Şimdi Ara

hp pavilion dv 6449. hdd kendi kendine doluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar baslikta gordugunuz gibi cihazin hdd i kendi kendine doluyor. bu sorun nedir ne degildir. bir bilgisi olan varsa paylassin lutfen. eger baska bir bolumde incelenmise kusuruma bakmayin. goremedim:)...

en bariz ornegini bugun yasadim..nero kuruluydu cihazda. 94gb da bos alanim vardi. neroyu kaldirdim 93.8gb oldu.sizce de garip degil mi?

• arkadaşım pc de sistem gerii yükleme diye bir olay var bu bilgisayarında bir sorun olduğunda geçmişteki bir tarihe dönmeni sağlıyor.Bu yüzden bilgisayar bazı zamanda sistem geri yükleme noktaları oluşturuyor işte bu noktalar hdd dolmasına yol açıyor.Bunu kapatmak için denetim masasına gir sistemi aç solda sistem koruması var orda kullanılabilir diskler var hangisinde azalma varsa onun önündeki işareti kaldırıyorsun bukadar haydi kolay gelsin
    (SORUNU DV 6000 TOPİCİNDEKİ COJEM ÇÖZMÜŞTÜR ALINTIDIR)
  • offfff....dostum allah razi olsun yaa...bir anda 15gb yukari cikti..108gb oldu...baslarim ben bu ozellikten..eheh..tekrar cok saol...
  • rica ederim
  • Benim kullandığım bilgisayarında hardiski doluyo fakat ben senin dediğin gibi yapamadım. Sistem geri yüklemeyi komple mi kaldıracam? Yoksa diskleri ayarlardan mı kurcalıyıp ayarını azaltacam. Bide arkadaş 15 gb lık yer açıldı dedi ben kapattım hiç bişe olmadı.
  • Biri bana da yardımcı olsa çok sevineceğim. Toshiba bilgisayarımın C: bölümünde 75 GB alan var. Bunun 32 GB'ı boş. Ancak HDD belirli bir süre sonra doluyor. Ancak bilgisayarı kapatıyorum açıyorum birazcık boş alan ortaya çıkıyor. Sonra yeniden alan doluyor. Artık İnternet sayfası bile açamayacak kadar alan daralıyor ve en sonunda bilgisayarı kapatıyorum. Bazen yeniden açılınca boş alan eskisi gibi 32 gb gözüküyor bazen çok az gözüküyor.

Bu sorunu nasıl halledebilirim acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.