Şimdi Ara

HP Pavilion DV5 1010ET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
20.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdem
    7350 işlemcili notebook'u olan arkadaşlar bizlere notebookun alt ve klavye bölümünün ısınması ile ilgili bilgi verebilirmisiniz

evt alt kısımlarda ısınma oluyor =)... laptop u yavaş yavaş keşfediyorum.. fakat parmak izi programında bi sorun var galiba kayıtları göstermiyor. bu yüzden kayıtlarda değişiklik yapamıyorsunuz, kayıtlarda dikkatli olun =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraypro -- 26 Ağustos 2008; 22:18:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KgForce

evt alt kısımlarda ısınma oluyor =)... laptop u yavaş yavaş keşfediyorum.. fakat parmak izi programında bi sorun var galiba kayıtları göstermiyor. bu yüzden kayıtlarda değişiklik yapamıyorsunuz, kayıtlarda dikkatli olun =)

uzun uraşlar sonucu hpnin yardımlarının yetmemesine rağmen parmak izi okuyucu programındaki kayıtları almama sorunu çözdüm şu şekilde sorunu çözdüm yeni bir kullanıcı hesabı açtım tekrar parmak izi kayıdı yaptım msn ve webdeki kayıtları program kaydetmeye başladı şuanda düzgün bi şekilde çalışıyor .. kolay gelsin
  • yeni laptop alan arkadaşlar hp ücretsiz 1 yıl sigortanızı yapıyor hemen kaydolunhttp://www.hp.com.tr/kampanya/sigorta/index.html?jumpid=ex_r492_1-mrmid_tr_tr_hho_psg_pr_newspapers_sigorta

Not : 31 ağustos son gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponch -- 27 Ağustos 2008; 18:01:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ponch

quote:

uzun uraşlar sonucu hpnin yardımlarının yetmemesine rağmen parmak izi okuyucu programındaki kayıtları almama sorunu çözdüm şu şekilde sorunu çözdüm yeni bir kullanıcı hesabı açtım tekrar parmak izi kayıdı yaptım msn ve webdeki kayıtları program kaydetmeye başladı şuanda düzgün bi şekilde çalışıyor .. kolay gelsin

bilgi için tşk ederim denicem ama başka bi sorunum var laptop un üzerindeki ses açma ve kapa tuşu takılıyo :S bi arkadaş daha yazmıştı bu sorunu forumda nedeni ne olabilir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: kissypunk

1697$

biraz pahalı almışsın, 1299$+kdv fiyata varken.. yine de mutlu sorunsuz kullanırsın inşallah..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3732
  • HP Pavilion dv5 üzerine bi kullancı derneği flan açsak mı arkadaşlar =) sorunlarımızı ve çözümlerimizi paylaşırız
  • kardeşler 1900e zaten 1040et var,hizlialdada 2000ytl 1040et.o varken 1900e bu alınır mı?ben bütçemin darlığından ancak 1002 et alabiliyorum ama imkanım olsa kesin 1040 alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pot3nza

kardeşler 1900e zaten 1040et var,hizlialdada 2000ytl 1040et.o varken 1900e bu alınır mı?ben bütçemin darlığından ancak 1002 et alabiliyorum ama imkanım olsa kesin 1040 alırdım.

valla öyle internet üzerinden alış verişi severim ama böyle laptop gibi ince konularda direk yüz yüze muhattap olacağın adamın olması daha iyi bence.. aslında bende bu modeli almıcaktım ama sadece bu seçenek olduğu için aldım üründen bi sıkıntım yok tek eksi yönü biraz fazla ısınması ve dokunmatik ses tuşlarının arasıra kafayı yemesi buda sıcaklıktan olsa gerek =)
  • bugün ilk kez oyun yükledim nfsu2 yi oyun esnasında ekran kartı sıcaklığı 101 dereceye yükseldi :S havada sıcak bu havalarda nornal bi ısımı =)
  • quote:

bugün ilk kez oyun yükledim nfsu2 yi oyun esnasında ekran kartı sıcaklığı 101 dereceye yükseldi :S havada sıcak bu havalarda nornal bi ısımı =)

Ekran kartı sıcaklığına nereden baktın? Ati tool ile falan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

bugün ilk kez oyun yükledim nfsu2 yi oyun esnasında ekran kartı sıcaklığı 101 dereceye yükseldi :S havada sıcak bu havalarda nornal bi ısımı =)

Ekran kartı sıcaklığına nereden baktın? Ati tool ile falan mı?

everest ultimate kullanıyorum sıcaklıklarda..
  • Alalı 1 gün oldu ve gayet temiz buldum bilgisayarı. autocad, 3dsmax ve photoshop'u aynı anda kullandım, herhangi bir takılma olmadı.. gayet memnun kaldım açıkçası

**tabii vistayı hızlandırmanın püf noktaları diye bir başlık var, ordan da biraz bişiyler kurcalayarak gerçekten hız katıyorsunuz bilgisayara özellikle readyboost özelliği fark ettirdi
    http://forum.donanimhaber.com/m_25105182/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kivi -- 2 Eylül 2008; 22:15:57 >

• quote:

quote:

quote:

bilgi için tşk ederim denicem ama başka bi sorunum var laptop un üzerindeki ses açma ve kapa tuşu takılıyo :S bi arkadaş daha yazmıştı bu sorunu forumda nedeni ne olabilir ?

Dokunmatik Tuş Update Leri YapiLdiqi Zaman Sorun ortadan kaLkiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Edizcem
    Dokunmatik Tuş Update Leri YapiLdiqi Zaman Sorun ortadan kaLkiyor.

update adresini veya linki atabilirmisiniz ..
  • laptopumda ilk sorun baş gösterdi touchpadin sağ tuşu bozuldu..
  • laptopda bi anormallik bulunuyor sabah kalktım laptopun touchpad sağ tıklama çalıştı sonra tekrar çalışmamaya başladı teknik servise götürdüm arızalı dediler hp ye götürüp ordan deişim belgesi almam gerekiyormuş eve geldim gene çalışmaya başladı şaka gibi :D
  • quote:

laptopda bi anormallik bulunuyor sabah kalktım laptopun touchpad sağ tıklama çalıştı sonra tekrar çalışmamaya başladı teknik servise götürdüm arızalı dediler hp ye götürüp ordan deişim belgesi almam gerekiyormuş eve geldim gene çalışmaya başladı şaka gibi :D

evt şaka gibi .. bu dokunmatik tuşların updatesinden sonra hiç bi sorunum kalmadı .. inş bi sorun ile karşılaşmam .. senin sorununda inş en kısa sürede çözülür.
  • git gide soğumaya başladım laptopdan acaba geri iademi etsem ? bilmiyorum
  • benim de ses acma kapama dokunmatik kismi bazen takiliyo ancak acip kapatinca duzeliyo anlamis degilim
    update linkini verirseniz sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.