Şimdi Ara

Hp pavilion dv6-i7 fan temizleme sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı 3 yıldır aktif şekilde oyun oynayarak kullanıyorum garantisi bitmeden önce bilgisayar açılırken fan çalışmıyor hatası vermişti, garantiye verip tamirini gerçekleştirmiştim.Şuanda aynı sorunu tekrar yaşadım forumda gezindikten sonra en uygun çözümün laptopun fanını temizleyip macun sürmek olduğunu anladım.Öncelikle dışarıda bilgisayarcılara gittim bu sorun oldugunu yeni fan istediğimi nekadara yapabileceklerini sordum.Istanbulda hiç bir bilgisayarcı fiyat vermedi.Abi bilgisayarı bırak 2-3 gün sonra gel bakarız. Dediler. Daha önceki masaüstü bilgisayarımı arıza dolayısıyla verdiğimde dolandırılmıstım bilgisayarda ne ekran kartı ne harddisk ne rem hiç birşey bırakmamıstı. Haliyle güvenmiyorum.bir kaç yer 80-100lira arasında laptobu açıp söker fan değişecekse değiştirir extra parça parasınıda verirsin diye zar zor ağızlarından fiyat aldım bu fiyatı duyunca da çıldırdım. Gidip kendime tg-4 terman macun aldım şuan leptobu mu açıp parçaladım fana ulaştım ana kart ı fanı monitörü herşeyi söktüm haliyle tekrar monte etmeyi gözüm kesmedi 1 saate yakın bir sürede söktüm. Eminim tecrübeli biri için bu işlem yarım saatini almayacaktır.Acaba istanbul anadolu yakasında üsküdar kadıkoy ümraniye ve çevresinde bu dağıttığım laptobu uygun fiyata toparlıyacak tanıdık biri var mı 20lira verebilirim ancak öğrenci olduğumdan dolayı.. Eğer aranızda elbet bu işlerden anlayan birileri vardır evimde misafir edebilirim bi kahvemi içer hayrına da yapabilir veyahut 2 paket sigarada alabilirim :) yardımci olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.