Notebook alıcam ama hangisi olacağı konusunda bir türlü karar veremedim o yüzden p serisini kullanan yada bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum
P10X ile başlayanlar yeni, P0XX başlayanlarda eski versiyon diye tahmin ediyorum
Aralarındaki farklar yeni versiyonlarda Lityum İyon pil yerine Lityum Polimer pil kullanılmış, 8 gb SSD eklenmiş, Coolsense ve CyberLink PowerDVD kaldırılmış bir de ekran LED yerine WLED olmuş
Fiyat olarak aynı oldukları için kafam karıştı
Sizce saydığım farklar önemli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: oguz9134
Herkese Merhaba
Notebook alıcam ama hangisi olacağı konusunda bir türlü karar veremedim o yüzden p serisini kullanan yada bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum
P10X ile başlayanlar yeni, P0XX başlayanlarda eski versiyon diye tahmin ediyorum
Aralarındaki farklar yeni versiyonlarda Lityum İyon pil yerine Lityum Polimer pil kullanılmış, 8 gb SSD eklenmiş, Coolsense ve CyberLink PowerDVD kaldırılmış bir de ekran LED yerine WLED olmuş
Fiyat olarak aynı oldukları için kafam karıştı
Sizce saydığım farklar önemli mi?
Notebook tavsiyesi böyle olmaz almak istediğiniz seriyi tam olarak yazın para miktarı filan sizin yazdıklarınızdan bir fikir açılımı yapmak imkansız...
Şuan ki zamlı fiyatlar dün baktığımda daha uygundu Bahsettiğim farklar linkte yazmıyor Hp nin sitesinden karşılaştırıp bulduğum farklar onun dışında + olarak Teknosada 250 gb HDD farkı var