgeleri olan tuş ne yaptıysam çalışmamıştı. Geri kalan da sorun yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam tek tek bakacagım artık. Bir ufak sorun var kasaya bakan tarafta kaldığı için her seferinde bütün sistemi baştan söküp atarak denemek gerekiyor. Dediğim gibi ona da razı oldum artık çalışsın da sonunda. Bu arada desteğiniz için teşekkürler tekrardan.
-
Aklıma geldi. Ne yaptınız hocam halledebildiniz mi?
-
Teşekkürler hocam ilginiz için. Anakart üzerinde hiçbir ek parça bırakamama rağmen üzerindeyken entegreye yazılamadı. Yeni entegre alıp program atarak lehim işini yaptırdım öyle oldu hocam. Sıkıntı anakart üzerinde işlem yapılamamasıymış yani bizim modelde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X