Şimdi Ara

HP PAVİLİON DV-6 1142 ET SDHC KART OKUMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP PAVİLİON DV-6 1142 ET model yeni aldığım notebook um var. 2 sorum olacak;

1- sdhc kartları okuyabilir mi? özelliklerinde "Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu" yazıyor.

2-Şarj adaptörü şarj etme esnasında cırcır böceğininkine benzer tiz bir ses çıkartıyor ve ısınıyor. bu bir problem mi?

teşekkürler...

• SDHC nasıl bir kart bilmiyorum, normal SD kart var bende fakat kart okuyucu büyük geliyor. Adaptör gibi bişey lazım. Telefonumun belleği m2 olduğu için sony nin kutusundan çıkan msduo adaptörü kullanarak bağlayabiliyorum. Kart okuyucusunu niye böyle büyük yapmışlar anlamadım. Daha işlevsel olabilirdi açıkcası. SD kart en çok kullanılan kart çünkü. Yanında SD yazıyor ama w810 daki SD kart içinde kalmıştı denediğim zaman boşluğa giriverdi.

Şarj adaptöründen gelen ses normal.
  • Boyutları normal SD kart ile aynıymış. W810 dakine şimdi baktım memory stick duo yazıyor. 2cmX3cm SD ve SDHC ile aynı boyutta ama benim dv6 da içinde kayboluyor.

Şidmi denedim sonuna kadar itince okudu pinler demekki uygun fakat kasa yapısı hatalı sanırım SD kart içinde kalıyor cımbızla çekmek lazım :S

Hatta şu anda içinde kaldı çıakrtamıyorm İnsanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor
  •  HP PAVİLİON DV-6 1142 ET SDHC KART OKUMA

• içine soktuğunuz sd kart değil galiba.
  • İçine soktuğum Memory Stick Pro Duo. Kart okuyucusunda da SD.MS/Pro.MMC.XD yazıyor.

MS memory Stick duo olması lazım ama oda içinde kalıyor nedense. Ya da kart boyutlarını ben mi yanlış biliyorum

http://tr.wikipedia.org/wiki/SD_kart

MAVi ve içine soktuğum GRİ renkteki kartlar SD kart boyutları ile aynı tıpatıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 26 Kasım 2009; 1:01:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.