Şimdi Ara

HP Pavilion 15-E055ST(4. Nesil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bimekse gittim aslında asus N56VZ için gitmiştim adam bana bunu önerdi hem yeni nesil hem de fiyat olarak uygun...
    tavsiye eder misiniz ???

http://www.bimeks.com.tr/urun/128703/hp-pavilion-15-e055st-e1t67ea-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.cihanım -- 10 Ağustos 2013; 19:44:28 >

• 37 Wattlık düşük güç tüketimli Haswell işlemci ve beraberindeki dahili GPU'su gayet güzel ama harici GPU'su araştırdığım kadarıyla 64 bit veriyoluna sahip. GT650m le kıyas kabul etmez. Ayrıca ekran çözünürlüğü düşük. (Bu fiyata normal gerçi ama) Yani N56VZ alacak paranız varsa bunu düşünmeyin bile. Verebileceğiniz fiyat 1800TL ise yine bunu düşünmeyin derim. Aynı fiyata daha iyi laptoplar var. Kısacası GPU'su yüzünden ben olsam almazdım bunu.
  • Merhabalar

Bende bu notebook u almayı planlıyorum. İşlemci olarak 4. nesil i7 4702mq var. İntelin sitesinde 4 çekirdekli olduğu yazıyorken hp nin sitesinde 2 çekirdek yazıyor. Bilgisayarı kullananlardan net bir cevap alabilir miyim ?

Teşekkürler
  • hp hakkında çok iyi yorumlar duymadım şikayetçi olan çok var ben şahsen hp den uzak durmaya çalışıyorum asus n56vz alacak paranız varsa onu alın.. bi de monster gördüm kendi sitesinde fiyatı 2500 gibi bişey o da iyidir haswell işlemci yanlış hatırlmaıyorsam bu 4.nesil işte
  • Bende düşünmüyorum zaten N56 alıcam ya da yenisini N550 beklicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.