İŞLEMCİ: Intel Core 2 Quad 2.00 GHz. 6 MB Cache Bellek Q9000 İşlemci RAM: 6 GB DDR2 800 MHz (Max 8 GB) Ram SABIT DISK: 500 GB SATA (5400rpm) HDD İŞLETİM SİSTEMİ: Windows® Vista Home Premium İng-Tr (64 Bit) OPTİK SÜRÜCÜ: Optik Sürücü DVD-RW Double Layer SES ÇIKIŞI: Stereo- Altec Lansing speakers PİL: Batarya 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) (Batarya Ömrü 3 Saat) kamera: Entegre Kamera Var Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max 2790 MB Ekran Kartı EKRAN: Ekran WXGA High-Definition BrightView Widescreen Ekran Boyutu: 17.3" Ekran Çözünürlüğü: 1600x900 NETWORK Integrated Wireless LAN Var Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 54 Wireless LAN Type 802.11b/g/n Ethernet network 10Base-T/100BASE Integrated Bluetooth(Version) * ÖLÇÜLER VE AGIRLIK Ağırlık 3.49 Kg Ebat 411 mm x 276 mm x 34 mm TEKNİK DESTEK VE SERVİS: 1 Yıl Garanti
Günlerdir bu cihaz konusunda kararsızım... 4 çekirdekli işlemcisi, 6GB RAM, 17,3" HD Ekran ve muhteşem olmasa da HD4650 ekran kartı iyi yanları. Bunun yanında blue ray olmaması, Ramlerin DDR2 olması, Win7 ücretsiz geçiş olmaması vs gibi özellikler de dezavantajları. Herkes birşeyler söylemiş HP ler için genelde... Kimileri ısınma probleminin hala var olduğunu, kimileri de yeni serilerde artık olmadığını... Bir sitede HP nin en çok arıza çıkartan modelleri ürettiğini yazmış (3 yılda %25 oranala arıza)
Ürünün fiyatı 2000 TL seviyesinde... Sizce bu fiyata bu ürün alınır mı yoksa Montevina serisi P7570 ve üzeri bir işlemciyi ile 4GB DDR3 RAM'li bir modeli 1800 TL seviyesinde almak daha mı mantıklı olur...
Aşağıda alternatif bazı modeller var 2000 TL yi aşan ve altına düşen... Yorumlarınızı ve öneri modellerinizi bekliyorum...
işlemci 4 çekirdekli falan değil, çakma 4 çekirdek gerçek 4 çekirdekler i7 ler, hp arızalı ürün çıkarır doğrudur ama türkiyede diğer markaların bir kaç katı fazla satış yaptığı için çıkardığı arıza oranının da fazla olması normaldir, bu alet haricinde oyun oynamayacaksan dell var vatanda 1700 liraya i7 li ve 4570 ekran kartlı, o da alınabilir
ayrıca istanbulbilişim konusunda birşey demiyorum bıktım artık çünkü her konu açanda istanbulbilişim istanbulbilişim, yeter yani bunun yerine git ya dediğim dell i al eğer işlemci önemliyse, yok işlemci sorun değil asıl ekran kartı oyun önemli dersen vatandan packard bell tj75 119tk yı al i5 işlemcili ve 5650 ekran kartlı, illa da hp olsun dersen de hepsiburadadan 1375et al kampanyadayken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme