Şimdi Ara

HP PAVILION DV2580ET KULLANICILARI DERNEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
17.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım. Xp kurmuştum. tekrar vistaya dönmek istedim recovery yapamadım. Ama sanırım sorun hard diski iki bölüme ayırmam(recovery bölümü ile 3). tekrar hard diski eski konumuna getirip denicem bakalım. sen de hard diski bölmüş müydün?
    quote:

Orjinalden alıntı: TheMiracl3s

Sevgili ve Bilgili arkadaslar benimde bir dv2580et m var ancak ben tumlesik olarak bulunan windows vistasını değiştirerek windows xp yaptım şimdi bazı sebeplerden dolay geri vistaya cevirmek istiorum ancak açılışta f11 e basarak yaptığım recovery işlemini yapamıorum. ve bilgisayardaki recovery bolumune de el surmedim hatta onun bir kopyasını bile aldım ama olmuor bu konu hakkında bir blginiz var mı
  • Sayın dernek üyeleri, webde araştırırken bu makineyi 1250ytl+kdv ye satan bi yer buldum. çok mantıksız geldi ama paylaşayım dedim. Bilgisi olan varsa yazsın bu gerçekten doğrumudur. Çünki sıfır verecekler ,2 yıl garanti olacak ve kredi kartlarınada 12 ay taksit. inanılmaz bişi. hp satış fiyatı 1599usd+kdv olan bi makine yarı fiyatına sıfır nasıl satılabilir. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

adres budur= http://www.kzbilisim.com/eticaret/Scripts/prodView.asp?idproduct=310
  • Merhabalar. 2-3 ay önce Hp pavilion 2580et model notebook aldım (Vista 32-bit işletim sistemi kurulu). Fakat aldığım günden beri PC de bir problem var: Sol alt köşeden gelen (ve 30-40 saniyede bir terar eden) tiz bir sesle beraber meydana gelen takılma (1-2 saniyelik duraksama). Duraksama her zaman olmuyor; örneğin internette gezerken (ses geldiği halde) internet browser takılmıyor ancak hdd den film izlerken sesle birlikte takılma oluyor (Bu sorun kesinlikle codecle ilgili değil). Bazı başka programarda da aynı sorun oluyor. Aslında ses problem değil, ancak duraksama hiç hoş değil. Bu tiz ses (ve beraberinden gelen takılma) PC idle moduna girip çıkması anında oluyor. Aslında probleme yapay bir çözüm buldum. Avast anti virüs programının Vrdb bileşenini "generate when PC is idle" modunda çalıştırdığınızda ne ses geliyor, ne de takılma oluyor. Bu sesle ilgili forumlarda başka çözümler de gördüm. Örneğin RMLock adlı program kullanarak veya Güç Ayarlarını değiştirerek, veya USB portlarını kapatarak,.... Açıkçası önerilen çözümler ben de pek işe yaramadı. Merak ettiğim şudur: Tiz sesle ilgili birçok kişi şikayette bulunmuş fakat kimse duraksamadan bahsetmiyor. Acaba sizde böyle bir problem var mı? Tiz sesle ilgli sağlıklı bir çözüm biliyor musunuz? Teşekkürler.

• ben de bugun aldim da ciddi bi isinma sorunu var ya:s
    onun disinda guzel alet sevdim
    ozellikle kumandasi ile winampta classicte degistirmeyi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: voodoo child

ben de bugun aldim da ciddi bi isinma sorunu var ya:s
    onun disinda guzel alet sevdim
    ozellikle kumandasi ile winampta classicte degistirmeyi :)

öncelikle hayırlı olsun ilk tavsiyem vista yerine xp kur yada benim gibi güzel bi servise yaptır gerekli tüm driverlar burd mevcut bu ısınmayı azda olsa alıyor ama ben hala şikayetçiyim ufak bi alet olusuna verdim en son diz üstünde kullanamıyorum uzun süre resmen ısıtıyor
  • arkadaslar ben uzaktan kumandayı ve parmak okuyucu (sitedeki sp35337 dosya olmadı ) unutmustum ya onu nasıll yapıcaz yenii farkettim :) vistadan xp ye geçince oda gitmiş
  • saolasin atabjk.
    walla 1 senedir vita kullaniyorum bundan sonra geri donmem herhalde xp ye
    seviyorum gorunutyu flan

ben de birsey soraagim
    bu sitedeki fingerprint driverni indirip kuruyorum normal bilgisayr goruyor driveri ama nasil calistiracagim bu parmakizi okuyucusunu :s
    sadece driver olarak var software i flan mi var sitede olamyan nasil harekete uygulamaya gecircem yaridmci olursaniz sevinirim
  • quote:

saolasin atabjk.
    walla 1 senedir vita kullaniyorum bundan sonra geri donmem herhalde xp ye
    seviyorum gorunutyu flan

ben de birsey soraagim
    bu sitedeki fingerprint driverni indirip kuruyorum normal bilgisayr goruyor driveri ama nasil calistiracagim bu parmakizi okuyucusunu :s
    sadece driver olarak var software i flan mi var sitede olamyan nasil harekete uygulamaya gecircem yaridmci olursaniz sevinirim

parmak okuyucunun nasıl çalıştıgını soruyosan işaret ve orta parmagını tanıtıyosun önce hp nin fingerpoint die bi programı var zaten içeride ona tıkla tek tek yön gösterir.ama sordugun başka bişeyse bilmeiycem

• ya backup cd si yok zaten hemen butun partitionlari silip 2 ye ayiridm bosa yer kaplamasin die
    ama fingerprint i tanidgi halde programi yok
    dogru anlamissin atabjk
    ama bahsettigin programi bulamadim nereden indircem?
    hp nin sitesinde bulamadim
    saolasin cevaplar icin

google da cikior bi kac site de guvenilir sitelere benzemiyolar ve parali program

hp america servisiyle chat sonucu ordaki adam linki verdi indirdim sorun halledildi

saol cvplar iicin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 1 Kasım 2007; 22:54:07 >
  • Arkadaşım istediğin program burda var.
    sp35640.exe
    quote:

ya backup cd si yok zaten hemen butun partitionlari silip 2 ye ayiridm bosa yer kaplamasin die
    dogru anlamissin atabjk
    saolasin cevaplar icin

google da cikior bi kac site de guvenilir sitelere benzemiyolar ve parali program

hp america servisiyle chat sonucu ordaki adam linki verdi indirdim sorun halledildi

saol cvplar iicin

• quote:

Orjinalden alıntı: toxic12

Sayın dernek üyeleri, webde araştırırken bu makineyi 1250ytl+kdv ye satan bi yer buldum. çok mantıksız geldi ama paylaşayım dedim. Bilgisi olan varsa yazsın bu gerçekten doğrumudur. Çünki sıfır verecekler ,2 yıl garanti olacak ve kredi kartlarınada 12 ay taksit. inanılmaz bişi. hp satış fiyatı 1599usd+kdv olan bi makine yarı fiyatına sıfır nasıl satılabilir. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

adres budur= http://www.kzbilisim.com/eticaret/Scripts/prodView.asp?idproduct=310

Vermeleri imkansız ya o 2250ytl+ kdv yada sitede gariplik var. Bence güvenme. Hatta emniyet müdürlüğüne linkini yolla. Çünkü orada yazan fiyat dolar olsa dahi çok düşük.

• quote:

Orjinalden alıntı: PC_maniac

Arkadaşım istediğin program burda var.
    sp35640.exe
    quote:

ya backup cd si yok zaten hemen butun partitionlari silip 2 ye ayiridm bosa yer kaplamasin die
    dogru anlamissin atabjk
    saolasin cevaplar icin

saol cvplar iicin

kardeşim çok teşekkür ettim parmak okuyucuda tamamdır.hp support a mail attım xp de çalışmıyo diye cvp gelmiş.ne salak adamlar ya mühendis bide maile cvp atan. ne varsa paylasımda var tekrar çok tşk;)

• Webkamerası sorunu için acer crystal eye webcam sürücüsünü yükleyin. Sorun kalmıyor. Google da aratırsanız acer in sürücüsünü bulabilirsiniz. Ayrıca tavsiyem aletle gelen vistayı silip yerine temiz bir vista kurmanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muteber

Orjinal Vista keyini de yeni kurulan temiz Vistaya aktarmak için bi programcık var...
    direk orjinal keyi ekliyor sisteme...

Merhaba arkadaşım, bu program elinde varsa yollayabilirmisin. Saygılar
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30443

Arkadaşlar dv6000 serilerinde sorun var diyorlar. Bu 2000 serilerinde de bu tarz problemler var mıdır. 2620 serisinde bu hatalar varmıdır acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzaylioglan

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30443

Arkadaşlar dv6000 serilerinde sorun var diyorlar. Bu 2000 serilerinde de bu tarz problemler var mıdır. 2620 serisinde bu hatalar varmıdır acaba ?

Ben sol alt kısmın ısınmasından başka hiçbir problemle karşılaşmadım arkadaşım. Oda kışın sorun olmuyor zaten, hatta güzel oluyor
    Tabi işin şakası bu, laptop ped aldığında bu sorunda hafiflemiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYKERS -- 10 Aralık 2007; 14:30:25 >

• merhaba arkadaşlar, bende 2 ay oldu alalı, geçenlerde F11 le başlatıp fabrika ayarlarına dön dedim ama ata verdi, üstelik c yi sildikten sonra.. bende vista premiumu indirdim, kurdum, VersiSoft u bulamadım bride dokunmatik olan tuşlar çalışıyor ama ışıklarında sorun var, ses kapalı iken turuncu olmuyor.. hep mavi yani. neyse o çok önemli değil, ürünü baya sevdim call of duty demosunu denemiştim, full de kasıyor ama birz düşürdünmü süper!
    ısınma sorunu biraz var, veri kopylarken falan ısınıyor. ama çift çekirdek espirisine anlam veremiyorum, geçen yl aldığımız celeron da vista yı aynı performansla çalıştırıyor..

Bir sorum olcak, 4+1 kuramazmıyım ben bu laptopa?
  • www.kzbilisim.com bu site bana ait istediniz yere linki verebilirsin.....
    quote:

Orjinalden alıntı: KYKERS

quote:

Sayın dernek üyeleri, webde araştırırken bu makineyi 1250ytl+kdv ye satan bi yer buldum. çok mantıksız geldi ama paylaşayım dedim. Bilgisi olan varsa yazsın bu gerçekten doğrumudur. Çünki sıfır verecekler ,2 yıl garanti olacak ve kredi kartlarınada 12 ay taksit. inanılmaz bişi. hp satış fiyatı 1599usd+kdv olan bi makine yarı fiyatına sıfır nasıl satılabilir. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Vermeleri imkansız ya o 2250ytl+ kdv yada sitede gariplik var. Bence güvenme. Hatta emniyet müdürlüğüne linkini yolla. Çünkü orada yazan fiyat dolar olsa dahi çok düşük.

• quote:

Orjinalden alıntı: TLGKOC

www.kzbilisim.com bu site bana ait istediniz yere linki verebilirsin.....
    quote:

Orjinalden alıntı: KYKERS

quote:

Merhaba arkadaşım, böyle konuşmak yerine, o tarihte piyasa fiyatı 2500 YTL olan makinayı o fiyata nasıl verebildiğini açıklarsan hepimiz bilgileniriz. Haklı bir yanı varsa helal olsun deyip özürümüzü dileriz. Arkadaşlarımızada tavsiye ederiz.

• Üzerindeki vista haricinde başka bir kaynaktan vista kurmanın ne gibi bir artısı olacak?

Ayrıca sistemin orjinal kayıt anahtarını nasıl girip aktive edeceğiz?

teşekkürler,

quote:

Orjinalden alıntı: hankarun

Webkamerası sorunu için acer crystal eye webcam sürücüsünü yükleyin. Sorun kalmıyor. Google da aratırsanız acer in sürücüsünü bulabilirsiniz. Ayrıca tavsiyem aletle gelen vistayı silip yerine temiz bir vista kurmanız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.