Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
457.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alala ramle recovery'nin bir alakası yoktur ki benim bildiğim. Ki bunun dışında rami geçtim hardisk değişince bile bu recovery dvd'leri kullanılabiliyor. Çok tuhaf bir durum
  • Bluetooth ve telefon bağlantısı ile yaşadığım birkaç deneyimi paylaşayım

Samsung C5212 telefonumu bluetooth ile DM1 e bağladım,resimde de gördüğünüz üzere,pc den numara çevirerek arama yapılabiliyor,isterseniz görüşmeyi de pc hoparlörü ve mikrofonu üzerinden yapabiliyorsunuz,ya da telefonaki müzikleri pc den dinleyebiliyorsunuz,yine isterseniz internete de bağlanabiliyorsunuz,dosya ve resim transferi de çok kolaylıkla yapılıyor,xp den sonra alışmak zaman aldı ama buda windows 7 nin güzel yanları

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

• pil ömrü ortalama ne kadar gidiyor şuan sende tamer
  • 5 saat 30 dk cıvarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Buarada şu olayı ben bilmiyordum bugun ogrendim...

Mesela 2 gb ramle yedek aldıgımız zaman laptopun ve sonradan 4 gb a yukseltınce o yeden cd leri vs kullanamıyoruz %70den sonra felan hata veriyor... 4'den eski haline 2 gb a getirdiginde kullanabiliyorsun... Sanırım sende direk 4 gb ile kurar ve yedegi oyle alırsan senin icin sorun olmayacaktır.. Ama dedigimi de bilmeyen varsa biyere yazsın... Mesela ben simdi 3 gb yapıcam 1i satmayı dusunuyordum bu olay olunca satmakdan vazgectim acıkcası..hem laptopa bisi olursa servise yollarken de orjinal halde yollamanın yararı olurmus...

Böyle birşey olamaz, kimden öğrendin bunu? ramle formatın ne alakası var, ne hatası veriyor ve bu hatanın ramle ne ilgisi var? Bunca senedir bilgisayar kullanıyorum ilk kez ram yüzünden format atılamama geyiğini duydum...

• netbook için kılıf bulabilen veya kullanan var mı??? 11.6" için düzgün kılıf bulamadım hala 12" ler 4cm kadar büyük geliyo... bu konuda yardımcı olabilir misiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelsag

netbook için kılıf bulabilen veya kullanan var mı??? 11.6" için düzgün kılıf bulamadım hala 12" ler 4cm kadar büyük geliyo... bu konuda yardımcı olabilir misiniz???

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Fn+F12 ile touchpad iptali güzelmiş ben mouse ile kullanıyorum çünkü. Ram olayı 1+4 şeklinde olması kötüymüş 4 GB DDR3 1333Mhz bir hayli pahalı ve fiyatı da öyle kolay kolay düşmez...

Çanta olarak Samsung NC10 için kullandığım çantayı kullanıyorum, tam oturuyor içine..

Çantanın modelini verebilirimisiniz acaba bende güzel bir çanta bulamadım dm1 için çantasız şu anda netbookum =)

Tabi vereyim linki...

http://www.hepsiburada.com/plm-mini-notebook-cantasi-7-11/ProductDetails.aspx?productId=bs0195&categoryId=676

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü

.......................

• Valja 11" çantalar var,tam oturuyor ve fiyatlarıda çok uygun
  • Ah ah. Uzun zamandır piyisaya çıkan ve çıkması beklenen netbookları inceliyorum o muhteşem işlemcisinin(su 4100) yanına ( o intelin acaip grafik çözümlerinin yerine 4500 mhd de dahil )nvidia ion2 tabanlı (geforce 9400 m) hayal ediyorum nvdia ion ları intel atom serisi (330 ve digerleri)dışındaki diger netbokk işlemcisi(özelliklede bekledegim su 4100 ve su 7300 ) sınıflarıyla çalısma uyumluguna çözüm getirmedigi sürece benim için hayal olarak kalacak sanırım
  • arkadaşlar elimdeki DM1 i,araba almak için para denkleştireceğimden dolayı satıyorum,ilgilenen olursa ilan aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_38633362/tm.htm
  • Arkadaşlar disk bölümlendirme işini ne yaptınız acaba? Nasıl bölümlendirdiniz yoksa olduğu gibimi kullanıyorsunuz?
  • Recover DVD + Temiz format + İstenildiği gibi partitionlar
  • Ben hp nin kendi kurulumu kullanıyorum orjinalliğini bozmamak için
  • Recovery DVD ile ilk günkü haline döner sorun değil
  • yav arabamı bu orjinalliği bozulsun,lpg takmıycan ki format atıp windows kuracaksın
  • Arkadaşlar bu notebooku kaç gündür araştırıyorum, mağazada satan bir yer var mı acaba? İnternet üzerinden satın almak istemiyorum, herhangi bir sorunla karşılaşırsam kargoyla falan uğraşmamak adına. Satın alanlar (turkcell kampanyaSIZ) aldıkları yeri belirtebilirlerse çok memnun olurum. İvedi :)
  • Herhangibir dvd yazıcım olmadığı işin dvd ye yedek alamıyorum bu yüzden
  • evet acaba nereden alabiliriz bu cihazı
  • bugün kentpark dartyde gördüm kampanyasız satılıyordu fiyatı 1250 liraydı o sebeple almadım, internette daha ucuza bulunuyor
  • isteyen olursa ben satıyorum 3gb ram ve çanta ile,daha 2 aylık cihaz,en ufak çizik yok

http://forum.donanimhaber.com/m_38633362/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 28 Mart 2010; 20:24:55 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.