Şimdi Ara

Hp Pavilion 15 serisi bir ürün alacağım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Taylanddan bilgisayar alacağım. Aklıma bir bilgisayar yattı ama Hp nin ısınma adına bir çok sorunu olduğunu duydum. Almadan önce sizlere hem özellik hem fiyat hemde Hp bölümü olarak Hp pavilion 15 serisinin bu konuda ne kadar iyi-kötü olduğunu sormak istiyorum.
    Bilgisayarın özelliklerine gelecek olursak aynen aşağıdaki fotoğraftaki gibi.
    Türkiyede baktığım kadarıyla tam model olarak muadili yok. Üretimler farklı baktığım kadarıyla aynı ürünü Türkiyede bulamadım. Fiyat olarak çeviri yapıldığı takdirde 3000 tl ye felan geliyor.

En çok aklıma takılan konu ısınma konusu. İnternette okuduğum yorumlar beni çekimser bıraktı. Isınma konusunda Hp nin kötü bir ünü var malum. Ama özellikle pavilion 15 serisi kullanan arkadaşlara birde ben sormak istedim.
    Fiyat olarak da düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.(fiyat güncel kur ile 2986tl)
    Birde ek olarak Hp uluslararası 1 yıl garanti olduğunu söyledi satıcı. Bu konuda Türkiye HP yetkilileri ile ilgili daha önce deneyimi olan varmı ?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hp Pavilion 15 serisi bir ürün alacağım yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 9 Eylül 2017; 14:34:33 >

• ++up güncel arkadaşlar.
  • Aşağıdaki linkteki bilgisayar peşin fiyatı 3400 tl civarı (850$+kdv). Kredi kartına taksitle alırsa 3600tl ye yaklaşıyor. HP nin eski laptop u olanlara 480 tl iade kampanyası var. Onuda çıkarırsan taksitli fiyatı 3100 tl ye gelir. Nerede kaldı yurtdışı avantajı?
    https://forum.donanimhaber.com/hp-pavilion-15-cb006nt-2cj25ea-intel-core-i5-7300hq-12gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd--128728534

Senin örnek verdiğin i7 versiyonu ise vatan da kdv indirimi günlerinde 3600 tl ye satılıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion15-cb007nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-gtx1050-2gb-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anafor -- 10 Eylül 2017; 9:0:28 >

• anafor A kullanıcısına yanıt
    üstteki linkteki pc değilde vatanda satılan ile benzer gibi. tek fark vatandakinde GTX1050 2GB verilirken benim baktığım modelde GTX1050 4GB veriyor. yani bu fark ile birlikte +600 tl lik bir farkı düşünürsek bu ürün için almaya değer mi yoksa farklı ürünlere mi yönelmemi tavsiye edersiniz ?
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Sonuçta sizin bileceginiz bir konu ama maddi olarak çok avantajlı değil. Ben olsam buradan alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.