Şimdi Ara

HP Pavilion 15 CK004NT KULLANICILARI KLUBÜ - ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bahsedilen bilgisayar hp pavilion 15 cs3005 serisi olan bilgisayar mı? bu bilgisayar hakkında bilginiz var mı?
    urun.n11.com
    Hp Pavilion İ5 1035g1/8gb/512gb Ssd/2gb Vga/15.6''/w10h 8xg74ea - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-pavilion-i5-1035g18gb512gb-ssd2gb-vga156w10h-8xg74ea-P423391356

• utopiaz kullanıcısına yanıt
    farklı hocam. ck004nt bizim model. Satılacağını zannetmiyorum şuan.
  • Merhaba arkadaşlar ürüne hdd eklemek istiyorum ama laptopu sökemedim. İnternetde bilgi bulamadım konu ile alakalı

• asapmob kullanıcısına yanıt
    Ekledim ben hocam, yukarıda resimlerini de paylaştım, bakabilirsin oradan. Taktığımdan beri sorunsuz çalışıyor
  • Evet gördüm ellerine sağlık ama sorun şu arkada 3 adet vida yeri var eliminde pek ayarı yok nasıl çıkartıcam alt kapağı onu çözemedim

• O 3 adet vida dışında, alttaki silikon ayakların altında da vida var onları da sökün. Daha sonra yanlardan kredi kartı gibi bişeyle tırnakları attırın dikkatlice. Her kenardan attırınca zaten kolaylıkla çıkıyor hocam. Hard diski bağlamak için flex kablo lazım aldınız mı hocam
  • Teşekkür ederim kardeşim, onu araştırıyorum şimdi önerin var mı ?

• Rica ederim, ben çin den almıştım. Tr de 150 falandı, 15 tl ye çinden almıştım. 20 günde gelmişti
  • Kullanımımdaki son durumu yazmak istedim.

1 ay kala garantiye yolladım cihazı. Klavyede birkaç tuş basmıyordu, hdmidan görüntü alamıyordum ve fan temizliği macun değişikliği istedim.

Göndermeden önce hp birsürü sorun çıkardı. Video çek, foto çek kanıtla falan. Tepkimi dile getirince bu aşamalardan vazgeçtiler.

Servis aşamasında ise klavye için 1300 lira, hdmi görüntüsü için de anakart değişecek 4000 lira dediler. Bilgisayarı zaten 4e mi ne almıştım.

Sebepsiz yere garanti dışı bıraktılar yani.

Geri istedim, 150 liraya muadil klavye alıp kendim taktım.

Bilgisayarın iç tasarımı da çok kötü. Klavyeye ulaşmak için her şeyi sökmem gerekti. Vidanın biri ilk denemede yalama oldu, matkapla sökebildim.

Sonuç olarak ülkemizde garantinin yalan olduğunu bir defa daha tecrübe ettim.

• Arkadaşlar anakart maksimum kaç gb ram destekliyor bilgisi olan var mı ? Chrome'un saçma sapan durumundan dolayı pc de fazla sekme açamıyoruz fan uyanmasın diye  Onun dışında henüz bir sorunu yok tabii herhangi temizlik,macun yenileme ve güncelleme işine girmedik ne zamana kadar götürcek böyle bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belize

Arkadaşlar anakart maksimum kaç gb ram destekliyor bilgisi olan var mı ? Chrome'un saçma sapan durumundan dolayı pc de fazla sekme açamıyoruz fan uyanmasın diye  Onun dışında henüz bir sorunu yok tabii herhangi temizlik,macun yenileme ve güncelleme işine girmedik ne zamana kadar götürcek böyle bakalım.

8 tek slotta. 1 slot boş. aynı ramdan bi 8lik daha takabilirsiniz. İlk sayfada kasanın açık fotosu var bakabilirsiniz ordan.

Fan çalışıp çalışmaması konusunda şüphelerim var ama . 16 ram da yapsanız fan çalışabilir çok sekmede, denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 7 Şubat 2021; 13:5:30 >
  • Hp 15 ckoo4nt cihazım ocakta 3 yılını dolduracak, cihazdan çok memnunum şu ana dek bi sorun yaşamadım. Batarya ömrünü tamamlamak üzere. Bu cihaza uygun batarya nereden bulabiliriz. Baktığımda 500 TL civarı gördüm, daha uygun fiyatlı bi şey bulunmaz mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.