Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-1375ET 899$+KDV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kimnotyze1983

istanbul bilişimin klasik şu anda stokta yok lafına rağmen montevina işlemci nasıl arkadaşlar? 1066 Mhz 2.53 Ghz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci ???
    Eksileri-artıları nellerdir??

Arkada$lar Hp'nin bu modelini bende hepsiburada.com uzerinden almayi du$unuyorum daha saglikli ali$veri$ acisindan fakat bu İstanbulBili$im'de ki ürün 300 küsür lira daha ucuz gorunuyor,nedir Montevina i$lemcinin eksi artilari ?

yardimlariniz icin te$ekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buuRa666

quote:

istanbul bilişimin klasik şu anda stokta yok lafına rağmen montevina işlemci nasıl arkadaşlar? 1066 Mhz 2.53 Ghz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci ???
    Eksileri-artıları nellerdir??

Arkada$lar Hp'nin bu modelini bende hepsiburada.com uzerinden almayi du$unuyorum daha saglikli ali$veri$ acisindan fakat bu İstanbulBili$im'de ki ürün 300 küsür lira daha ucuz gorunuyor,nedir Montevina i$lemcinin eksi artilari ?

yardimlariniz icin te$ekkurler..

ib de yok o ürün fiyatı o yüzden okadar uygun.ben 2 hafta önce baya bir araştırmıştım.mail atmıştım bu ürün varmı diye hatta.bence şuanki hb fiyatı gayet iyi.bimeks tede görmüştüm buna yakın bir fiyat ordada vardı

• Sakın İstanbul Bilişime Bulaşmayın arkadaşlar.Ürün stokda yoktur.Size muadil ürün önerir.Önerirde önerir.Birde Garanti sıkıntı çekersiniz.

Benim arkadaş aşağıdaki siteden aldı.Ertesi gün Eline geldi.çanta da hediyesi varmış.

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3018&pCategoryId=6210&pSubCategoryId=6212&pBrandId=26392&pInstanceId=2192221

• hepsiburada'da an itibariyle 65 urun kaldigini belirtiyorlar,stok bitince 1269$+KDV fiyatı olucagini belirtiyorlar urunun,bakalim ne olacak..

kampanya icin yeni bir parti daha almalari gerekir,para kazanmak istiyorlarsa..
  • kardeşim senin verdiğin modelin ram ı 667 ddr2,ekran kartı 4650 ye göre çok daha geride...packard bell in tek artısı işlemcisi..bence hp nin bu modeli yani 1375 daha iyi kumanda ve parmak izi farkını untmayın...bu arada hepsiburadada tükenirse tükensin...başka yerlerdede aynı fiyata var...merak etmeyin...dahada düşer fiyatı...
  • packard bell ile kar$ila$tirildiginda bellek tipi ve ekran karti bakimindan baya geride kaliyor pb..
    1375 hepsiburada fiyatı an itibari ile 2.291TL..ve $u an ba$ka yer bilmiyorum eski fiyat uzerinden ve guzel taksit avantajlariyla..
    ayrica hepsiburada.com'un guzel bir odeme $ekli var " can limiti " adi altinda,ayri ayri kartlardan odeyebiliyorsunuz,ya da bir kismi kartlar ile bir kismi havale ile gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buuRa666 -- 22 Şubat 2010; 12:25:36 >
  • bitmiş kampanyası...
  • Hp'den uzak durmanızı tavsiye ederim laptop konusunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Hp'den uzak durmanızı tavsiye ederim laptop konusunda...

Almayı düşünüyorum açarmısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Hp'den uzak durmanızı tavsiye ederim laptop konusunda...

Almayı düşünüyorum açarmısın?

Kuzene hp aldık modelini hatırlamıyorum 1 günde 3 sorun çıkarttı geri verdik zar zor hediye çeki alıp daha sonra Toshiba aldık...

Harddiskinden hiç kesilmeyen iğrenç bir vızıltı sesi geliyordu, bataryası yuvasına kilitlendi servise bile sökemediler, uzaktan kumanda mıdır nedir yandaki sökülüp takılan parçasının tırnağı ilk kullanımda kırıldı...

Lanet bir marka benim için...
  • oo nasıl kullandınız siz o laptopu yaw her yerini parçalamışınız yoksa sizde insan üstü bir güç mü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enis ACAR

oo nasıl kullandınız siz o laptopu yaw her yerini parçalamışınız yoksa sizde insan üstü bir güç mü var

Hiçbiri kullanıcı hatası değildi...
  • 15 gün oldu çok memnunum hp-1374 modelini kullanıyorum şu an yazdığım bilgisayar ve söylediğiniz problemlerin hiç birini yaşamadım
  • arkadaşlar meraba öncelikle bu aletin fiyat perfrmans açısından diğer ürünlere göre cok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum dolayısıyla h.b dan kampanya bitmeden sipariz ettim. fakat şöyle bi sorun var ürün hala elime ulaşmadı. H.B daya sordum aldığım cevap ürün bizim stoklarımızdan değil de tedarikçi firmanın stoklarından gönderiliyor dolayısı ile kargo takibini yapamıyoruz oldu ayın 19'da aldığım ürün hala elime geçmedi alan arkadaşlara soruyorum acaba hangi kargoyla gönderiyorlar, ben kars kağızmandayım ve sadece arasın şubesi var diğer kargolar ile gönderildiyse perşembeden perşembeye ulaşıyor kağızmana alan arkadaşlara hangi kargo ile ulaştı acaba sipariş ederken verdikleri kargo ilemi yoksa başka bi kargo ilemi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

ben olsam o hp yanına bunu alırdım http://www.pcdepo.com/asp/product/50291/PACKARD-BELL-TJ65-DT-022-C2D-T9600-2-8GHZ-4GB-320GB-15-6-GT240-BT-CM-W7PRE
  • bu ürünü alanlar mutlaka garanti belgesinde ki seri numarası ile aşağıdaki linke tıklayarak garanti sorgulası yaptırsın.HEPSİORADA dan oldığım2 üründe problemliolduğu için iade ettim ilki bariz vidaları açılmış ürün 2. de sigorta yaptırınca teknosa poliçe çıktı karşıma ve bu linkden sorgulama yapınca 3. ayda HEPSİORADA dan aldığım ürün 11 ayda teknosaya satılmış....bende bu sebepten dolayı iade ettim resmen iade edilmiş yada teşhir ürünü satıyor HEPSİORADA...
    hp dv6-1375 alanlar özellikle baksın lütfen

http://www.index.com.tr/warranty.asp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.