Bildirim
HP pavilion au114nt Ekran değişimi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Montaj İmkanıyla Notebook & Laptop Ekran PanelleriAuo B156HAN04.0 HW1A Uyumlu Ekran Paneli Full Hd MAT - Montaj İmkanıyla Notebook & Laptop Ekran Panellerihttps://www.ekranpanel.com/urun/auo-b156han04-0-hw1a-uyumlu-ekran-paneli-full-hd-mat/?gclid=Cj0KCQjw_OzrBRDmARIsAAIdQ_I8SkyczF0eWWTAD1NpPY8aljfdW-hyKEmIEAiqHkXky2CFitkpFM0aAl-6EALw_wcB
B156HAN04.0 HW1A olarak aratmanız yeterli
-
Hocam bu ekranlar orjinal ekran değil. Evet fiyatları çok uygun fakat ekran orjinal olmadığı için aynı görüntüyü vermiyor.quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktug
https://www.ekranpanel.com/urun/auo-b156han04-0-hw1a-uyumlu-ekran-paneli-full-hd-mat/?gclid=Cj0KCQjw_OzrBRDmARIsAAIdQ_I8SkyczF0eWWTAD1NpPY8aljfdW-hyKEmIEAiqHkXky2CFitkpFM0aAl-6EALw_wcB
B156HAN04.0 HW1A olarak aratmanız yeterli
Bir yerden 440 tl fiyata ekranı taktırdım. Görünüşte fark yok gibi ama detaylar aynı değil. Renk tonlamaları beni rahatsız etti. İki gün sonra iade ettim. Nette satılan tüm ekranların yan sanayi olduklarına kanaat getirdim.
Vatan bilgisayardan bir arkadaşın aracılığı ile Hp servisten talep ettik 700 tl ye bakalım bir sıkıntı olacak mı.
Ekran elime geçince bilgilendirmeyi yapıcam.
-
Dışarda genelde uygun fiyatlı satıyorlar. HP genelde samsung, lg ve boe markalarıyla çalışıyor. HP servisinde o fiyata almanız zor. Dikkatli olun. -
Normalde hp serviste ekranin fiyati 830 tl icinde iscilik ucretide var. Disariya gore 2 kat daha pahali ekran suanda. Tabiki ekrani detaylica bakicam. Her hangi bir fark yine olursa tekrar iade ederim. O zaman peki orjinal ekrani nasil bulacagiz.??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazlara bakan tek yetkili servis var oda BDH. Onlara göndermeden 444 81 21'i arayarak fiyat alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: idris-tolar
Normalde hp serviste ekranin fiyati 830 tl icinde iscilik ucretide var. Disariya gore 2 kat daha pahali ekran suanda. Tabiki ekrani detaylica bakicam. Her hangi bir fark yine olursa tekrar iade ederim. O zaman peki orjinal ekrani nasil bulacagiz.?? -
Vatan bilgisayarin getirdigi ekran bire bir aynisi idi. Suanlik hic bir sorun yok. Gelen ekran orjinal ekran. Servis harici asla ekran taktirmayin orjinal ekran degiller. Evet fiyat farki var ama sonucta goruntu icin deger bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X