tasarım dış görüntüsü albenisi umurumda değil içi sağlam olsun yeter :D
O zaman Casper tam sana göre
GTS 160M HD 4650
Daha önce 160m için bencmark sonuçları yer almıyordu yeni eklenmiş galiba
quote:
Orijinalden alıntı: mentor123
GTS 160M HD 4650
Daha önce 160m için bencmark sonuçları yer almıyordu yeni eklenmiş galiba
3DMARk06 da baya fark atmış GTS 160M ben açıkçası bu kadar fark beklemiyordum
HD4650 gercekten zorlamis ATI olmasindan kaynakli istikrarli bir gelisim gosterimis. Ama ATI nin bu modeli orta sinif oldugu icin ust sinifta sayilan 160M GTS ye mecburen yenik dusuyor. Yinede ATI yi tebrik etmek lazim cok basarili bir GPU yapmis. Sadede gelcek olursak Casper in kullandigi urun yine kendini ispatlamis gorunuyor.
arkadaşlar ekran kartlarını karşılaştırırken lütfen notebookcheckteki puanlara bakmayınız. orda ortalamalar alınıyor mesela 9600m gt nin ddr2 ve ddr3 versiyonları ayrı ayrı 3dmark06 hesaplanıyor sonra kaç tane varsa ortalama alınıyor ama burda şu husus var ki 4 tanesi ddr3 ise 8 tanesi ddr2 o yüzden 3dmark06 puanı düşük gösteriyor.
gerçek puanları görmek istiyorsanız ekran kartının ismine tıklayıp orda 3dmark06 testini bulup detaylara tıklayın o rda hangi bilgisayarda ne değer aldığı hangi çöznürlükte test yapıldığı yazıyor ki bana kalırsa oralarda da yanlışlıklar var. ama tabii ki 160m ati 4650 den çok daha iyi bir kart.
casper daha hızlı ama tavsiye etmem bu model çok ısınıyor ev ayriyetten lcd kalitesi çok kötü. hp yi savunmayacağın çünkü aram hiç iyi değil :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme