Şimdi Ara

HP Pavilion DV7 6C00ET Önerirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatan hafta sonu %24 (bu da ne demekse) indirim yaptı. 2596 idi fiyatı. ilginiz için çok teşekkürler...
  • ben cumartesi günü vatanın indiriminden aldım 2496 tl ye. genel olarak çok memnunum şimdilik. hiç bir sorun yada hata ile karşılaşmadım allaha şükür, inşallah yaşamamda. gerçi çok zorlamadım ama zaten konfigürasyon ortada, akılda pek soru işareti kalmıyor.

crysis 2 yi full ayarda(fullhd çözünürlük değil tabi, 1366*768 e indirdim çözünürlüğü) gayet akıcı oynattı, kasma takılma yok. başkada oyun denemedim zaten daha ekran kartının güncellemeside yok, çıktığında performansı daha da artacaktır bence. bu arada programla değerlere bakmadım ama elle hissedilen aşırı bir ısınma yoktu oyun esnasında, 3 saate yakın açık kaldı oyun.

ekran oldukça kaliteli yansımasız full hd, film izlerken oldukça kaliteli görüntü veriyor, blu-ray rom var, güzel artılar.

ses sistemi çok güzel, yüksek ve temiz ses veriyor. 4 hoparlör+1 supwoofer bir laptop için 10 numara bence kulaklık sesine hayran oldum. çok güçlü ve tertemiz öyle söyliyim.

1 er tblık çift hdd var 5400 rpm lik. biri C, diğeri D olarak ayrılmış. gözümdeki tek eksisi bu şu anda. ilerde C disk i ssd ile değiştirmek şart.

malzeme kalitesini oldukça beğendim, alüminyum kaplama çok şık ve kaliteli gösteriyor, soğutma içinde faydalı. tek beğenmediğim tarafı öndeki hoparlör çıkışlarındaki plastik ızgaralar çok hafif oynuyor ama büyütülecek birşey değil. klavyede büyük ve oldukça rahat ama keşke aydınlatmalı olsaymış o zaman eksiksiz olurmuş.

çok anladığım bişey değil ama bu donanımda bir alete daha güçlü pil olmalıymış sanki. 720p filme 2 saat 5 dk dayandı. film o kadardı zaten bittiğinde şarja tak uyarısı verdi. wireless le denemedim ama kabloyla 3.5 saate yakın nette gezdim. arkada müzikte çalıyordu ara ara. öyle işte, dediğim gibi bu batarya konusu çok anladığım bişey değil, anlayan arkadaşlar daha iyi anlatır yada yorumlar.
    bu arada söylemeden edemicem şarj adaptörü zebellah gibi, az daha ağır olsa makinenin ağırlığına yaklaşacamış meret. keşke daha hafif olsaymış

normal kullanımda photoshop+internet+müzik açıkken ısınma namına birşey yok şu anda, ama dediğim gibi öyle aşırı zorlamadım. coolsense iyi çalışıyor. alüminyum kasa buz gibi. ama ben yinede yaz için zalman soğutuculardan alıcam zorlamanın anlamı yok. yalnız alet şarja takılıyken fan biraz uzun çalışıyor tek dikkatimi çeken o. performans moduna geçtiği için olabilir. buna rağmen çok sessiz, fan sesini duymak için kulağı dayamak lazım.

bu arada merak ettiğim bir şey var, bu aletin sata3 desteği var mı? baya bi araştırdım bi bilgi bulamadım ama sanırım yok. corsair force3 gt 240 gb ssd düşünüyorum sorunsuz bir seri olduğu için. ama sata 3 yoksa nasıl bir performans alırım bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. üstündeki 5400rpm hdd den daha iyi olacağı aşikar ama ne kadar iyi orasını bilemedim...

şimdilik bu kadar, iş yerinden yazdığım için aklıma aceleyle gelen temel konular bunlar. sormak istediğiniz bişey olursa ve ben vakit bulurda görürsem seve seve cevaplarım. almayı düşünenlerede şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

ben cumartesi günü vatanın indiriminden aldım 2496 tl ye. genel olarak çok memnunum şimdilik. hiç bir sorun yada hata ile karşılaşmadım allaha şükür, inşallah yaşamamda. gerçi çok zorlamadım ama zaten konfigürasyon ortada, akılda pek soru işareti kalmıyor.

crysis 2 yi full ayarda(fullhd çözünürlük değil tabi, 1366*768 e indirdim çözünürlüğü) gayet akıcı oynattı, kasma takılma yok. başkada oyun denemedim zaten daha ekran kartının güncellemeside yok, çıktığında performansı daha da artacaktır bence. bu arada programla değerlere bakmadım ama elle hissedilen aşırı bir ısınma yoktu oyun esnasında, 3 saate yakın açık kaldı oyun.

ekran oldukça kaliteli yansımasız full hd, film izlerken oldukça kaliteli görüntü veriyor, blu-ray rom var, güzel artılar.

ses sistemi çok güzel, yüksek ve temiz ses veriyor. 4 hoparlör+1 supwoofer bir laptop için 10 numara bence kulaklık sesine hayran oldum. çok güçlü ve tertemiz öyle söyliyim.

1 er tblık çift hdd var 5400 rpm lik. biri C, diğeri D olarak ayrılmış. gözümdeki tek eksisi bu şu anda. ilerde C disk i ssd ile değiştirmek şart.

malzeme kalitesini oldukça beğendim, alüminyum kaplama çok şık ve kaliteli gösteriyor, soğutma içinde faydalı. tek beğenmediğim tarafı öndeki hoparlör çıkışlarındaki plastik ızgaralar çok hafif oynuyor ama büyütülecek birşey değil. klavyede büyük ve oldukça rahat ama keşke aydınlatmalı olsaymış o zaman eksiksiz olurmuş.

çok anladığım bişey değil ama bu donanımda bir alete daha güçlü pil olmalıymış sanki. 720p filme 2 saat 5 dk dayandı. film o kadardı zaten bittiğinde şarja tak uyarısı verdi. wireless le denemedim ama kabloyla 3.5 saate yakın nette gezdim. arkada müzikte çalıyordu ara ara. öyle işte, dediğim gibi bu batarya konusu çok anladığım bişey değil, anlayan arkadaşlar daha iyi anlatır yada yorumlar.
    bu arada söylemeden edemicem şarj adaptörü zebellah gibi, az daha ağır olsa makinenin ağırlığına yaklaşacamış meret. keşke daha hafif olsaymış

normal kullanımda photoshop+internet+müzik açıkken ısınma namına birşey yok şu anda, ama dediğim gibi öyle aşırı zorlamadım. coolsense iyi çalışıyor. alüminyum kasa buz gibi. ama ben yinede yaz için zalman soğutuculardan alıcam zorlamanın anlamı yok. yalnız alet şarja takılıyken fan biraz uzun çalışıyor tek dikkatimi çeken o. performans moduna geçtiği için olabilir. buna rağmen çok sessiz, fan sesini duymak için kulağı dayamak lazım.

bu arada merak ettiğim bir şey var, bu aletin sata3 desteği var mı? baya bi araştırdım bi bilgi bulamadım ama sanırım yok. corsair force3 gt 240 gb ssd düşünüyorum sorunsuz bir seri olduğu için. ama sata 3 yoksa nasıl bir performans alırım bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. üstündeki 5400rpm hdd den daha iyi olacağı aşikar ama ne kadar iyi orasını bilemedim...

şimdilik bu kadar, iş yerinden yazdığım için aklıma aceleyle gelen temel konular bunlar. sormak istediğiniz bişey olursa ve ben vakit bulurda görürsem seve seve cevaplarım. almayı düşünenlerede şiddetle tavsiye ederim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın
    Cihaz SATA3 destekliyor bu arada

• İlk izlenim için teşekkürler ,dv7 6coo modelinin başka bir hp.com sitesinde 16gb rama kadar destekleyen versiyonu var,blueray yazıcı da mevcut bazısında ve 8 hücreli pil de kullanılmış bazı dv7'lerde

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&langpair=en%7Ctr&u=http://h10010.www1.hp.com/wwpc/my/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5169332-5207970.html%3Fdnr%3D1

Yedek 12 hücre 10400mah HP Pavilion dv7-6c00et dv7-6c00tx serisi pil

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&langpair=en%7Ctr&u=http://www.ebuylaptopbatteries.com/12-cell-10400mah-hp-pavilion-dv76c00et-dv76c00tx-series-battery-p-38588.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remote control -- 21 Nisan 2012; 22:17:41 >

• Üründeki 2 GB ekran kartının bir anlamı olmadığı, bunun bir pazarlama stratejisi olduğu, ekran kartının performansının 1 GB olacağı yorumu var forumda. Bu ne kadar doğrudur, bilenlerden rca etsem! Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

quote:

Orijinalden alıntı: lvntkr

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/hp-a8h92ea-dv7-6c00et-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-2tb-dvdrwbr-173-2gb-hd7690m-cm-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=59613

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=122737

arkadaşlar bu iki ürün aynı mı? İnanamamın, sormamın sebebi ciddi fiyat farkı. bimekste 2363 tl vatanda 3313tl olması. bimeksteki ilana şu kod var bilgisayar için: A8H92EA vatanda bu kod yok, ama özellikler örtüşüyor. Sanırım dalga geçeceksiniz ama anlayan vardır diye soruyorum. iki ürünün aynı olup olmadığı hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. saygılar...

Ayni urun..
    Fiyat farkinin sebebi vatanin %25 indirimde olmayip bimeksin urune %32 indirim yapmasi..

Birebir ayni urun bimeksteki firsat bence almayi dusunuyorsaniz durmayin vatanda bu kadar dusmiyor 2500 en fazla dustugu

Forumda, bu üründeki 2 GB ekran kartının pazarlama stratejisi adına kullanıldığı, ekran kartının 1 GB performans gösterdiği yazılı. Bu doğru olabilir mi? 2 GB ekran kartının nasıl olr da 1 GB performansı olabilir, bilginiz var mı acaba? Saygılar...

• Bilgimle değil mantığımla cevaplayayım.

10 centin hesabını yapan milyar dolarlık firmalar çalışmıcak 50 dolarlık rami o karta koymaz :)

var mı itirazı olan ?

Hemmencicik edit :

Msi Afterburner kurun
    açın sonra birde oyun açın
    bakın bakalım gpu kaç mb ramini kullanıyor :)

sınırlarda yaşıyor hayatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursuogr -- 28 Nisan 2012; 15:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

ben cumartesi günü vatanın indiriminden aldım 2496 tl ye. genel olarak çok memnunum şimdilik. hiç bir sorun yada hata ile karşılaşmadım allaha şükür, inşallah yaşamamda. gerçi çok zorlamadım ama zaten konfigürasyon ortada, akılda pek soru işareti kalmıyor.

Selam..

Kullanıcı olarak yorumlarınıza bende azıcık yorum eklemek isterim.. kişisel fikirler sadece..

crysis 2 full ayarda sıcaklık 72-78 derece seviyelerinde sanıyorum.. belki dv7 büyük kasa olduğu için daha az ısınabilir.

kulaklık sesinden memnun olmanız çok önemli bence.. çünkü beats audio nun en önemli özelliği kulaklıkta anlasılır. kulaklık girişleri metal değildir amac metalden kaynaklı parazitleri önlemektir. beats audio arayüzünden kulaklık değerini seçip ince ayar yapabilirsiniz.

Bir test sitesinde C serisinin B serisine göre en önemli farkının ince işcilik sorunlarının bu seride giderilmiş olması olarak söylenmişti.. tabi ne derece doğru orası kullanıcı olarak sizin karşılaştırma yapmanız daha sağlıklı. dv6 larda aydınlatma türkiye serilerinde yok. sadece amerikada ve japonyada çıkanlarda var biliyorum.

pil bence 17 inç ekrana göre çok çok iyi süresi. 2 saat üzeri film izlemek 17. inç ekranda iyi bir süre. cünkü bilgisayar aksamları oyundaki kadar olmasa bile önemli ölçüde çalışıyor özellikle hdd den veri okuma olduğu için hdd sürekli işler halde.. film izlerken hoparlör sesi yeterlimi o önemli.. bir çok markanın hoparlörü bence okadar kötüki.. sanki 3 liralık kulaklık sesi gibi ve insanı filmden ve müzikten soğutuyorlar.. arkadasın samsung laptopu mesela...

Şarj adaptörünün ağır olması 120 watt olmasından kaynaklanıyor. Takdir edersinizki i7 işlemci ve turboboost ile kullanmak icab ettiğinde güç gerekiyor.

notebook soğutucu kullanmak bilgisayar ısısına okadar önemli etki etmez.. önemli olan işlemci fanının düzgün çalışması. oyüzden işlemci fanınızı en az ayda 1 temizlemeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır. ayrıca coolsense ihtiyac halinde kullanmanız pilden de tasarruf etmenizi sağlayacaktır. böylece fanın devrini düşürmeniz fan ömrünüde sanırım mantığıma göre biraz daha uzatacaktır. sonucta sürekli aktif çalışan fanla ara sıra çalışan fan ömrü arasında fark olacaktır.

Cihazda sata3 desteği hm67 chipseten dolayı geliyor. ssd ile 5400 değil 7200 rpm karşılaştırmaya bile gerek yok.. mekanik disklere göre bariz üstünlük var..

kartın 2 gb lık konusuna da şu şekilde cevap vereyim.. 1-2 gb arasında fark yok demelerindeki sebep kartın gpu hızının aynı olmasıdır. şuanda tabiki 1 gblık kart yeterli gelebilir ama ilerleyen zamanlarda grafik belleğini dolduracak oyunlar yada uygulamalar gelecektir. ayrıca bu kart bildiğim kadarıyla ram desteği ile 5831 mb a kadar yükseliyor. ayrıca 16 gb ram desteğide var bu bilgisayarın.. bilgisayarına ekstradan parça almak isterseniz hp nin shop sitesine bakabilirsiniz.. ama turkiye ye satışları yok sanırım..

Diyeceklerim bu kadar.. Herkese iyi günler..

• ÖNEMLİİİİİİ..

ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARI ALDIM İKİ GÜN OLDU DAHA SES SİSTEMİMDEN CIZILTI GELİYOR. ACABA GÖTÜRSEM BİLGİSAYARI DEĞİŞTİRİRLERMİ İKİ GÜN OLDU DAHA.

BEN BATARYAYI TAKMADAN KABLOLU KULLANIYORUM ISINMA ÇOK OLUYOR ACABA ONDAN MI? AYRICA BİR FAN SESİ VAR ANLATAMAM

BEN İKİ YIL ASUS KULLANMDIM OKADR TOZ OLDU OKADAR ISINMA OLDU MASANIN ALTINDAN SICAKLIGI HİSSEDİEBİLECK KADAR ISINSADA BUNDAN CIKAN FAN SESİNİ DUYMADIM

BENZİNLİ ARABA BUNDAN SESİZ ÇALIŞIR. AMA ISINMA YOKKEN ÇOK SESSİZ FAN SESİNİ ZOR DUYARSINIZ BEN 3DMAX KULLANIYORUM RENDER ALIRKEN PATLICAKMIŞ GİBİ BİR SES ÇIKARIYOR ANALATMAM.

BİLGİSAYARIN ARTILARI ( MÜKEMMEL SES KALİTESİ VAR) BEN İLK DEFA BİR LAPTOPTA BÖYLE SES BİR SES DUYDUM.

EKRANI KALITESI MÜKEMMEL

AYRICA BU BİLGİSAYARDA İKİ TANE EKRAN KARTI VAR ARKADAŞLAR :) BİRİ İNTEL ( intel graphics family)

digeri ise 7690m xt ŞİMDİ BİRİ NE OLUO BİRİ NE OLUYO İNTELİN OLAN NETTE VEYA UFAK TEFEK İŞLERDE İNTEL ÇALIŞIYOR AMA OYUNLARDA AMDNN ÇALIŞIYOR. ( BU EKRAN KARTI ÇALIŞMAYA BAŞLADIMI BAŞLIO FAN ÇALIŞMAYA)

BİMEKSTEN 2399 ALDIM :d

BİLGİSAYARIN ADAPTÖRÜ ÇOK BÜYÜK AMA HİÇ ISINMA YOK HAFİF BİR ISINMA VAR ODA ZARAR ETMEZ...

BİLGİSAAYRI ÖNERİRİM SÜPER AMA NETTE DOLAŞIRKEN ÇOK KASIYO SEKMELERI YAVAŞ AÇIYOR O İNTERNETTENMİ İLERİ GELİYOR ONUDA BİLMİYORUM....

• yaptığın iş ağır render sonuşta işlemciye aşırı yüklenmeden dolayı fan sesi artması normal.bu ses fanın nasıl konuşlandırıldığınada bakar bazısı biraz fzla ses çıkarır bazısı ses çıkarır ama rüzgar sesi gibi canınızı sıkmaz.güncellemeleri güzelce yapın ses cızırtısı bundanda kaynaklanabilir zamanla seri hale gelir nette dolaşırken eklentiler fazla olmasın sayfa açmakta gecikir zaten uyarıda verir bazen bu bağlantı durumundan veya sitedende azda olsa kaynaklanabilir.batarya takılı olsun oşekilde fişte kullanın zararı olmaz.bu şekilde en verimlisi sıkıntılı durumlarda bilgisayarın korunur.bataryayı çıkarmakla koruduğunu sanma yıpranır.batarya üzerinde iken dolduğunda otomatik gücü keser fişten beslenir bu durumda batarya takılı olup olmaması aynı durumdur haftada 2 sefer uyarı verene kadar bataryayı boşaltıp doldurun.aslında bilgisayarların hepsinde çift ekran kartı mevcut işelmci üserindedir dahili kartlar,sadece son 1 senedir amd ve intel güç tasarrufu açısından harici ekran kartlarını normal kullanımda devre dışı bırakacak teknoloji kullanamya başladılar mantığı güç tasarrufu.bilgisayarın senden habersiz arka planda program çalıştırıyor olabilir buda fanın sesinin artmasına neden olur işlemciye yük bindiği için.başlata msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programların imlecini kaldırın yeniden başlatın aynı zamanda açılışıda hızlanır dediğim gibi güncellemeler yüklendikçe windows,ekran kartı ve normal sürücüler performansı artacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

yaptığın iş ağır render sonuşta işlemciye aşırı yüklenmeden dolayı fan sesi artması normal.bu ses fanın nasıl konuşlandırıldığınada bakar bazısı biraz fzla ses çıkarır bazısı ses çıkarır ama rüzgar sesi gibi canınızı sıkmaz.güncellemeleri güzelce yapın ses cızırtısı bundanda kaynaklanabilir zamanla seri hale gelir nette dolaşırken eklentiler fazla olmasın sayfa açmakta gecikir zaten uyarıda verir bazen bu bağlantı durumundan veya sitedende azda olsa kaynaklanabilir.batarya takılı olsun oşekilde fişte kullanın zararı olmaz.bu şekilde en verimlisi sıkıntılı durumlarda bilgisayarın korunur.bataryayı çıkarmakla koruduğunu sanma yıpranır.batarya üzerinde iken dolduğunda otomatik gücü keser fişten beslenir bu durumda batarya takılı olup olmaması aynı durumdur haftada 2 sefer uyarı verene kadar bataryayı boşaltıp doldurun.aslında bilgisayarların hepsinde çift ekran kartı mevcut işelmci üserindedir dahili kartlar,sadece son 1 senedir amd ve intel güç tasarrufu açısından harici ekran kartlarını normal kullanımda devre dışı bırakacak teknoloji kullanamya başladılar mantığı güç tasarrufu.bilgisayarın senden habersiz arka planda program çalıştırıyor olabilir buda fanın sesinin artmasına neden olur işlemciye yük bindiği için.başlata msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programların imlecini kaldırın yeniden başlatın aynı zamanda açılışıda hızlanır dediğim gibi güncellemeler yüklendikçe windows,ekran kartı ve normal sürücüler performansı artacaktır.

selamlar bende 20 gün oluyor konudaki notebook u alalı hatta burda kulüp bile açtıkdv 7 kullananlar kulübü güzel bilgiler için teşekkürler,özellikle batarya bilgisi iyi oldu çünkü hp sitesinde çıkarın falan yazıyordu ona bakıp çıkardım ama takayım en iyisi yanlız benim amd radeon kart kullanırken yaşadığm bir sorun var söyleki bazen nette gezerken yada facede oyunda ekran donuyor ve kararıp gelince şu uyarı çıkıyor, görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu uyarısı çıkıyor ve sonra normal devam ediyor bir kez bundan dolayı mavi ekran alıp öyle kaldığı için reset attım bir kezde donup kaldığı için reset atmak zorunda kaldım. nette araştırdım genelde driver sorunu diyor kimiside ısı ama bunu yaptığında ısı normal olduğu için ben ısıdan yapıyora katılmıyorum sonuçta can sıkıcı bir durum arızalı olsa her an hata verir diye düşünüyorum. kullanan arkadaşlar yada bilgili arkadaşlar yorum öneri yaparsa memnun olurum şuan diğer e.kartına geçtim amd radeon can sıkınca ( intel graphics family) geçtim bir sorun yok henüz.

• hp'lerde bu sıkıntı var amd'nin sitesinden güncelleme yaptığınızda sıkıntı veriyor sürücüde ama hp sitesindekini kurarsanız sıkıntı vermiyor arkadaşlar bu sorunu böyle gideriyorlar.amd2nin sitesinden indirirseniz masaüstü sağ tıkladığınızda değiştirilebilir grafik seçenekleri aktif olmuyor kullanamıyorsunuz.
  • quote:

hp'lerde bu sıkıntı var amd'nin sitesinden güncelleme yaptığınızda sıkıntı veriyor sürücüde ama hp sitesindekini kurarsanız sıkıntı vermiyor arkadaşlar bu sorunu böyle gideriyorlar.amd2nin sitesinden indirirseniz masaüstü sağ tıkladığınızda değiştirilebilir grafik seçenekleri aktif olmuyor kullanamıyorsunuz.

hocam.. arkadaslar bu sorunu sürücü güncellemesiyle nasıl gideriyor anlamadım.. sürücünün fixin de yazar genelde ama kontrol ettiğimde hp de yazmıyor. harici siteden indirildiyse ayrı. bence donanım hızlandırma özelliğini desteklemediği için kart arka planda çalışan flash eklentisi neden oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrounD_ZerO -- 8 Mayıs 2012; 13:25:09 >
  • quote:

hp'lerde bu sıkıntı var amd'nin sitesinden güncelleme yaptığınızda sıkıntı veriyor sürücüde ama hp sitesindekini kurarsanız sıkıntı vermiyor arkadaşlar bu sorunu böyle gideriyorlar.amd2nin sitesinden indirirseniz masaüstü sağ tıkladığınızda değiştirilebilir grafik seçenekleri aktif olmuyor kullanamıyorsunuz.

güncellemedenmi bilmiyorum ama bu kartın zaten yeni güncellemesi yoktu amd nin auto yükleme programıyla yaptım yükledi bir sürüm ama tam çözemedim sanırım ondan sonra oluştu bu sorun uyduk bir lafa puan 6.9 oluyor dendi bilsem yapmazdım. neyse yine sildim artı aygıt yöneticisindende kaldırdım ve açılışta kendisi yükledi catalys control centeri ben ayrıca hp sitesinden indirdiğimi kurmadım bakalım ne olacak şuan bişey yok. şuda var sadece hp değil yeni e kartlarda ve çoğuu masaüstü pcde de bu sorunu yaşayan var tabi başka marka notebooklarda da yaşayan var. ben bile geçen yıl imzamdaki masaüstü pcde yaşadım ama güncel driveri yükleyince sorun kalmadı. sanırım bu kartında yeni driver çıkarsa düzelir sonuçta kart 1 yıllıkmış

• ARKADAŞLAR DEMİŞTİM ALDIM DİYE BİLGİSAYARI KULLANDDIGIM 3DS MAX I KURDUM OLMADI BİDA KURDUM PROGRAM YÜKLEYIP KALDIRRKEN BİLGİSAYAR Bİ SEFER ÇÖKTÜ KENDINI KURTARDI

BUGUN HARICIMDEN 50 GBLIK VERİ ATTIM BİLGİSAYARA HARICIYI CIKAR DEDIM OLMADI SONRA KAPATTIM BİLGİSAYARI HARICIYI CIKARDIM BİLGİSAYARI ACTIM MAVİ EKRAN GELDI SONRA KURTAR DEDIM KURTARMADI

KENDI FORMAT ATTI BİLGİSAYARA ESKİSİ GİBİ OLMADI YA BU HPLER HEP ÖLEMİKi
  • arkadaslar bende yarin hp yada lenovo alcam su konuya bi bakarmisiniz

forum.donanimhaber.com/m_60669234/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

arkadaslar bende yarin hp yada lenovo alcam su konuya bi bakarmisiniz

hayırlı olsun bu konudaki modeli tavsiye ederim kaliteli notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_keskin06

ARKADAŞLAR DEMİŞTİM ALDIM DİYE BİLGİSAYARI KULLANDDIGIM 3DS MAX I KURDUM OLMADI BİDA KURDUM PROGRAM YÜKLEYIP KALDIRRKEN BİLGİSAYAR Bİ SEFER ÇÖKTÜ KENDINI KURTARDI

BUGUN HARICIMDEN 50 GBLIK VERİ ATTIM BİLGİSAYARA HARICIYI CIKAR DEDIM OLMADI SONRA KAPATTIM BİLGİSAYARI HARICIYI CIKARDIM BİLGİSAYARI ACTIM MAVİ EKRAN GELDI SONRA KURTAR DEDIM KURTARMADI

KENDI FORMAT ATTI BİLGİSAYARA ESKİSİ GİBİ OLMADI YA BU HPLER HEP ÖLEMİKi

konudaki modelimi aldınız yoksa başka bir modelini mi? sanırım sizin şansınıza notebook ta sorun var servise danışın yoksa bende kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

ben bunlardan birini alabilirim anca, hangisi sence oyun icin daha iyi olur

www.notebooksbilliger.de/produkt+vergleich/product_id/88954,88958,89062

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

ben bunlardan birini alabilirim anca, hangisi sence oyun icin daha iyi olur

www.notebooksbilliger.de/produkt+vergleich/product_id/88954,88958,89062

linktekiler de güzel hmen hemen aynı özellikleri ama şu iyi olur oyun için desem yalan olur ama konudakini ben dahil alt linkkte açtığım dv 7 kullanlar kulübündeki arkadaşlar kullanıyor ve oyunda iyi olduğunu söyleyende var artı bencede iyidir çünkü ekran kartı baya güçlü konuya yazarsan oyun deneyen arkadaş bilgi verir şahsi fikrim dv 7 tavsiyemdir yinede

http://forum.donanimhaber.com/m_60312933/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Mayıs 2012; 4:48:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.